Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] Pixelmon - Pokemony i Minecraft.-Złap je wszystkie w 3D!

Higi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I Like it chce już grać i czy będą te pokemony i legendy które wymieniłem ?? a zwłaszcza ciekawi mnie Etei jak będzie wyglądał w kwadratach xD

Opublikowano

Już się nie mogę doczekać, ostrzegam z pokemonami mam doczynienia od najmłodszych lat. Znam wszystkie z pierwszej serii i prawie wszystkie z wszystkich tylko ta najnowsza seria mi się troszkę myli. No pozdrawiam i na pewno zagram. ~MineQuattro

Opublikowano

Był już start :3 ? Nie widzę, żadnego launchera ani nic : <

Posty :3 ..::50::..::100::..::150::..::200::..::250::..::300::..                                        W grach Marrix_PL z wyjątkiem minkraftów ;3

Opublikowano

@UP THX

Zarąbisty server :3

OFF. WHY!?

Mogli byście wyłączyć pvp w głownym swiecie. Usunac swiat survivalu[usuwa klimat trybu] i za zabicie pokemona oraz za czas na serverze $. To tyle ode mnie ;)

Myliłem się... Serwer zwalony... Gracze uczą grać administracje... Administracja nie ogarnia czatu... nie polecam...

Posty :3 ..::50::..::100::..::150::..::200::..::250::..::300::..                                        W grach Marrix_PL z wyjątkiem minkraftów ;3

Opublikowano

Serwer Zapowiadał sie ładnie.
Ale jest jeden minus dopiero wszedło pare okolo 40osób i juz jest tyle pokemonów na spawnie i takie lagi mam ze szok (radze ogarnac to troche) Nie tylko ja pewnie tak mam ale 1/3 osób które wszedly na serwer.

Dziekuje licze na naprawienie błędu i poinformowanie mnie o tym na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...