Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Widzicie tam kogoś ?

rinni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie pytanie czy dostrzegacie jakąś postać czerwonym kole poniżej... jeżeli tak co ona wam przypomina ?

sytuacja jest taka że od ponad roku chodzę z przyjaciółmi do lasku niedaleko miasta... no i sobie pijemy... kiedyś zabraliśmy ze sobą aparat... porobiliśmy pare zdjęć... po jakimś czasie zobaczyliśmy że coś dziwnego widać na tym zdj.

poszukałem w internecie i znalazłem że 4 lata temu rozbili się tam samochodem kilka zakonnic, jak myślicie widać tam kogoś ?

lepiej widac jak się pobierze i przybliży w to miejsce...

e0oeup.jpg

mca.png
  • Odpowiedzi 155
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coś czerwonego, wyobrażam sobie coś i widzę jakiś szkielet, coś innego wyobrażę i co innego. Trudno stwierdzić. Może to jest światło?

@Edit: Poczytałem posty i faktycznie, dostrzegam zakonnicę ze złożonymi rękoma (jest zgięta).

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

TO NIE FAKE!

Wklepałem to w google jako wyszukiwanie obrazem i nic nie znalazło, czyli on to sam zrobił o.O

Ja tam coś widzę, równie dobrze może to być postać jak i cień :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

jak widać stałem na ulicy i robiłem zdjęcie.... jakieś 40-50 metrów dalej znaleźliśmy krzyż przybity do drzewa.... drzewo bylo rozwalone myślę że tam mogli uderzyć...

mca.png
Opublikowano

@up

też zauważyłem że ma złożone ręce... nie wiem czy wgl ktoś widzi jeszcze takie czarne długie skrzydła ?

mca.png
Opublikowano

@up

też zauważyłem że ma złożone ręce... nie wiem czy wgl ktoś widzi jeszcze takie czarne długie skrzydła ?

Nie, to już przesada ze skrzydłami :) zwykłe drzewa

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Ja widzę światło przenikające przez drzewa, ew. Lorda Vadera.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Ja widzę coś takiego ale to coś ma jeszcze taka szatę za sobą.

316.jpg

Powiem tak Zakonnica,arab,w szacie. I ma złozone ręce ale nie widze skrzydeł (Tam gostek pisał skrzydłach) Prosba podaj Miejscowosc i ulice gdzie było robione zdj. to poszukam w necie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...