Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Platyna

LowPointer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No nie.. czemu ryze, choć ja też mam dość sporo gier ale nie gram tym samych rankedów, bardziej teamówki bo zazwyczaj łatwe winy.

Co jak co , gj.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nie bede klamac. Wiekszosc z gier ryzem zostala rozegrana na bolu, jednak te dwie ostatnie gry gralem bez bola bo mialem jakis blad.Nawet bez bola daje sobie jakos rade tym ryzem.

Opublikowano

Nie bede klamac. Wiekszosc z gier ryzem zostala rozegrana na bolu, jednak te dwie ostatnie gry gralem bez bola bo mialem jakis blad.Nawet bez bola daje sobie jakos rade tym ryzem.

widze bedzie trzeba banowac ryzego na kazdym meczu bo nie interesuje mnie czy u nich czy u mnie w teamie oszustwo to oszustwo

Dla mnie jestes zerem zajebistym zerem ale gz.

Nie tłumacz sie ze grales po to aby wbic platyne bo noby w goldzie. Bez nie dałeś rady czyli nei zasługujesz na ta platyne ALE I TAK GZ

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

widze bedzie trzeba banowac ryzego na kazdym meczu bo nie interesuje mnie czy u nich czy u mnie w teamie oszustwo to oszustwo

Dla mnie jestes zerem zajebistym zerem ale gz.

Nie tłumacz sie ze grales po to aby wbic platyne bo noby w goldzie. Bez nie dałeś rady czyli nei zasługujesz na ta platyne ALE I TAK GZ

Prędzej czy później bez bola też bym wbił tą platyne. Miałem już 3 razy serię do platyny bez bola ,tylko za każdym razem brakło tego 1 zwycięstwa.

Opublikowano

Prędzej czy później bez bola też bym wbił tą platyne. Miałem już 3 razy serię do platyny bez bola ,tylko za każdym razem brakło tego 1 zwycięstwa.

No to widocznie nie dawałeś rady i musiałeś trenować.

Macie racje, lepiej odpalić BOL'a i poczuć się jak pros ..

Opublikowano

Up dobrze gada, moim zdaniem jest jednym z lepszych suportów tylko Leona może się z nim mierzyć ,oczywiście nie musze tłumaczyć czemu...

snqm.png

[Na screenie nie widać platyny 1]

Diament już nie daleko B) Żeby nie było ryzem grałem tylko mecze podczas promocji.Reszte wbiłem normalnie

http://www.lolking.net/summoner/eune/33827709#profile

Ta, historia co innego mówi. Bolowce.

P.S. Dobrze zamazujesz nicki, a typ który cię zapraszał to 'MTT', pozdro.

Opublikowano

snqm.png

[Na screenie nie widać platyny 1]

Diament już nie daleko B) Żeby nie było ryzem grałem tylko mecze podczas promocji.Reszte wbiłem normalnie

http://www.lolking.net/summoner/eune/33827709#profile

po co zamazales nicki na zdjeciu? przeciez wiadomo ze to gracz o nicku MTT

@topic

pogratulowalbym , gdybys wbil czyms innym niz ryzem, zapewne z bolem napierdalasz;p

Opublikowano

A zdziwilibyście się bo gracz ,który mnie zaprosił to nie ''MMT'' którego widać na ss-ie

W sumie to sam nie wiem dlaczego zamazałem ten nick z ssa ,ale mniejsza o to.Wbiłem platyne 1 już niedługo diament.

Opublikowano

Kolejne scierwo z BoLem pfff... Ja siedze w silver 1 ale przynajmniej mam jakas satysfakcje ze sam to wbilem, a z BoLem to nawet pretendenta bym ci nie pogratulowal...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Beka panowie, skrypt do Ryze jest dobry, ale nie aż tak wyjebany żeby wygrywać gry, jest wiele lepszych. SeleX był na jakiejś śmiesznej liście i teraz każdy chce pizgać na Glory Ryze bo wyskoczy na platyne, śmiechłem

@top graty, bij do diamonda

Opublikowano

Beka panowie, skrypt do Ryze jest dobry, ale nie aż tak wyjebany żeby

wygrywać gry, jest wiele lepszych. SeleX był na jakiejś śmiesznej

liście i teraz każdy chce pizgać na Glory Ryze bo wyskoczy na platyne,

śmiechłem

No chuj.Popatrz na profil kashy i selexa na lolkingu.Jak nie wiesz nawet na czym ten skrypt polega i co daje to zamknij ryj kurwa mać.

Opublikowano

No chuj.Popatrz na profil kashy i selexa na lolkingu.Jak nie wiesz nawet na czym ten skrypt polega i co daje to zamknij ryj kurwa mać.

No co ci kurwa daje? Auto ignite, combo w 0,5s, auto snare pod turretem czy co? bo nie wiem czym tak podjarany jesteś O_o Od roku napierdalam na BoLu a ty mi mowisz, ze nie wiem na czym skrypt polega, beka

btw. z każdym skryptem da sie wygrac, ale widac skoro SeleX wbił tym diament to ni chuja nie ubijesz, czekam na hejt pis joł

@top: jak oceniasz poziom platyny w stosunku do golda?

Opublikowano

Beka panowie, skrypt do Ryze jest dobry, ale nie aż tak wyjebany żeby wygrywać gry, jest wiele lepszych. SeleX był na jakiejś śmiesznej liście i teraz każdy chce pizgać na Glory Ryze bo wyskoczy na platyne, śmiechłem

Ta. Pozdro. Grać na skryptcie na ryze, i to ONLY RYZE, jest śmieszne. Wydaje Ci się nawet że to ma większy range, i sam zabija.

No co ci kurwa daje? Auto ignite, combo w 0,5s, auto snare pod turretem czy co? bo nie wiem czym tak podjarany jesteś O_o Od roku napierdalam na BoLu a ty mi mowisz, ze nie wiem na czym skrypt polega, beka

btw. z każdym skryptem da sie wygrac, ale widac skoro SeleX wbił tym diament to ni chuja nie ubijesz

Poziom na platynie jest do niczego, więc nie mówcie że tam jest wysoki poziom.

Opublikowano

Poziom na platynie jest jednym słowem chujowy, więc nie mówcie że tam jest wysoki poziom.

Jak jest wysyp takich jak ten:

btw. z każdym skryptem da sie wygrac, ale widac skoro SeleX wbił tym diament to ni chuja nie ubijesz, czekam na hejt pis joł

selex, kasha itd. to dziwisz się że jest chujowy poziom jak taki tłumok pogra miesiąc na bolu, wbije platyne i później próbuje sam i mu nie wychodzi;c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...