Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NewEarth s2 [Dedyk] [Medium]

Vide_Cull_Fide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbijać, róbcie questy na początku które są łatwe to i kaska będzie ;p

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi nic nie było o tym wiadomo a tak to dopiero z roboty wróciłem poza tym

Zapraszam na serwer exp i yang został poprawiony

Poprawiony ale malo osob gra, w godizanch szcyztu 200.... PORAZKA

logo.png

Wkrocz do świata Fantazji - Azathia.com RELOAD

Opublikowano

Serwer niemalże idealny, jedynym minusem jest niestety administracja.

10Postów : [√]

20Postów : [√]

30Postów : [√]

40Postów : [√]

50Postów : [√]

60Postów : [√]

70Postów : [x]

80Postów : [x]

90Postów : [x]

100Postów : [x]

Zbieram [ - ]

Opublikowano

Dlaczego na takim idealnym serwerze gra max 200 - 300 osób? A na takich syfach jak Tri.... 1,5k online? Prosze powiedziecie bo nie rozumiem

Na serwer oczywiscie wejde, mam nadzieje, ze dłużej postoi dajcie reklame u kamera

I ogólnie rozreklamujcie go bo serwer warty Vide Full Clide jesteś moim mentorem tylko żeby nie upadł, blagam ! xD

Reklama.png

Opublikowano

Serwer jest w sam sobie dobry, lecz mam zatrzeżenia do administracji wogole jej w grze nie widać, a na forum nie odpisują. Jeśli chcecie mieć dobry serwer ale administrację denną graj tutaj. Twój wybór.

Opublikowano

W ogole ten server z prezentacji fajnie sie zapowiada. ale hmm, wlasnie jest to ALE! jest to server medium a mam odczucie jak bym gral na hardzie. nie podoba mi sie to!. poza tym ch1 i ch2 w godzinach popoludniowych max 5 osob! slaby drop z metkow i mobow. pogralem do 4h i usune clienta. NUDY SERVER!

JurexGCW

Opublikowano

fajnie by było gdyby serwer miał 700%all i max lv 200 ale okej jest :D wbijam obczajam i expie :D bendę na 100% pod nickiem Czeres

img-Czeres.png

Spodobała ci się moja praca bądź pomogłem ci w czymś bądź człowiekiem i zostaw tego like to nic nie kosztuje a mnie motywuje

Azmal.pl i Theris.pl i iMetin.pl

POLECAM i ZAPRASZAM

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

SERWER PADŁ - TEMAT DO ZAMKNIĘCIA I USUNIĘCIA

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...