Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Moja siostra uparcie chce tyć.. nie wiem po co i czemu pomozcie!

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oh yea!

Rodzice ja dzis nakryli. Wchodza do pokoju, a ona siedzi przerazona i je kielbase. Rodzuce sie zdziwili i spytali o co chodzi. Po krotkiej rozmowie nie do konca wiem jakiej bo wyszedlem z pokoju poszla sie zwazyc (najwyrazniej wszystko przestraszona powiedziala) na prosbe rodzicow. Miesiac temu (miala badania) wazyla 42 kg, a dzis wskazalo jej 46 :O

No i na tym sie skonczylo ze rodzice kazali jej tak nie robic bo to ja doprowadzi do nadwagi :P

Ciekawe po co to bylo, bo mi nie chce powiedziec. Pewnie biust, ale ona jak na 13 lat to ma spory i nie wiem o co moze jej chodzi.

Rodzice zdziwili się że je kiełbasę? wtf?

Nie wpierdalaj się w jej życie, niech robi co chce.

1378747514-U216092.jpg

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie chciało mi się czytać tych wszystkich postów. Sory. Wydaję mi się że jest w okresie dojrzewania. Wtedy organizm potrzebuję bardzo dużo składników odżywczych jak białko, tłuszcze. Nie widzę w tym nic dziwnego że je jak opętana : P Z drugiej strony nie pozwól jej przekroczyć tej czerwonej linii, bo będzie potem płakać że ma za przeproszeniem dupe słonia ^^

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Opublikowano

Rodzice zdziwili się że je kiełbasę? wtf?

Nie wpierdalaj się w jej życie, niech robi co chce.

Rodzice zdziwili sie nie tyle tym, ze jadla kielbase tylk jej reakcja. Oni byli spokojni, uniesli lekko tylko brwi i zapytali o smieci chyba. A ona spanikowala jakby ja na cpaniu nakryli, zaczela wszystko mowic ze tyje.. rodzice zamkneli pokoj woec nie wiem czemu. I nie chce mi powirdziec. Przed chwila zjadla normalna kolacje.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Wróciła przed chwilą z zakończenia roku. Widziałem ją jak wyglądała rano, zanim ja poszedłem na swoje i teraz wygląda inaczej. Wystaje jej brzuch, fałda znikła jest coś na kształt małej piłki. Musiała dużo zjeść po zakończeniu, gdyż ostatni raz pamiętam że zrobiło się jej tak na grillu rodzinnym :P No, ale nie będę rozmawiał czy coś. Tak jak mówicie... jej życie :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Musisz założyć na lodówkę kłódkę ewentualnie chowaj jedzenie po szafkach

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

E tam czemu nie?Niech przytyje trochę ale bez przesady ,żeby nie wyglądała jak beka jakaś ale jak ma wyglądać jak kościotrup jakiś to też źle.Przynajmniej ja tak uważam.Mi to bardziej się podobają dziewczyny takie średniej wagi niż kościotrupy albo beki jakieś.

A jak przestanie się kontrolować z jedzeniem i będzie zaczynać się robić gruba powiedz dla rodziców ,albo dla chłopaka jak ma ,żeby z nią pogadał.A jak to nic nie da to psycholog albo kto tam ,by jej pomógł

Opublikowano

Jeżeli kobieta wpeirdala tak jak zapaśnik sumo jedna opcja - JEST W CIĄŻY!!!

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

E tam, jebać ją.

Nie przejmuj się, nie twój wygląd, z niej będą mieć beke, nie z ciebie :)

Opublikowano

jesli ma brzuch jak pilka to byla lub jest w ciazy lol wiem cos o tym xD

Ta, rano bylo chuda po 4 godzinach przeszla 9 miesecy ciazy gratuje inteligencji czytaj uwaznie posty :P

Opublikowano

Może po prostu ma pacmana, ostatnio to przechodzę cały czas bym jadł i chu* wie od czego to :D

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Kurde!

Pare dni temu twierszila ze juz nie bedzie. A tymczasem widze, ze jej ta fałda urosla :/ na pewno nie jest w ciazy, widac ze tluszcz.

No wiem, ze nie powinienem wpierdalac sie w jej sprawy ale jak widze co robi ze soba..

Opublikowano

Może jest głodna i dlatego je?
Ja np. też lubię sobie opierdolić kiełbasę w nocy...
Co w tym dziwnego, chce mieć duży brzuszek i ciałko okryte tłuszczem to jej sprawa lool.

Opublikowano

A ja myśle ze jest w ciąży albo ma tasiemca

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj dziewczyna wrocila z poltora tygodniowych kolonii. Myslalem ze sobie juz odpuscila, w koncu obiecala rodzicom i wgl..

I mozecie mi mowic, ze co mnie ona obchodzi- ale ona jest moja siostra..

Ale co ona z siebie zrobila! Nie mam zielonego pojecia, co żarła na koloniach, ale wyraznie przytyla. Twarz ma nieco pelniejsza, biust chyba tez nieco obfitszy, ze spodni wylaza niewielkie boczki a brzuch to juz pelna fałda..

Co ciekawe, kolezanki z jej klasy tez wydaja sie grubsze. Czyzby jakas debilna moda? :O

Opublikowano

U kobiety w ciąży to normalne.
Musi dużo jeść by dziecko się dobrze wykształciło.
Polecam zaczekać 9 miesięcy.

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

BEKA PO PROSTU KURWA BEKA, CO CIE OBCHODZI ZYCIE SWOJEJ SIOSTRY? Z NIEJ SIE BEDA SMIALI NIE Z CIEBIE PIS xD

Kiedyś długi staż na tym forum ;x

Jak ktoś pamięta to pisać ;o.

Opublikowano

A może ona chce trochę przybrać kilogramów nie zastanawiałeś się ? może po prostu chce być gruba :).

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...