Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NewEarth s2 [Dedyk] [Medium]

Vide_Cull_Fide

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zabawne to Ty masz pytania ledwo ktoś zdążył sciągnąć clienta a Ty sie pytasz ile ludzi online... tak poza tym to serwer leży ataki ddos zapewne .

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Zabawne to Ty masz pytania ledwo ktoś zdążył sciągnąć clienta a Ty sie pytasz ile ludzi online... tak poza tym to serwer leży ataki ddos zapewne .

Pytam bo nie wiem czy oplaca sie pobierac clienta.. -.- serwer lezy? a niby maja zabezpieczenia przed ddosami o.O

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Ale gówno klient 4h max prędkos 70kb/s przy necie 10mb ..

Opublikowano

Pytam bo nie wiem czy oplaca sie pobierac clienta.. -.- serwer lezy? a niby maja zabezpieczenia przed ddosami o.O

S1 był naprawdę świetnym serwerem. Ściągam tą wersje z ciekawości. Wiem, że Prezes jest szczery i przyznaje się do błędu bez względu czy straci graczy.

Opublikowano

Dalibyście jakiegoś launchera a nie że niektórzy muszą czekać do północy żeby mieć free transfer i móc pobrać. Dla was to pewnie chwila roboty, a dla paru osób zawsze to się przyda.

Opublikowano

Launcher tylko 21mb

http://www59.zippyshare.com/v/10629289/file.html

1372442875-U101128.jpg

Statystyka skanowania:
Początek skanowania:
Lokalny: 2013-06-28 20:04
UTC: 2013-06-28 18:04
Czas skanowania: 7 s
Obiekty docelowe skanowania: C:\Users\Konrad\Desktop\Launcher.7z
Liczby:
Łączna liczba przeskanowanych elementów: 28
- Pliki i katalogi: 28
- Wpisy rejestru: 0
- Procesy i elementy startowe: 0
- Elementy sieci i przeglądarki: 0
- Inne: 0
- Zaufane pliki: 0
- Pominięte pliki: 0
Łączna liczba wykrytych zagrożeń bezpieczeństwa: 0
Łączna liczba naprawionych elementów: 0
Łączna liczba elementów wymagających uwagi: 0
Wyeliminowane zagrożenia:
Nie wyeliminowano żadnych zagrożeń
Niewyeliminowane zagrożenia:
Brak nierozwiązanych zagrożeń

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Dziękować.

A jednak nie, launcher nie działa. Wkleiłem go do pla i wyłącza się po załadowaniu do gry. Pewnie macie nowy wygląd miast i to dlatego. Dobra tam, te 2,5h jakos wytrzymam.

Opublikowano

Dziękować.

A jednak nie, launcher nie działa. Wkleiłem go do pla i wyłącza się po załadowaniu do gry. Pewnie macie nowy wygląd miast i to dlatego. Dobra tam, te 2,5h jakos wytrzymam.

ja sprawdzałem na czystej instalce metina który nie był patchowany

Opublikowano

KURWAAA!! CHCE EASY/4FUN A NIE KURWA MEDIUM HARD PIERDOLE TAKIE COS! DAJ WARNA MODKU ZJEBANY DAJ TYLKO NA TO CZEKAM I NA TWOJEGO PIEPRZONEGO WARNA BO ZDANIA NIE MOGE WYRAZIC!

Jeśli czytasz tę sygnaturę to uświadom sobie, że jeśli czytasz to z prawą reką na myszce oznacza to, że jeśli balon pęka to twoim starym pękło coś innego dlatego tak powstałeś. Jeśli to przeczytałeś wiesz już co zostawić pod moim komentarzem.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

KURWAAA!! CHCE EASY/4FUN A NIE KURWA MEDIUM HARD PIERDOLE TAKIE COS! DAJ WARNA MODKU ZJEBANY DAJ TYLKO NA TO CZEKAM I NA TWOJEGO PIEPRZONEGO WARNA BO ZDANIA NIE MOGE WYRAZIC!

Zdanie możesz wyrazić, ale nie w ten sposób. Tylko pokazujesz, że masz max 14 lat i jesteś bity w swojej gimbazie :).

Co do serwera, nie odpowiada mi tylko jedna rzecz mianowicie szkata z ulepszaczami, nie lepiej dodać "czysty" drop z metinów / bossów?

