Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Wasze Początki W Metinie

sebos2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedys byla taka gra seafight ;p tam byl jeszcze jeden serwer ;p ladne 4/5 lat temu. bylem wtedy w gildi Polish Revolution i tam po jakims czasie pojawil sie kanal ba tsie o nazwie metin2 to wbilem ,zagadalem jak sie nie myle to big tomy ??? chyba tak. zaczynalem grac z nimi byly 2 sewery monastyr i feniks

z nimi zaczynalem byli to dobrzy gracze Ayron czy cos w tym stylu mial 75 lvl ;d pomagal mi na 1 lvl konia owsik8 do dzis nie oddal mi kasy za 2 kawalki klejnotu ;p wszyscy pochodzili z bardzo znanej gildi ZEUS. to z nimi zaczynalem gre ,ale po dluzszym czasie stracilem kontakt i przerzucilem sie na twierdze. tam juz gralem w jinno

farcilem jak chuj. dropnalem pierwszego riba to selnalem u handlarzy a drugiego zrobilem na +9 u kowala w 2 dni xD. sprzedalem go za 10kk ,a to byla duza kasa kupilem fmsa +6 za 2kk i zrobilem go w ten sam dzien na +9 po czym zagralem z jakims debilem w tzw. zaufanie. najpierw mu dalem lwia zbroje +7 to oddal dwie , pozniej mu dalem fmsa i 8kk to juz nie oddal ;p tak skonczylem jako debil i zostalem z 200k. nastepnie wbilem tam 38 lvl i skonczylem grac. nastepna postac to byl 65 lvl wojownik na s4 ,ale sprzedalem go nie dawno. teraz czekam na start s26 i na moment w ktorym zaczna sprzedawac po 1kkk yang za40zl to bedzie total kox xD

hersygna.png
  • Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak ja byłem napkiem.. to Wojownik Mental, 23 lv, EQ +4, skille po równo, ale w walnięcie najwięcej bo ładnie wyglądało ^^

pamiętam jak ubiłem metka na 35 tym 23 mentalem (biłem chyba z 1h) i taki uradowany że go rozwale podniosłem z Ziemi Kamień Duszy Śmierci +2 ..

Potem Surka WP, Obsydian Shinsoo. staty po rowno, skille w miare na M. musialem potem ISem cofać staty (SM za Friko^^) no i jakoś to jest.

Ale kiedyś to gra dawała naprawde radoche.. Nie to co teraz ;/

Slowniczek

2rh7ebb.jpg

Bywalec
Opublikowano

pierwsze moje konto był woj body jak zacząłem grę męczyłem się z założeniem broni xdd i rozdawałem staty i skile po równo...wo gulę nie ogarniałem jak ogarnełem , że kowal ulepsza itemy to wziąłem się za ulepszanie ale nie wiedziałem ,że może mi spalić :D

Zgadzam się z up kiedyś gra w METIN2.PL dawała więcej radości czyli jak się było noobem :)

Pompa Jak Skurwysyn

METIN2.PL - 76LV

4H4 OWNED

Opublikowano

@Up.

Noob a newbie to 2 różne sprawy, chociaż możliwe że byłeś noobem, nie wiem.

Ogólnie kiedyś to była całkiem inna gra. Hehe, pamiętam, że nie wiedziałem jak pisać na "wołaj" na czacie i pisałem normalnie z myślą że ludzie to widzą :D

Albo gdy ktoś pisał "sell fms/rib" to nie wiedziałem wgl co to jest xD

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Bywalec
Opublikowano

@up Noob a newbie - Przecie to jeden chuj xD

Pompa Jak Skurwysyn

METIN2.PL - 76LV

4H4 OWNED

Opublikowano

Ja też byłem hardcor :D

Ja za czołem grę na 18 serwie phobos. królestwo chunjo

Moja pierwsza postać to sura . tyle ze ja nie wybrałem skili bo nie wiedziałem jak :P gdy expiłem to bez miecza hehe z ręki waliłem .Staty ładowałem w samą siłę.

dopiero na drugiej postaci za czołem wypełniać misje i wybrałem profesje sury BM bo WP nie mogłem, nie wiem czemu. Z początku w ogóle nie otwierałem sklepików bo nie wiedziałem poco. Kiedyś dropneła księga Aura miecza to ja ją sprzedałem u handlarki LoL

Albo gościu mnie się pyta chcesz kupić riba??

a ja co to?

a on taki miecz ze średnimi obrażeniami, śr48. za ile kupisz??

