Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Widzicie tam kogoś ?

rinni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 155
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kurwa nic nie widac. ciemno jak w dupie u murzyna widoczne jest jakas "dziołcha" a nie jakies zakonnice posród drzew... co wy palicie ? xD

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

1372425412-U949229.jpg

Niewątpliwie jest tam widoczna postać, lecz to zdjęcie całe dziwne mi się wydaje, więc jestem w 90% przekonany, że to manipulacja photoshopem, ale jeśli jest to autentyk, to autor tematu ma wiele do myślenia...

A teraz popatrz do tyłu....

Opublikowano

zdjęcie jest lekko podciętę specjalnie aby pokazać to jak widzicie za pleców koleżanki na tym oto zdjęciu widac drugą bluzke.... jest to druga osoba która została ucięta...

żeby wam pokazać uciełem trochę.

mca.png
Opublikowano

Ja widzę starego gościa w garniturze i welonie (?) :D

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

nie wiem czemu ale widze tam niedźwiedzia ubranego w jakiś dziwny strój wojskowy z broniami zamiast rąk '_' rzeczywiście tam jest bardzo widoczna postać. Wyraźnie widać nogi i twarz jakby zwierza / niedźwiedzia :D ewentualnie jakiegoś dziadka w dziwnych włosach. Jeżeli fake to jesteś dobry w photoshopie , jeżeli nie to naprawdę dziwne :P

Opublikowano

Zdjęcie zostało zrobione telefonem, więc coś mógł "źle odebrać".

Anyway, ja tam widzę jakiegoś mnicha, czy coś w tym stylu.

Opublikowano

Nie wiem ale jak dla mnie to zakonnica O_o albo co innego, ale co się kurna zastanawiać ? Może zobaczyła flaszkę i chciała dołączyć..

mhraed.png

Opublikowano

,,sytuacja jest taka że od ponad roku chodzę z przyjaciółmi do lasku niedaleko miasta"- Jak to brzmi ;D

@To jest złudzenie optyczne: pień to sylwetka tego ciała, ręce to gałęzie, a liście palce.

Opublikowano

To światło ;] / obróbka.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

,,sytuacja jest taka że od ponad roku chodzę z przyjaciółmi do lasku niedaleko miasta"- Jak to brzmi ;D

@To jest złudzenie optyczne: pień to sylwetka tego ciała, ręce to gałęzie, a liście palce.

Jak się lepiej przyjrzeć, rzeczywiście tułów i ręce to białe odcienie, drzewko to brzoza :D, do tego przyszedł jeszcze cień, zdjęcie było robione wieczorem.

mhraed.png

Opublikowano

ale tam nie ma drzewa takiego '' małego '' byłem tam kilka razy i tam są tylko duże drzewa, mniej-wiecej osiągają ok. 8-12metrów- .-

zobaczcie zdjęcie te co ja dodałem tam nic nie jest '' białe '' albo ma taki odcień... na obramówce co zrobił użytkownik '' Knife. '' można takie coś zobaczyć...

mca.png
Opublikowano

Ja tam widzę starszego, łysego faceta w garniturze.

Slenderman :D

Ja też widzę, ale powiem wam "nigdy nic nie wiadomo". Może to jakiś stwór albo 40 letni łysy pedofil na kacu. ;)

Opublikowano

nie wiem co to ale fajny pomysl na np "nie z tego świata" albo cos bo fajnie to wyglada;]

ale zapatrzylem się na tą ladna dziewczyne i nie moge sie skupic na tym czyms ztylu :D

Opublikowano

Jedź tam jeszcze raz z lepszym aparatem i zrób zdjęcie, a w międzyczasie daj ten artykuł, chętnie poczytam.

Opublikowano

A może po prostu ktoś tam stał i patrzył ??

A jest nie wyraźny bo nie wziął Rutinoscorbinu ?

Tak serio :) nic tam nie ma .

I pytanie żadnych podejrzanych karteczek nie zbieraliście ?? może to kolejna wersja slendera ;D tym razem nie w garniturze ?

175001456602037225492.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...