Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne[Filozofia Yanghacka

Programerus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Większość z was mówi o tym, że stworzenie YangHacka jest niemożliwe. Czemu? Jako pierwszy powód podajecie: "Yangi są przechowywane na serwerze, więc nic się nie da zrobić". Nic bardziej mylnego. :-) Przecież można włamać się, bądź wysłać zhackowany sygnał do serwera typu "Właśnie podniosłeś z ziemi 100yang". Teraz rodzi się pytanie: "Jak włamać się na serwer?" Niby nic się nie da zrobić, przecież wszystko jest zabezpieczone hasłami itp. itd. Ale chwila, chwila! W takim razie jak klient Metina łączy się z serwerem? Albo w kliencie zawarte jest hasło, albo używany jest jakiś specjalny protokół. Więc teraz w ruch idą debuggery i deasemblery. Wystarczy tylko znaleźć sposób by połączyć się z serwerem. Bazę danych mamy więc dalej nie powinno być większego problemu. Włamujemy się i przestawiamy cyferki w rekordzie gold. :-)

Mówcie co sądzicie na ten temat? Da się, czy nie da? Oto jest pytanie :D

9989.jpg

"Głupców nie sieją, sami się rodzą"

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

słuchaj Dało by się lepiej , a więc tak ... Widziałem jak kolo robi hacka przez plik dlll. . On miał taki program króry rejestruje co zrobiłeś na metinku .... Wyrzucisz 999 gold i włączysz generatora ... Podniesiesz 999 gold i wytwarzasz skrypta który powtżasz np 100 tys razy...

Zpisujesz w DLL ... I otwierasz injectorem :D

PS : Spróbuje znaleść na YT ten Filmik

Opublikowano

Mój kolega ma yang hacka co daje mu 40k ale tylko moze tego uzywac 1 raz dziennie bo go wywalac bedzie to nie oszustwo to prawda przesłał mi tego hacka i na serio on daje dziennie 40k ale ma troche wirósów ale to przecież nie majatek miec 40k :D

Opublikowano
Mój kolega ma yang hacka co daje mu 40k ale tylko moze tego uzywac 1 raz dziennie bo go wywalac bedzie to nie oszustwo to prawda przesłał mi tego hacka i na serio on daje dziennie 40k ale ma troche wirósów ale to przecież nie majatek miec 40k :D

Yhy ... Gdyby takie coś zrobił to napewno nie na 40k tylko na 1kkk ;P Każdy chce jak najwięcej ;D

nie bądz cham, daj minusa -----

Gość Mounthains
Opublikowano

Po cholere ściemniasz ? A wiesz że mój kolega wygrał totka? Uwierzysz? To to samo więc nie spamuj

Opublikowano

Prosiłem o komentarze, a nie gadanie głupot :) Wszystko się da zrobić. Tylko że jeden hack z trójcy - TradeHack, YangHack, ExpHack zniszczyłby Metina gdyby trafił w ręce zbyt dużej ilości osób. Albo po prostu pozmieniali by tabelki w MySQL i dupa blada by była!

9989.jpg

Opublikowano

Mou ja wierze ze wygral. Może trójkę trafił ;p

Co do tematu to yanghack nie istnieje... Jeśli ktos by go wynalazł to GF by sie skapneli i wprowadzili by aktualizacje i juz po yang hacku. To oczywiscie moje zdanie ;p

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Programerus:

Ja myślę iż jest możliwe stworzenie yanghacka, skoro tradehacki już były oraz exphack jest nadal używany.

Opublikowano
Programerus:

Ja myślę iż jest możliwe stworzenie yanghacka, skoro tradehacki już były oraz exphack jest nadal używany.

Jaki znów exphack? To, że tradehack jest to wiadomo (DiosesMx), ale o exphacku pierwszy raz słyszę. :)

W zasadzie przydałoby się zdobyć tego tradehacka, a nuż by zadziałał na PL?

