Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The Lord of The Minecraft [ Wojny Królestw ] [ Nowe Moby ] [ Nowe Craftingi ] [NPC]

Archerowy123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli chcecie tracić na utrzymywaniu serwera? eeee nie stać was na sloty a na serwer już tak? Gdzie tu logika w startowaniu 8 slotowego serwa?

u2q6.jpg

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Wzór podania

Nick:BenQ

Imię:Mateusz

Coś o sobie:Interesuje się Historią Polski oraz sportami atletycznymi lubię architekturę i bardzo chcę zagrać na tym serwerze

Jakie królestwo?:Elfy

Opublikowano
Nick: solu
Imię: Damian

Coś o sobie: Jestem miły, uprzejmy, tolerancyjny, kulturalny. Interesuję się grami, bronią białą. ;)

Jakie królestwo?: Hobbici
Za Kolegę:
Nick: Centaurus

Imię: Wojtek

Coś o sobie: To samo co ja tylko interesuje się naukami ścisłymi, grami, strategią oraz bronią białą.

Jakie królestwo?: Hobbici
Opublikowano
Nick:Ulan36

Imię:Mateusz

Coś o sobie:Jestem miłym graczem i szukam takiego serwera jak ten. Ogarniam słownictwo i mikro :).

Jakie królestwo?:Mordor.
Opublikowano

Nick: Kragon845

Imię: Kamil

Coś o sobie: Interesuję się piłką nożna i różnymi programami komputerowymi ;)

Jakie królestwo?: Elfy

Oraz

Nick: Gatoo130

Imię: Sebastian

Coś o sobie: Interesuję się piłką nożną i koszykówką i różnymi programami komputerowymi ;)

Jakie królestwo?: Krasnoludzi

Kragon845.jpg

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Jak pomogłem do daj +

Opublikowano

Przyjmuje. Ale ogarnięte podania. A twoje. To... Ortografia słaba. Wątpie że 14 lat.

mam 14 lat a ty pewnie nie masz 15 lat (Ten co to pisał (brat) ma 12 lat i słabo się uczy i masz racje orto słabe)

Opublikowano

Archerowy. Dostałem bana za to, że zabijałem swoich tak ? Nie moja wina, że takich ludzi zapraszasz... Ja chciałem normalnie grać, zabił mnie wilkołak, to nie powód, żeby on mnie bił i zabierał itemy...Jak swoje itemy zbierałem to ten jeszcze mnie uderzył i uciekł z itemkami do domu. Radze to przemyśleć bo dzięki mnie i Ciastkowi masz w królestwie : Odnowioną wieże, expiarke, portal, i zamierzałem jeszcze zrobić las i farmę, a więc przemyśl za co dostałem bana... Pozdrawiam Murzyn & Ciasteek

DAJ LIKE DLA MURZYNA :3

mca.png

Opublikowano

Przmyśleć..? Myślałem.. To nad daniem WAM bana.

Twoje wykroczenia:

-Klnięcie ( 1 warn )

- Zabijanie Swoich ( 1 warn )

- Okradanie Swoich ( 1 warn )

Razem 3. Ale były tam jeszcze jakieś wykroczenia.

A więc BAN.

MrSerek..? Wziął wasze rzeczy z ulicy żeby nie zniknęły i wsadził je do skrzyni po czym ty go zabiłeś i okradłeś. Gz

Opublikowano

Rzeczy znikają po 5 - 6 minutach a mam home w bazie więc by nie zniknęły ;). Kradzież ? Zabierałem tylko swoje itemy. A jakoś nie było widać, że chciał mi je oddać, gdyby chciał by nie zabierał resztek i nie uciekał z uderzeniem mnie. Pozdrawiam :*

EDIT

Ciasteek chciał kupić vipa i wpłacić coś na serwer żeby powiększyć sloty no ale trudno...

Słowa od Ciastka :

gdyby okazal sie mniej chamski to wplacilbym na server nawet gdybym dostał tego bana na 7 dni

mca.png

Opublikowano

Uderzyć wilkołaka ? Żałosne... Po pierwsze wilkołaka już nie było, po drugie wilkołak był zbugowany w ziemi i za szybki. Pozdro ^^

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...