Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] FarmBot Belias Uniwersal

xAmigo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bot sam w sobie jest niewykrywalny. Widocznie ktoś wysłał raport do supportu, tylko jak mogą mi udowodnić że to bot? Mogłem grać i nie odpisywać albo dać siostrze pofarmić (co za problem klikać ciągle odrzuć kartę).

Co prawda korzystalem z bota przez siebie napisanego, ale po kilku reportach dostaje sie takie wiadomosci:

Hello

Your activity in-game has been deemed suspicious and you have been
reported to our support for exploiting some features of the game Duel of
Champions.

Any form of exploits or cheating will not be tolerated. This includes
abusing features such as "End turn", hero's special capacities, known
card bugs leading to the crash of the game or simply using bots.

We take this issue very seriously and are monitoring the situation very
closely and actively banning accounts.

If you wish to review the terms and conditions that you have agreed to
when creating your Uplay account, please find the link below:
http://www.ubi.com/UK/Info/Info.aspx?tagname=TermsOfUse

Please be warned that if you do attempt to cheat, you risk a permanent
account suspension.

czepiaja sie nie tyle bota, co "exploitowania umiejetnosci beliasa", wiec wcale nie musza udowadniac botowania, jedynie prosza cie, bys przestal :P

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moze da sie jakos to usprawnic by nie uzywac tylko i wylacznie jego umiejetnosci ? Ciezko pewnie bedzie :)

niekoniecznie... nie chce zapeszac, ale mam juz cos takiego i dziala jak nalezy. Nikt poki co mnie nie flejmowal od botow, tylko czasami od idioty i no-braina. wciaz w fazie testow.

no i uwazajcie z tym beliasem, moj kolega dostal bana za uzywanie, co prawda innej wersji, ale takze opierajacej sie na skillu beliasa. Po pierwszym warningu w supporcie dajcie sobie spokoj :P

Opublikowano

Zostałem odbanowany, przez 3 dni nie mogłem wejść na konto. Nie wiem czy byłem zbanowany za bota ale żadnego ostrzeżenie nie dostałem.

Opublikowano

niekoniecznie... nie chce zapeszac, ale mam juz cos takiego i dziala jak nalezy. Nikt poki co mnie nie flejmowal od botow, tylko czasami od idioty i no-braina. wciaz w fazie testow.

no i uwazajcie z tym beliasem, moj kolega dostal bana za uzywanie, co prawda innej wersji, ale takze opierajacej sie na skillu beliasa. Po pierwszym warningu w supporcie dajcie sobie spokoj :P

Zawsze możesz podzielić się tu z nami swoim botem, z pewnością będziesz miał wystarczającą grupę testerów ;)

Opublikowano

Zawsze możesz podzielić się tu z nami swoim botem, z pewnością będziesz miał wystarczającą grupę testerów ;)

Czekamy na nowy schemat :)

Opublikowano

Czekamy na nowy schemat :)

Jak tworca belias bota rozwiazal problem roznych rozdzielczosci? z tego co zrozumialem, wsadza sie okienko idealnie do rogu (0,0) i zmniejsza do minimalnych rozmiarow? i ile mniej wiecej na godzine wyciaga?

Opublikowano

wiecie co u mnie jest tak jak włączam bot'a chodzi z 2 rundy i potem przepraszamy nastąpi powrót do logowania coś takiego ... nie wiem czy to z mojej strony wina czy z ich ale już tak jest 3 raz ;/

Opublikowano

Radzę uważać osobom korzystającym z bota, dziś dostałem 5 dniowego bana, udało mi się to sprawdzić na stronie https://support.ubi.com, gdzie informacja o tym tkwi w "moje pytania". Okazało się że 4 dni temu dostałem już ostrzeżenie, tak więc sprawdzając co 2 dni stronę supportu można czuć się bezpiecznie. Przynajmniej narazie.

