Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] Pixelmon - Pokemony i Minecraft.-Złap je wszystkie w 3D!

Higi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Qents nie jestem pewnie,raczej nie bo to by było głupie... w sms shopie pokemony? To bez sensu ... a co reszty pomysłów pogadam z Admine [; !

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Genialne :D Myślałem nad czymś takim, ale doszedłem do wniosku, że za dużo roboty :)

Poki są robione w Quibicle?

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

A tak z innej beczki, w jakiego typu pokemonach sie lubujecie? Ziemia, roślinność itp.? Chcę mieć ogólny ogląd na to co kto lubi :).

Opublikowano

Ej a będą takie ekpiy i że nie wiem że to taki surv gdzie można sobie zrobić baze ?? bo to przecież nie można trzymać nwm 80 poków w ekwipunku lepiej miec jakąś miejscówe i tam trzymać poki dekorować sobie :) tylko że trzeba było by wykupić licencje na mieszkanie i cub w licejnci np 50up 50down i 35x35 :) chodzi mi o to że jest taka Kartka klika się w miejsce tam gdzie chcemy budować no i proszę nasz teren ;3

a jak chodzi o pokemony to takie Raikou, Entei i Suicune i oczywiście Ho-oh(Ten wielki ognisty ptak) kurcze no korci mnie do jeszcze paru jak Virizion , Tornadus czy nawet Xerneas

i czy będzie najsliniejszy pokemon w calej seri gier i filmów Arceus ?? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...