Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|HOT| Aktualizacja 1.6 Pre-Release!

uвer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gram na tym 1.6 ale to jakies demo niemoge gm wlaczyc i jakis czas gry mi pokazuje na gorze.Tylko ze licznik sie zmniejsza

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Ja mam jeszcze pytanie, sory że piszę po raz 2 w tym temacie, ale jestem tego bardzo ciekawy.

Czy jeżeli wyjdzie wersja 1.6, to czy będzie dało się zagrać non-premium, czy ktoś stworzył by taki launcher, lub po prostu, będzie się odpalać starym launcherem non-premium i też zadziała :)

PRAWDOPODOBNIE JEST TAKI LAUNCHER . Nazywa się " Minecraft by zyczu " tam jest wersja pre-release 1.6.1 więc myślę że oficjalna wersja 1.6 TEŻ. Pozdrawiam .

PS. a tu masz linka do " Minecraft by zyczu " http://minecraft.zyczu.pl/ < liczę na like'a :D

Opublikowano

Ten herobrine jest usuwany od dłuższego czasu... Chcą pewnie obalić ten mit w 100%.

Admin ,proszę zdejmij mi trochę ostrzeżeń, już będę grzeczny :).

Opublikowano

PRAWDOPODOBNIE JEST TAKI LAUNCHER . Nazywa się " Minecraft by zyczu " tam jest wersja pre-release 1.6.1 więc myślę że oficjalna wersja 1.6 TEŻ. Pozdrawiam .

PS. a tu masz linka do " Minecraft by zyczu " http://minecraft.zyczu.pl/ < liczę na like'a :D

Działa :) wielkie dzięki.

ddz8gi.png

Opublikowano

Działa :) wielkie dzięki.

@offtop Nie polecam używać tego launchera :) Nie zdziw się jak niedługo nie będziesz miał konta premium (o ile masz).

Co do tematu to jestem trochę rozczarowany tą wersją 1.6 .. konie jakoś tak fajnie się zapowiadały a teraz to nie przyjemnie się jeździ, klatkują.. jedyne co fajne to chyba tylko te bloki gliny, dywany i tyle :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...