Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS3 Move czy Xbox360 Kinect?

patis1997

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

PS3 Move. Głupie pytanie, wiadomo ,że Xbox ssie.

Mam obie konsole.

Bezsensowna dyskusja o konsolach za 3,2,1...

Opublikowano

X-box lepszy, co ci z tej kulki w PS3 skoro to nią sterujesz? A w kinect sterujesz swoim ciałem i jest to bardzo wygodne. Może i trzeba więcej miejsca na to w pomieszczeniu ale wydaje mi się, że jest bardziej sprawny i dokładny. :)

1372353983-U956368.png

Opublikowano

A w zwykłym użytkowaniu? W grach za pomocą kontrolera. I Xbox jest o 400zł droższy z jednej strony. I czy jak będę piracił gry na Xboxa to czy mi konto zablokują?

Opublikowano

Xbox dla mnie ma wygodniejszego pada :)

Nie piraciłem nie wiem mam nie przerabianego Xboxa

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Xbox gorszzy pod wzgledem grania w necie, bo platny. Ma troche slabsze gry ale jesli chodzi o kinecta to jest bez porownania z PS3, Kinect rozklada PS3 move na lopatki

Bez-nazwy_nxasswq.png

Opublikowano

Osobiście posiadam ps3 move i mnie zadowola.

Grałem na xbox kinect i jakoś dziwnie mi było bez move'a.

Nie wiem co jest lepsze, z opinii słyszałem, że kinect, ale mogę ci Polecić move ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jak jest z tym piraceniem na obu konsolach? Bo wiem, że Xbox korzysta z połączenia internetowego. Czy jak ściągnę sobie jakąś grę na Xboxa to będą mnie ścigać lub zablokują konto? Bo wolę najpierw sprawdzić grę, a potem ją kupić.

Opublikowano

Testowałem tylko kinecta, move jeszcze nie miałem okazji i kinect nie jest dokładny. Poszukaj porównań obu kontrolerów i.zdecyduj.

Opublikowano

Kinect rozkłada Move na łopatki.W dodatku Xbox ma lepszego pada i gry na nim lepiej chodzą.

Więc bierz Xboxa!

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

W temacie padł tylko jedn konkretny post... oczywiście post Cominga, bierz to co mają znajomi!

Żeby nie było, że powielam odpowiedzi...

Move jest bardziej bardziej precyzyjny ale ma bardzo słabe gry w porównaniu do Kinecta, lepiej i tak kupić Kinecta jeśli myśli się o takim graniu.

Co do samej konsoli to nie wiem gdzie Ty widzisz, że Xbox jest o 400zł droższy? Konsola Sony jest droższa niż Xbox...

Jeśli chcesz odpalać kopie to tylko i wyłącznie słabo zabezpieczony Xbox na którym sobie pograsz nawet i po sieci.

Komentarze typu, że gry lepiej chodzą na Xboxie czy PS3 to jakaś kpina i czysty fanatyzm konsoli.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Mam osobiście kinecta , wymiata ;D

Specialne gry , takie jak Forza Motosport 4 ( jaka masa kurde ) ;D

Niektóre strzelanki

Kinect Sports -

Taa... XBox na 100% + zagrasz w wiele gier specialne stworzonych na xboxa , lub przerobisz i ściągniesz piratka ;>

Modki to dźiffki

Opublikowano

Zdecydowanie xbox360 kinect. Dużo lepsza zabawa jest. Sam posiadam i na prawdę polecam. Ps3 jest o tyle gorsza, że trzeba trzymać tego movea w ręku, a z kinectem masz wolne ręce.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Jak jest z tym piraceniem na obu konsolach? Bo wiem, że Xbox korzysta z połączenia internetowego. Czy jak ściągnę sobie jakąś grę na Xboxa to będą mnie ścigać lub zablokują konto? Bo wolę najpierw sprawdzić grę, a potem ją kupić.

Nie będę specjalnie czytał całego tematu czy ktoś Ci już odpisał ale...

Xbox360 ma takie coś jak x-key czyli możesz piracić bez perma ^^ nawet na necie. Kosz xkeya to jakieś 400zł ale na pewno są tańsze podobne przeróbki.

Opublikowano

A ja nie polecam ani Kinecta ani PS Move... Jeśli chcesz grać tylko na tym to odpuść sobie kupowanie konsoli (ew. weź Wii xD Mówię serio) Jeśli jednak chcesz używać konsoli nie tylko do gier ruchowych to tutaj lepiej wygląda PS3 (darmowe multi i lepsze exy moim zdaniem)

Opublikowano

U wiekszości osób co pisze tu. Jest tak. Najpierw grali przez jakiś czas np. w xboxa i się do niego przyzwyczajili. Grałem na kinekcie i PS move. Kinekt jest lepszy pod wzglednąścią grania. Wiecej z ciała korzystarz , ale jest nie dogładny. PS move ograniczasz się troche co do ruchów ale jest wieksza dogładność. Radze ci u kogoś przetestować to i sam oceń. Ale jak niemasz takiej okazji to kup PS3.

P.S
Najlepiej kupić PS2 i tyle.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Według mnie, kinect i move są raczej do grania w grupie (z kolegami, rodziną). Jeśli chodzi o takie właśnie imprezki to raczej kinect wygrywa, sprawia więcej frajdy (tak mi się wydaje), jest więcej tytułów. Na move jest tylko Sports Champions i to chyba tyle z tych takich do pogrania razem. Move jest od kinecta dokładniejszy, ale przy kinect'ie pracuje całe ciało :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...