Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|HOT| Aktualizacja 1.6 Pre-Release!

uвer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ta aktualizacja jest jedną z większych, więc z pewnością odmieni bardzo rozgrywkę na serwerach multiplayer. Ciekawe jak właściciele serwerów wykorzystają te nowo wprowadzone nowości. ;)

Opublikowano

Ta aktualizacja jest jedną z większych, więc z pewnością odmieni bardzo rozgrywkę na serwerach multiplayer. Ciekawe jak właściciele serwerów wykorzystają te nowo wprowadzone nowości. ;)

a dodasz walki konne na neveria.pl

Siemanko

robie

serwery

minecraft

na zamowienie

PW

Opublikowano

Na szczęście kupuje Premium na początku lipca. już się bałem, że nie będę mógł grać.

Pomogłem? Liczę na LIKE :D

Opublikowano

Super, oczywiście czekam na pełną wersję 1.6 ale ta wersja jest miodzio jedna z największych aktualizacji <3 .

Oto moje teorie:

2+2=9

4:1=2

1x1=1

Woda jest bezbarwna bo soki itp mają kolor

Opublikowano

czyli max 2-3 dni i pełna wersja?

Jest napisane że 1 lipca ;).

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Ja mam jeszcze pytanie, sory że piszę po raz 2 w tym temacie, ale jestem tego bardzo ciekawy.

Czy jeżeli wyjdzie wersja 1.6, to czy będzie dało się zagrać non-premium, czy ktoś stworzył by taki launcher, lub po prostu, będzie się odpalać starym launcherem non-premium i też zadziała :)

Opublikowano

@up Może ale nie jest to powiedziane na 100%.

Oto moje teorie:

2+2=9

4:1=2

1x1=1

Woda jest bezbarwna bo soki itp mają kolor

Opublikowano

Pewnie jest kilka osób które tak jak i ja nie mogły się doczekać ;) Szczególnie cieszę się na te konie oraz rzeczy z nimi związane :P Szkoda tylko ,że nie zbyt przerobili je i niektórzy mówią ,że po prostu "skopiowali z MoCreatures" :unsure:

Z tego co widziałem, przynajmniej w becie w każdym update'cie dawali ,że usunęli herobrine.

Opublikowano

Szczerze? Trochę mało opisane, powinno być bardziej szczegółowo.

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Usunięto herobrine -

Notch raz dodał te info dla żartów kiedy usuwał tego moba "monster" co wyglądał jak my :P ale nic nie robił tylko nas bil po 1 serduszku... (dało sie go tylko zczitowac)

I od kiedy Jeb zajmuje się mc dodaje te info dla zabawy do kazdego update...

PS: szkoda ze go usuwał... jak by miał takie same zdolności jak teraz zombie... :) a teraz sobie pomyślcie jaki to był by trolling :D dać mu diaxowa enchantowana zbroje i miecz, i do tego głowę gracza z nickiem "Herobrine" :D

A sam Herobrine NIGDY nie istniał.

EDIT: A jeszcze jedno, bo Notch dal kilka razy te info, za każdym update usuwał tylko część kodu tego moba :D wiec napisał to z 2/3 razy, a potem pisał to Jeb dla żartów.

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

Już nie ma mogę się doczekać, 1.6 ;) Mam tylko nadzieje że nie będzie trzeba długo czekać za bukkitem :P

Opublikowano

Już nie ma mogę się doczekać, 1.6 ;) Mam tylko nadzieje że nie będzie trzeba długo czekać za bukkitem :P

1-2 tygodnie min 1 miech max :p

Siemanko

robie

serwery

minecraft

na zamowienie

PW

Opublikowano

Przecież 1.6 tak naprawde już jest , pobierzcie tą wersje i grajcie , multiplayer też jest :]

Nie umiem oswoić konia , jak to sie robi !

Wiecie że jak na Creative macie zesobą zaczepione konie to one latają w tobą xD ? !! hahahaa

Opublikowano

Ciekawa aktualizacja ale ja bym dodał jeszcze pompę wody i aby można było zrobić, że bloki przewodzą prąd. Np dodajesz do strone redstone i może przewodzić prąd. Oj jak by to się przydało

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...