Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Projekt] Moja Postac

PrawilnaTibia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem Wiem Jestem prooo ; D

9jnb.png

+

hmt4.png

Żegnaj Lordzie Danielu Wielki ; D

fv5a.png

No to Skilujemy ; D

eoal.png

Dokładnie to samo mi odpisali, śpiewka ta sama.

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

• Odpowiedzi 275
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja to bym sie posral chyba jak bym mial skillowac recznie ;D w tych czasach ^^

Jakoś radzić trzeba sobie ; D Dla mnie to też wielkie utrapienie ale no co ja zrobie ? ; D

Opublikowano

Hehhe bocik na 1.5h i mamy profit 30k razem z kasą a za itemy 18k tylko :s + poki co w banku 130k i nie wiem co se na kine kupić zostawiam na expa :s

2j16735.jpg

205fgna.jpg

28aupv9.jpg

5jthzc.jpg

8ysz82.jpg

xmMfHrm.png
Opublikowano

Mozesz mi powiedziec skad uzywasz huuda? darmowy on jest?

HUUD jest darmowy hehe wpisz se w forum xenobota NAKUU HUD i na pewno znajdziesz albo w google a jak nie to ja ci go podeśle ale najpierw poszukasz

Ps mam staroć na dwarfach na 25 lvl wyciągłem tyle :s

jaram się tym

yvhj21.jpg
xmMfHrm.png
Opublikowano

Bot na 2 godzinki, ale i tak słabo bo jak to serwer amerykański ( aurera ) to i też ping w chuj duży.fj3i.jpg

07ao.png

9vy3.png

0sla.png

I przez te lagi odechciewa mi się trochę na nim grać ( bocić ), i zastanawiam się nad aurora, ale to pacc'a bym musiał kupić bo kolejki wkurwiające.

@Edit

Bo te lagi to masakra dosłownie, nieraz potrafi mi amazonka uciec nawet ;d.

Opublikowano

Bot na 2 godzinki, ale i tak słabo bo jak to serwer amerykański ( aurera ) to i też ping w chuj duży.fj3i.jpg

07ao.png

9vy3.png

0sla.png

I przez te lagi odechciewa mi się trochę na nim grać ( bocić ), i zastanawiam się nad aurora, ale to pacc'a bym musiał kupić bo kolejki wkurwiające.

@Edit

Bo te lagi to masakra dosłownie, nieraz potrafi mi amazonka uciec nawet ;d.

Mój EK I MS również bocił na Aurerze i nie miałem lagów - dzisiaj byly tylko lekkie mass kicki, więc to zależy od internetu, możliwe, że na europe przy twoim necie też będzie Ci amazonka uciekać ;)

sybga.png

Opublikowano

Ludzie , dajcie sobie spokoj z dyskusjami w temacie , albo zdjecia , albo wypad.

Pisze tak , jako zalorzyciel tematu .

Ostatni post ex'u :)

"założyciel"

sybga.png

Opublikowano

Delete post (albo jak wolicie to wstawie ss wieczzoorkiem z awansami od 30 do 42)

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Mój EK I MS również bocił na Aurerze i nie miałem lagów - dzisiaj byly tylko lekkie mass kicki, więc to zależy od internetu, możliwe, że na europe przy twoim necie też będzie Ci amazonka uciekać ;)

Mam neta 20mb, i to zależy od tego gdzie serwer się znajduje, bo na serwerze amerykańskim, a europejskim to jest duża różnica w pingu.

Opublikowano

A tu awansiki i loocik z dziś wszystko robione od 7:00 :s wiem słabo ciekawe kiedy delete dostane hehe

level wbiłem z 36 na 44 ale nie mam ssów ;/

solbmu.jpg

2a8n79l.jpg

9a4y95.jpg

9ks9ao.jpg

2s7hw5e.jpg

xmMfHrm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...