Tekst wiadomości dla ciekawych:

Andrew7/13/2013 3:09:53 PM

Thank you for contacting Might and Magic: Duel of Champions Customer Support. We have been made aware that you have abused game features such as "End turn", hero's special capacities and using bot. We consider such activity as a serious violation of Uplay Terms of Use. If you wish to review the terms and conditions that you have agreed to when creating your Uplay account, please find the link below: http://www.ubi.com/UK/Info/Info.aspx?tagname=TermsOfUse We have decided to ban your account for 5 days as you did not stop your abusive behavior. Thank you for your understanding. Kind Regards, Melodie Might&Magic : Duel of Champions Customer Support

Opublikowano

Radzę uważać osobom korzystającym z bota, dziś dostałem 5 dniowego bana, udało mi się to sprawdzić na stronie https://support.ubi.com, gdzie informacja o tym tkwi w "moje pytania". Okazało się że 4 dni temu dostałem już ostrzeżenie, tak więc sprawdzając co 2 dni stronę supportu można czuć się bezpiecznie. Przynajmniej narazie.

Tekst wiadomości dla ciekawych:

Andrew7/13/2013 3:09:53 PM

Thank you for contacting Might and Magic: Duel of Champions Customer Support. We have been made aware that you have abused game features such as "End turn", hero's special capacities and using bot. We consider such activity as a serious violation of Uplay Terms of Use. If you wish to review the terms and conditions that you have agreed to when creating your Uplay account, please find the link below: http://www.ubi.com/UK/Info/Info.aspx?tagname=TermsOfUse We have decided to ban your account for 5 days as you did not stop your abusive behavior. Thank you for your understanding. Kind Regards, Melodie Might&Magic : Duel of Champions Customer Support

Ja dostalem na 3 :(

Opublikowano

Ja dostalem na 3 :(

Witam was a jak mam zobaczyć na ile dni dostałem bo od wczoraj też mi wyświetla się taki komunikat :P, mam do niech napisać ?

Opublikowano

Ten bot nie działa w okienku gry przecież.... Rusza myszką natomiast nie klika i nic sie nie dzieje, mam wrażenie, że ma to coś wspólnego z aktywnymi okienkami albo doca albo tego programiku, jak wy to zrobiliście? Klikam Run minimalizuje klikam Graj i G i nie dziala( myszka sie rusza ale tak jak by klikala po pulpicie a nie w okienku gry)

Opublikowano

Nie wiem, może coś źle robisz, a może był jakiś patch. Około 25/26 wracam z wakacji i postaram się wszystko ogarnąć.

Opublikowano

Nie wiem, może coś źle robisz, a może był jakiś patch. Około 25/26 wracam z wakacji i postaram się wszystko ogarnąć.

Mała poprawka- już działa, nie wiem co zadziałało: czy odpalnie jako admin programu czy też zmniejszenie poziomu zabezpieczeń. Wielkie dzięki za program i szybką odpowiedź anyway

Opublikowano

Bot sam w sobie jest dobry, niestety - banują. Wyłapałem blokadę na 3 dni ale swoje nabił.

Tak... ale na 90% da radę bana uniknąć, bo najpierw idzie ostrzeżenie. Wystarczy często zaglądać na stronę supportu.

Opublikowano

Ja używałem jakiś tydzień, głównie na noc, ale też w dzień parę razy jak zostawiałem kompa, czasem działał całą noc i jeszcze rano, a czasem wywalalo lub gra się zacinała (sciemnienie pod koniec walki, ale brak tabelki z wynikami) po kilku grach. Co by nie było w ten tydzień wbiłem z 20 lv, samemu grając niewiele (w sumie same szwajcary i jakieś 10 gier żeby wbić z 500 do 1k elo (łatwe winy inf rushem, szybka kasa i exp).

A "wykrywają" go dlatego że ludzie to zgłaszają do supportu, który potem sprawdza że x gier pod rząd to farmienie beliasem. Nie ma możliwości udowodnienia bota, więc piszą o domniemanym botowaniu, ale banują za exploit, czyli nadużywanie umiejętności bohatera, oraz przycisku "turn end". Dokładnie taki był powód mojego bana. Jednak najpierw dostałem ostrzeżenie (którego nie zauważyłem).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...