Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|HOT| Aktualizacja 1.6 Pre-Release!

uвer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe czy ktoś zrobi launcher dla No-Premium?

Napewno są "jacyś" cziterzy :ninja: którzy to zrobią,ale napewno nie na 100%,słyszałem podobno że w wersji 1.6 gracze bez premium bedą mogli sie logować oryginalnym launcherem minecrafta nie wpisując hasła,ale to też jest niepewne.

SUPER! Minecraft 1.6 Full już za 5 dni :D , a serwery 1.6 za dwa tygodnie :P

Intel Atom N450 1,6 ghz

Intel Graphics Media Accelerator 3150

HDD 250 GB

RAM 1GB

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

09344661183325071297.png

Hurra! Czekanie opłaca się czekającym. Dostajemy od Mojang ogromną aktualizacje wjeżdżającą z końskiego kopyta!

Dokładny changelog wersji 1.6:

• Dodano konie
  • Dodano osły i woły
  • Dodano zbroje dla koni
  • Dodano wskazówki
  • Dodano dywany
  • Dodano twardą oraz barwioną cegłę
  • Dodano blok węgla
  • Dodano nametagi do itemów
  • Dodano bale siana
  • Pasek głodu jest wyłączany/ukrywany gdy człowiek jest najedzony
  • Usunięto herobrine (on w ogóle istniał?)

Wersję ujrzymy 1 Lipca!

Grę trzeba będzie pobrać używając nowego launchera:

KLIENT: WINDOWS | LINUX | MAC

SERWER: MULTIPLAFORMOWY

Bedzie fajna

Gość michal12386
Opublikowano

ja twierdzę że za szybko ten craftbukkit pod 1.6 nie wyjdzie bo musi być stabilny pod tyle zmian ostatni stabilny craftbukkit to ..... uwaga..... 1.4.7 o.O

Opublikowano

Myślę że było by nice jak by naprawdę dodali HEROBRINE :D Tylko żeby nie było tak że na każdym kroku , na każdym zakręcie , za każdym wzgórzem czeka na ciebie HEROBRINE ... I powinny z niego "lotać" jakieś ciekawe itemki

"Chce­my być obec­ni w życiu in­nych ludzi, w ich roz­mo­wach, myślach, marze­niach, pla­nach. Chce­my czuć się pot­rzeb­ni i zauważani. A może po pros­tu boimy się, że nikt nie zauważy naszej nieobecności. "

Opublikowano

Fajnie, że za kilka miesięcy minecraft będzie tak samo fajny jak teraz na paczkach modów, jedynie co bym chciał i czego oczekuję to jakiś lepszy silnik gry, aby wreszcie klocki śmigały nawet na słabszych sprzętach.

Opublikowano

Pewnie jest kilka osób które tak jak i ja nie mogły się doczekać ;) Szczególnie cieszę się na te konie oraz rzeczy z nimi związane :P Szkoda tylko ,że nie zbyt przerobili je i niektórzy mówią ,że po prostu "skopiowali z MoCreatures" :unsure:

Z tego co widziałem, przynajmniej w becie w każdym update'cie dawali ,że usunęli herobrine.

Nie "skopiowali" tylko autor im pomógł -.-

300 350 400 500 1000

Opublikowano

Pewnie jest kilka osób które tak jak i ja nie mogły się doczekać ;) Szczególnie cieszę się na te konie oraz rzeczy z nimi związane :P Szkoda tylko ,że nie zbyt przerobili je i niektórzy mówią ,że po prostu "skopiowali z MoCreatures" :unsure:

Z tego co widziałem, przynajmniej w becie w każdym update'cie dawali ,że usunęli herobrine.

Poniewaz zatrudnili autora MoCreatures xD aby zrobil dla nich koniki, Osly itd. xD

Opublikowano

Nie trzeba się martwić, że minecraft 1.6 będzie tylko dla premium. MInecraft zawsze był zbugowany. Zawsze znajdzie się jakiś programista, który zrobi cracka. (o ile w ogóle będzie tylko dla premium.)

svh03y.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...