Opublikowano

Chętnie zagram :) Jest jakaś fajna gildi z ts ?

Ile ludzi tu gra ?:>

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

serwer jest napradę dopracowany i gra się całkiem przyjemnie. Jedynym problemem jest mała liczba graczy. Gorąco polecam i zapraszam do gry! :D

info.png

Opublikowano

zuo miało być o 17 ..

Siema !

Jeżeli ktoś ma naprawdę Ciekawy serwer taki " Medium " i chce zacząć od nowa. Jest gotowy do ostrej gry

Niech się odezwie. Bardzo chętnie pogram, tylko nie moge znaleźć odpowiedniego serwa.

Gracz musi mieć Ts 3 oczywiście :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

zuo miało być o 17 ..

Mi nic nie było o tym wiadomo a tak to dopiero z roboty wróciłem poza tym

Zapraszam na serwer exp i yang został poprawiony

Opublikowano

Server fajny osób gra troche mało lecz nie wiem czemu ^ ^

Opublikowano

Server fajny osób gra troche mało lecz nie wiem czemu ^ ^

przez to, że każdy zna pierwszą odsłone...

może przybliżę po krotce historię bo grałem tam od pierwszego dnia...

Pierwsze dni to była dosłownie bajka... jak to hard.. exp exp exp i jeszcze raz metki.

Ale potem zaczęły się misje, czy to biolog czy coś innego.. jednym dopiły kamienie w 5min drudzy siedzieli 3 dni nad dropem... potem administracja maczała palce w dropie medali konnych no bo przecież bojowce i military były dostępne w is więc medal leciał raz na parę godzin.. oczywiście istniała możliwość, że nam go nie wczyta. ( jakieś 30% do 70% )

serwer był fajnie przemyślany... dużo książek, kamieni itd... skili nie robiło się z dnia na dzień tylko z tygodnia na tydzień. - typowy hard.

ale pojawiały się kolejne przeszkody w postaci bugów yang(hazard), czy rajdów z których dropiło wiele drogocennych przedmiotów co trwało tylko pare godzin ale przez te pare godzin Ci którzy o tym wiedzieli obłowili się ile tylko się dało co starczało im na całą grę... ( masa zmianek, dodań, kamieni itd...)

admini trochę tego nie mogli ogarnąć więc robili częste eventy.. zuo itd.. dość fajna sprawa gdyby nie fakt, że po miesiący gdy za wygraną ludzie dostawali magiczne metale które wcześniej nie były dostępne ani nie dopiły.. zaczęły pojawiać się epickie zbroje coraz częściej a Ci który robili je "ręcznie" po prostu się z tym nie zgadzali... Ludzie odchodzili z serwa by było po prostu nudno...

to tak od złej strony serwera... oczywiście były i dobre aspekty ale nie o tym chciałem napisać :)

x

Opublikowano

Dlaczego Młody dzik daje 1500pż + 15 do obrażeń od 2 piętra katakumb i dt a powinien inta itp ? zostanie to naprawione?

Opublikowano

Serwer polecam świetnie dopracowany, świetne są te misje do biologa +100. xD

Jedyny minus to mała liczba graczy dlatego wszystkich zapraszam. :D

Opublikowano

Serwer jest naprawde ok,tylko jest niedopracowany iz skile zrobic to bajka,..chyba ze ktos lubi latac ze skilami na g,mianowicie na 5 poziomie odstajemy skile na g u kapitana ale pozniej kamienia duchowego dropnaac to poezja tym bardziej ze potrzeba 10 pomyslnie przeczytanych zeby skil byl na P..A co do dropu:jest nie przymyslany,niedopracowany ..bijesz metka 85 a masz drop z niego "dodanie bonu 1-5" jaki w tym sens??!! w ogole chujowy drop z metinow,bardzo fajne misje sa ,nowe,pisane ich autorstwa,ale no jest jeden wielki minus --------------- niedopracowany drop ze szkatulek ktore dropia z mobow jak i z metinow

P..s leca z metinow skrzynie z ku gdzie sie dostaje skile na g...bezsens ,i jak wspomnialem wczesniej doddanie bonu ..Jezeli naprawia to zawitam spowrotem ,serwer naprawde godny uwagi tylko nie do konca dopracowany..

Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...