Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zagraj z Mentorem

Xanter

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Raczej do tego nie potrzebny ci "mentor". Nie masz znajomych ^^ ?

Ahaaa spoko, wydaje mi się, że kupiłeś konto...., ponieważ przy tej ilości x tier. nawet największy nie ogar wie gdzie sa słabe punkty danego tanka.....

A to zdanie nasunęło mi się na usta jak przezczytałem post wyżej...

Opublikowano

Myślałem ze forum jest od tego by pomagać innym ale jak widze jestescie zle nastawieni na jakiekolwiek pytania chcec gry z innej strony ale spox zakonczmy moj temat i robcie to co do tej pory.

Opublikowano

Ja bym se pograł z mentorem ale tak w plutonie. Miałem 3k bitew i 1X ale sprzedałem konto i doszły nowe czołgi i chętnie bym pograł z kimś kto ogarnia.

Opublikowano

d4wid1998, dnia 26 Lip 2013 - 16:00, napisał:

Ja bym se pograł z mentorem ale tak w plutonie. Miałem 3k bitew i 1X ale sprzedałem konto i doszły nowe czołgi i chętnie bym pograł z kimś kto ogarnia.

Zdobyłeś 10-ke i nadal nie ogarniasz ?? 0-o

Rozumiem, grałeś, aby tylko na bić bitwa za bitwą. Dla mnie wot to rozrywka. Mam 4600 bitew, ale jeszcze nie mam 10-ki. (max. 9)

Na razie chcę jak najwięcej 8-ek uzbierać. Na nich jest fajna zabawa. :D (ESL mi się marzy :D )

x

Opublikowano

Panowie, przecież to że ktoś ma X to wcale o ni czym nie świadczy. Z randomów wszystkiego nie da się nauczyć.

76561198001815076.png
Opublikowano

No to pisz do Xantera, kogoś ci przydzieli :)

Opublikowano

Ja poszukuję mentora mój max tier to IV niemiec. nabiłem go cierpliwą grom ale nie umiem kontować oraz szukać weak spotów.

Proszę o odpowiedź na PW lub tutaj w komentarzu.

Pozdrawiam,

Przeme

PS. Ja będę na kompie na którym działa WOT dopiero 2 sierpnia.

Pozdrawiam,

Przeme

Opublikowano

Ja poszukuję mentora mój max tier to IV niemiec. nabiłem go cierpliwą grom ale nie umiem kontować oraz szukać weak spotów.

Proszę o odpowiedź na PW lub tutaj w komentarzu.

Pozdrawiam,

Przeme

PS. Ja będę na kompie na którym działa WOT dopiero 2 sierpnia.

Szukaj mnie w grze pod nickiem: Danieliixx

Chętnie pomogę.

Pamiętaj, że możesz sobie pobrać skórki czołgów z weakspotami. To jest legalne i można tego używać.

x

Opublikowano

Nie wiem czy tu mam pisać, ale ja się zgłaszam jako mentor ;) Szukajcie mnie w grze pod nickiem Undercover_PL albo piszcie na PW na forum.

9e5d547b6355b67b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...