A ja wyjeżdżam 40k. Do dziś się z tego śmieje ehe :D

Nic cie to nie kosztuje więc jebni* porządnego minusa ---

PANDORAMT2-ROZEKzabujca 99lv klasa:ninja Królestwo:niebiescy, Lv wciąż rośnie :)

Opublikowano

Ja też byłem hardcor :D

Ja za czołem grę na 18 serwie phobos. królestwo chunjo

Moja pierwsza postać to sura . tyle ze ja nie wybrałem skili bo nie wiedziałem jak :P gdy expiłem to bez miecza hehe z ręki waliłem .Staty ładowałem w samą siłę.

dopiero na drugiej postaci za czołem wypełniać misje i wybrałem profesje sury BM bo WP nie mogłem, nie wiem czemu. Z początku w ogóle nie otwierałem sklepików bo nie wiedziałem poco. Kiedyś dropneła księga Aura miecza to ja ją sprzedałem u handlarki LoL

Albo gościu mnie się pyta chcesz kupić riba??

a ja co to?

a on taki miecz ze średnimi obrażeniami, śr48. za ile kupisz??

A ja wyjeżdżam 40k. Do dziś się z tego śmieje ehe :D

hahahah kupilbys go za 40k a pozniej ehh nikt nie kupuje to sell u handlarzy xD

hersygna.png
Opublikowano

Mnie kuzyn z kolegą namówili.. a teraz ja z nich najlepiej się znam, zresztą oni nie grają już :D

Moją pierwszą postacia był szaman smok, postać była dobrze prowadzona, ale skille do bani.. oczywiście eq + 3 :D

Druga jak się nie mylę to ninja dagger.. 22 wbiłem, potem przez przypadek włączyłem tryb wolny i zacząłem bić ludzi, aż ranga na - (skille oczwyście po 2,3,4) :D

Potem był ten nudny woj, pierwszą M-kę miałem na 31 lvlu :D Mniej więcej wiedziałem trochę o grze.. (od tego woja moim jedynym marzeniem było - mieć fms) Jednak ta postać była okradana.

Ninja archer, dobiłem 40lvl i kradzież.. dawałem się nabrać na yang-hacki :D

Szamanka smok 35 lvl z siłą na 90pkt :D

Szamanka healer 38 lvl healer, znudziła mi się - postać dobrze prowadzona

Szamanka 35 lvl healer, znudzona :D - postać dobrze prowadzona

No i mój szaman healer 57 lvl :) Ale sprzedany, bo nagrabiłem sobie u GM trochę więc sprzedałem... :D

Pomiędzy tymi postaciami, jeszcze kupe postaci na priwach. Ale dzięki tym priwom zdobyłem doświadczenie, dzieki któremu mam pojęcie o grze :D

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano

Mi to kolega kiedyś założył postać, ale nie podobał mi się nick ... Więc chciałem założyć własną postać z własnym nickiem, ale nici z tego bo wtedy jeszcze nie wiedziałem jak to się robi... Z czasem było już coraz lepiej, później wojownik Body 77 lvl i ninja dagger 71 ... a teraz prywatne serwery :)

cvsk.jpg

Opublikowano

Ja natomiast zacząłem grać na s2 z tydzień po jego powstaniu. Szamanką dawałem full w inte ( Nie w celu buffowania ) bo bałem się ,że będzie głupia. Dedałem dzika na 15 lvl'u to radocha. Potem odkryłem zaprzysiężone w m2. Do 27 pocisnąłem. ( Ranga Dobry

