Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Platyna

LowPointer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

troche smutne jak patrze, ze wszyscy tylko tym ryzem napierdalają... to pewnie kwestia bola, bo już kilkukrotnie jak grałem na zwykłego ryze to zawsze dostawał w dupe i nie robił jakoś super szybkiego combo, a tu mam nagle uwierzyć ze to taka op postać że na czysto sobie wygrywacie nim większość rankedów?

Opublikowano

troche smutne jak patrze, ze wszyscy tylko tym ryzem napierdalają... to pewnie kwestia bola, bo już kilkukrotnie jak grałem na zwykłego ryze to zawsze dostawał w dupe i nie robił jakoś super szybkiego combo, a tu mam nagle uwierzyć ze to taka op postać że na czysto sobie wygrywacie nim większość rankedów?

bonzo wyluzuj, nie chcemy awantury

pfdfs1.jpg

Opublikowano

No co ci kurwa daje? Auto ignite, combo w 0,5s, auto snare pod turretem czy co? bo nie wiem czym tak podjarany jesteś O_o Od roku napierdalam na BoLu a ty mi mowisz, ze nie wiem na czym skrypt polega, beka

btw. z każdym skryptem da sie wygrac, ale widac skoro SeleX wbił tym diament to ni chuja nie ubijesz, czekam na hejt pis joł

@top: jak oceniasz poziom platyny w stosunku do golda?

Nawet nie bo gram na tym z bola co ma tylko opcje combo.

@vanosh

Nie gram tylko i wyłącznie ryze ,a poza tym masz nim więcej rozegranych gier ode mnie.

Poziom na platynie jest do niczego - zgadzam się z tobą.Poziom jest ten sam co na goldzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...