Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] FarmBot Belias Uniwersal

xAmigo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajny bot szkoda ze nie mozna nic robic wtedy na kompie. Musze zrobic maszynke. Jedynie ma wade bo trzeba minimum raz na 2 godziny sprawdzic jak to wszystko chodzi bo czesto dochodzi do jakis zawieszek serwera duela i poprostu bot bedzie chodzic a nic nie zarobimy

u1lc.png
Opublikowano

A może zrobić nowe konto specjalnie na bota, które samo farmi i nie wbijać nim 501 elo, gdzie ludzie już wiedzą co to jest.

Bot i tak sam wbiję 501 elo :) Sprawdzone.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Działa i dodam, że można spokojnie ustawić go na innych bohaterach trzeba stworzyć nowy profil i nowy schemat wszystko jest do ustawienia wystarczy trochę pokombinować. ;)

Moim zdaniem najlepiej ustawiać na bohaterach bez pasywek, na podstawowych typu Seria itp. za schemat dobierania karty i kończenia od razu tury raczej nie powinno być bana, jest to bardziej bezpieczne, aczkolwiek gwarancji nigdy nie ma. :P

Poza tym jeśli chcecie pełen schemat z awansowaniem na kolejny level itp. to polecam robić nowy schemat przy małej ilości punktów brakujących do końca levela, gdyż nie wiem jak dogrywać poszczególne sekwencje do istniejących już schematów, gdy tak spróbujemy uczynić cały schemat zaczyna nagrywać się od nowa więc tu jest mały problem. :D

Warto też pamiętać o zapisywaniu gdzieś np. na kartce co klikamy i ile razy bo niestety później trudno się połapać które cyferki odpowiadają za odpowiedni przycisk w grze, a czas pomiędzy kliknięciami można zawsze zmienić (ja ustawiam na 0.70).

Na koniec mogę dodać iż tworząc nowy profil możemy spokojnie odpalić grę na każdej rozdzielczości (nawet na cały ekran) czy to w dowolnym miejscu na pulpicie po tym klikamy "Create New" i "Start Recording" i w oknie gry już się bawimy, oczywiście nie będę robić nowego poradnika czy coś, myślę że to jest na tyle proste by każdy sobie z tym poradził. Pamiętajcie też, że zwykły schemat na farmienie expa i golda lepiej tworzyć w zakładce "Trening" i "Kontra SI". :)

To chyba na tyle miłego bocenia (za dnia nie polecam). :D

Edit: Jednak idzie dodawać poszczególne sekwencje rozkminiłem to, a co do bohaterów bez pasywki to niestety za przegrana walkę dostaniemy tylko expa dobierając np. tylko kartę i kończąc turę, ale jak to się mówi albo rybki albo akwarium. ;)

Opublikowano

czyli najpierw wysylaja ostrzezenie a potem banuja?
a tak na oko to po jakim czasie od ostrzezenia moga zbanowac? bo jak np ustawie o 22:00 i pojde spac, a ostrzezenie wyslą o 24:00 to jak wstane moge juz nie miec konta :D

Wszystko pięknie, tylko skąd szybko wziąć Beliasa ? :D zanim się trafi w paczce może minąć rok.

o tutaj

rifd4r.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...