9989.jpg

Znawca
Opublikowano

moim zdaniem niemożliwe jest zrobienie YangHacka

czy jak zrobisz swój serwer to jest gdzieś w navi cat informacja i tym ile ma ktoś kasy i se można to zmienić ??

wydaje mi sie że nie ale nie jestem pewien

jak sie nie da to zrobienie yang hacka jest niemozliwe

tak samo trade hacka

tumblr_mdlhpnMlgy1r5a70zo1_500.png
Opublikowano

Dobra ludzie olśnię was:

Trade Hack - Istnieje ,wystarczy wbić na pewnym forum 3k postów i napisać do kogoś tam

Exp Bot - istnieje ,ale płatny wykupujesz "licencję" na jakiś miesiąc/tydzień

Yang Hack - Nie opublikowany ,ale pewnie ktoś go zrobił. W końcu dla prawdziwego informatyka/hakera to nic trudnego

Exp Hack - tak samo jak up ,ale GM-owie o wiele szybciej by go wyłapali więc pewnie nikt go nie używa (nie jestem pewien na 100%)

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

acf - No pewnie, że jest tabelka :P W player jest rekord gold :P Wystarczy zmienić tam dane i masz więcej kasy

9989.jpg

Opublikowano

Co do YangHaca to istnieje na 100% kiedyś chciałem kupić yang na allegro wiec tak sie spytałem skoąd on ma już ponad1kkk na nowym serve co powstał niedawno noto on nato że ma swoje sposoby potem za 2 dni znowu kupuje yang i znów się go pytam to samo i za 3 razem go złamałem powiedział że ma hinskiego cos jak yanghack namawiałem żeby no wysłał mi go no ale na próżno

Jest jeszcze 2 opcja dogadać się z jakim gm :P

Pozdro

Bonzaj_11.png

Pomogłem daj 5

Jak coś GG 10915460

Opublikowano

jak byscie troche posiedzieli na yt to byscie wiedzieli ze diosesMX stworzylo yang hacka ktory dziala bo widzialem, trade hacka i exp hacka ;d

Cytat ktory cie zabije xD

JEZU DAJCIE MU PARLAMENTA LUB PRZENIESCI TO DO OFF TOP

by sEr&sEr

Opublikowano

@UP 2

Jeśli ten koleś ma yang hacka to by nie powiedział tego ni komu ;). Moim zdaniem to GMowie robią sobie konta jakieś z 1 lvl, dołodowywują kasę i sprzedają na allegro.

@Topic

Wiecie myślę że włamać się można przez FilleZille ale coś mi się zdaje że nie. Na takim serwie kolega chciał coś tam zrobić przez fillezille ale nie mógł pobrać

takiego pliku więc podał mi dane i wbiłem się na jego wszystkie pliki serwerowe i pobrałem jemu ten plik .

Opublikowano

Przydałby się ktoś, kto mógłby rozpracować klienta od podszewki. Jedyne informacje jakie mi się udało uzyskać to serwery kirianu:

ch4- 79-110-85-114.gfsrv.net

ch3- 79-110-85-113.gfsrv.net

ch2- 79-110-85-112.gfsrv.net

ch1- 79-110-85-111.gfsrv.net

Przy zalogowaniu na jakiekolwiek ch najpierw łączy nas z ch1, a później po włączeniu się menu wyboru postaci włącza się adres ch na którym się zalogowałeś. Te adresy tak jak widać PRAWDOPODOBNIE (bo nie dam za to głowy) zawierają IP serwerów. Teraz pytanie. Co dalej? Trzeba poznać hasło :P

9989.jpg

Opublikowano

@UP

W sumie jakby GF sie nie dowiedzial... :P

@Topic

To tak. Przeciez jak mamy wlasne serwy, to mamy np. na stronce takie tabele jak dodawanie itemkow prosto w eq :P. Wystarczyloby dowiedziec sie jakie passy sa do serwow, lub jakis inny sposob i podeslac GM, ktory klikajac tak naprawde wbil nam kase :P.

YangHack moze istniec. Mysle ze dziala na zasadzie jak BRUTUS. Wpisujesz IP serwa a on ci hasla sprawdza i w koncu jak trafi to znajduje tabelke player i dalej to juz all proste :).

Co do ExpHacka moze byc to samo co UP ;p

Opublikowano

a jak ktoś ma zmienne IP

dużą masz więdze........

Ale jak udostępniło by się hacka i osób było by tysiące to GF miał by to gdzieś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...