B) ) Zobaczyłem któregoś dnia woja z mieczem +9. Zaspamowałem mu Szept skąd ma taki.. Oczywiśćie po 27 level'u dowiedziałem się jak ulepszać itemy. ( Pro itemki z questow xD ) Na 30 kolega oddał mi antyk +4 ( Pod pvp był ,tyle pamiętam ) Wbiłem 31. Potem nauczyli mnie " klonować itemy ". Po antyku.. Rozpacz. A expilem bez skilli ( 1 Grupka dzikusów ) do 32 aż kolega wziął się za mnie. Skille? Co to było. Wszystko po troche.

Potem był woj body. Dawałem full w siłe bo myślałem ,że muskularny będzie xD. Wbiłem nim 10 lvl i poszedłem na Astral. Tam natomiast miałem ninję ( Już dobrą ). Wbiłem jej 32 lvl i szpanowałem kozami + 2 dropniętymi na orkach. Aktualnie gram na S22 i gram Ninją Dagger : )

Pozdrawiam. : )

beznazwyk.gif

Sygna I Avek Wykonane Przeze Mnie ( :

Opublikowano

Sprzedałem fms-a (chyba był +3) za 5k :D a tak wgl to miałem na początku wojownika mentala 26 lvl później go ktoś ojeb** :D

Opublikowano

Ja zaczołem grać jako wojo mental wziołem skile na 5 bo kumpel miał w tedy 21 lvl i był pro elo bogiem :) jechałem all w silne bo się świecił.Dawałem wszystko po 1 i na 45 lvl miałem 2 m :) mój 1 fms miał sr 25% koleś powiedział że mi da za niego 200 dużych potków że one bo 1kk yang u handlary wiec dałem a kolejny spali na 6 + i dałem konto kumplowi a potem 47 ninja dager i 51 woj mental xD

3c19de77570490e5m.jpg
Opublikowano

Tera ja.... :)

Grę zacząłem gdy mój najlepszy przyjaciel (wtedy) namówił mnie do tego. Gdy grałem słuchałem tylko go jak byłby GM a miał 21lvl :P Miałem chyba 10lvl i mnie okradli bo podałem pasy a ten ktoś mówił, że da mi kase. Potem grałem ninją spokojnie grałem do 17lvl po czym z do dziś niewiadomych przyczyn skończyłem z nim. Noi teraz moja top. Teraz zacząłem grać wojem mental a myślałem, że body. Rozdawałem od początku w max siłe. A slkile tylko w duchowe i nawet do 17lvl NIE UMIAŁEM WŁĄCZAĆ SKILLI xD Potem znalazłem wielu przyjaciół i gra nabrała sens ale z 2hp latać na 30lvl ?? Zmieniłem profke na body już dobrze rozdawałem Gdy miałem 35lvl chciałem zrobić boja i nic nikomu nie zapłacić ale oni chcieli zaliczki :P a ja nim nie dawałem. Po tym czasie expiłem do 37lvl na dzikusach a potem nie miałem expa :angry: . Potem zacząłem grać inną postacią wojem body i wbiłem 27lvl w parę dni a potem z braku humoru wywaliłem eq (w tym najcenniejsze itemki np.: halka+9). I tak zakończyłem na dłuugi czas. Potem usłyszałem o Privach - zacząłem grać na różnych serwerach, Najpierw MadakaMT2 potem stary AvalonMT2 potem LomaxMT2 a potem już nie pamiętam ale skakałem. Potem znów przerwa aż do nie dawna. Teraz zaczynam znowu na PLu z wielkimi nadziejami. Oto Moja cała historia z grą METIN2. B) Na pewno będzie dłuższa a tak na marginesie - gram od dokładnie 22.09.2009 r. o.O

mocaszsygna.png

Moje TuTy:

Bezpieczne łowienie Fb - jak łowić bezpiecznie w Metin2 ! Jedyny taki sposób !

Schodzę na multikonto. Narka XxMocaszuxX xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...