Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne[Filozofia Yanghacka

Programerus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niekoniecznie musimy się włamywać, można właśnie za pomocą jakiegoś pliku dll wysyłać sfałszowane sygnały. :)

9989.jpg

"Głupców nie sieją, sami się rodzą"

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

No własnie... można przy tym nastawić jakiś skrypt, który automatycznie zmienia daną ilość gold... tylko, że lepsza by była wersja reczna.

Tak samo jak sie robi priv, można by było uzyskać hasło z MySQL i polaczyc sie pod ten IP.

Jak myślicie ? ^^

Chcesz zobaczyć jakie zdjęcia wysyłają i przechowują na swoim snapchacie? Sprawdź na http://snapfotos.pl/

Opublikowano

@UP

Ale jakby GM sie dowiedzial odrazu poinoformowano by GF a oni po IP do ciebie na chate :DD

Proxy... i Nigdy Cie nie znajda.. Proxy chinskie i lecisz..

Opublikowano

No -.- poza tym skąs ta nazwa musiala sie wziaść dzisiejsze neosy niewpadna na to aby wymyslec hacka pod nazwa yang hack:)

osobiscie wieze w yh:d

Czekałem kiedy powiesz mi
Że jesteś dla mnie, jesteś ze mną, że ja i Ty
To coś, co jest na pewno, że jest naprawdę
Że to co było między nami wciąż jest i wciąż jest ważne i…

Opublikowano

YangHack'a można zrobić ,lecz jak wyżej napisane wymagałoby to włamanie się do serwerów metina = możliwość zostania zbanowanym i sprawy w policji ... , dlatego chyba nikt nie będzie na tyle odważny żeby włamać się na serwery metina ;P takie jest moje zdanie.

nie bądz cham, daj minusa -----

Opublikowano

Ale pisałem już, że nie trzeba się włamywać. Zauważ że skillhack by banjo1 też fałszuje sygnały serwerowe... miesza w bazie danych... więc czemu miałoby nie być yanghacka?

9989.jpg

Opublikowano

Nie zrobi skilli na G czy P. Ale można dodać pkt do teoretycznie niedostępnych tabelek w bazie... Więc zasada działania YangHacka była by taka sama :)

9989.jpg

Opublikowano

Jest taki programik "WPE PRO" sluzy on do przechwytywania pakietow. nagralem takie cos:

start record

podnioslem 999 yang

stop record

odtworzylem i okazalo się, ze to nagralo to ze cos podnioslem i dziala na zasadzie pickupa :P oceńcie moge zamieścić programik i tutka

Opublikowano

Mam też "Wpe Pro" i zrobiłem tak jak Up^^... Niestety pakiet na sprzedanie czegoś z określonej pozycji :/ Jak coś wykombinuję to napiszę.

Opublikowano

Kombinowałem, ale nie udało się :( Za pierwszym razem unlog, później już errory przy wysyłaniu pakietów :(

9989.jpg

Opublikowano

e tam to wpe pro nie zadziała to pewno jakiś fake a yanghacki istnieja i jest dużo osób co już się tam włamało tylko się nie ujawniają bo nie chcą być złapani wy możecie kombinować ale tutaj gm-owie mają dostep więc nawet jak coś wymyślicie odrazu przestanie działać

Proszę o cofnięcie 10% bo to nie moja wina że są błedy na forum

Opublikowano

YangHack na 100% istnieje....przecież ile osób sprzedaje yangi na allego.pl???i mają ich 999 sztuk???Bo to raczej GM-owie nie są....moje zdanie jest takie że yh istnieje tylko po prostu gdyby ktoś go udostępnił to metin mógłby przestać istnieć tzn. gra na nim nie miała by najmniejszego sensu więc GF już by go nie opłacał :P I GF mógłby oskarżyć twórce yh o ogromne starty :P

Opublikowano

@UP 2

I co? a kamer też zrobił uleprzanie bez kowala tylko tamtemu kolesiowi udało się uleprzyć :) a mogło by spalić na 100%

Opublikowano

Wspominałem już pewnien fakt, sh teleport itp jest możliwy ponieważ sami możemy w grze bez cheatów zmieniać szybkość i na chińskiej się teleportować(dodatkowo można wykorzystać tylko tp na podstawie teleportów z chińskiego metka, nie można do gry dorobić czegoś co w niej nie jest możliwe), ale powiedzmy że kasa oraz moby ;P są w przechowalni, pliki serwerowe same ustawiają moby na mapie, a nasz klient jest tylko widzi nie zrobimy z nimi nic tylko możemy je zabić, w tym momęcie pliki serwerowe wysyłają sygnał do bazy mySQL i powiększa ci się ilość expa, i powiedzmy że pociągają za sobą kase, jeśli ty ją weźniesz to w bazie pojawi się nowy sygnał który zmieni twoją kase, jak wykminie co nie pozwala na oszukanie serwera w wypadku kiedy ty manipulujesz kasą to napisze ;p

Na zdjęciu w profilu 13743.59 units/second niech ktoś mnie pobije ;D

Opublikowano

Jasne że yang hack'a da się zrobić ,podobnie jak jest zbudowany skillhack....

btw.myślę że banjo1 ma swojego prywatnego yh co byłoby możliwe w sumie ..

Opublikowano

Kiedyś gdy niewiele osób miało trade hacka (w tym ja) mogliście myśleć że to jest możliwe, teraz możecie mieć pewność że nie!!!Ludzie, jedyne co jest możliwe to sytuacja kiedy w grze będziemy mieli 1kkk i nic nie będziemy w stanie kupić bo tak naprawde będziemy mieli 0.Nie uda się wam przechwycić informacji w momęcie jej wysłania, nawet gdyby się wam to udało jest ona szyfrowana w taki sposób że nie będzie możliwe jej odczytanie, i edytowanie, prawdopodobne jest jeszcze że ta informacja ciągle się zmienia(np. jest zawarta w niej data, i informacja która jest wysyłana jest porównywana z tą która powinna dojść, biorąc pod uwage fakt iż powinna dojść w czasie mniejszym niż 1s), więc gdybyście chcieli ją przechwycić, edytować i sami wysłać ekipa GF zareagowała by na to, ludzie którzy tworzą hacki nawet się tego nie podejmą, trade hack jest czymś zupełnie innym bo nie odbija się na gospodarce serwera, tymczasem yang hack spowodowałby taką super inflacje że prawdopodobnie gdyby chcieli to naprawić musieliby wczytać serwer z przed paru miesięcy.

Na zdjęciu w profilu 13743.59 units/second niech ktoś mnie pobije ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...