Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Projekt] Moja Postac

PrawilnaTibia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mozna grac na aurorze ;|

sam sie dziwie ale skoro mam okazje i 180 dni pacca za które nie płaciłem ja to czemu nie rozkrywka sie liczy a nie level

xmMfHrm.png
  • Odpowiedzi 275
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

This account has been banished from Tibia because of repeated lesser rule violations or a single very severe rule violation. The account will be delete

RedBot i Windbot, bye bye TIbia :)

Akurat wchodziłem na expa, tp dostałem w jakiś teren i po chwili reconect chce lognac i wyskakuje ten komunikat. Załamka ... 300k wczoraj akurat przelałem na noob chara na innym account bo mam dicebota i tyle mi zostało

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

tak farciarzu :D

Ogólnie ban poleciał na chara z candii na którym nie gram od ponad roku ...

sybga.png

Opublikowano

24y1yfp.png

czy to oznacza że ban jest na 7 dni ??

Tak ban na tydzień i to mnie dziwi, bo pisze, że ban za używanie nielegalnego oprogramowania. Jak dla mnie za mało, ale ciesz się, że tak krótko ;D.

Opublikowano

mam takie pytanie czy ktoś z was używał może xeno i np wbił 150 lvl i do tej pory nie dostał bana bo obawiam sie czy opłaca sie bocic xeno czy idzie nim odrazu bana złapać

xmMfHrm.png
Opublikowano

Tak ban na tydzień i to mnie dziwi, bo pisze, że ban za używanie nielegalnego oprogramowania. Jak dla mnie za mało, ale ciesz się, że tak krótko ;D.

Moim zdaniem oznacza to, że konto zostanie całkowicie usunięte za 7dni a nie odbanowane ;/

sybga.png

Opublikowano

czy ty masz pojęcie o tibi i języku angielskim ? wystarczy to sobie przetłumaczyć pisze że za 7 dni zostanie konto usunięte ...

xmMfHrm.png
Opublikowano

czy ty masz pojęcie o tibi i języku angielskim ? wystarczy to sobie przetłumaczyć pisze że za 7 dni zostanie konto usunięte ...

Mojego pojęcia o Tibi możesz się czepiać, ale za przeproszeniem kurwa gdzie Ty widzisz w tym screen'ie, że konto zostanie usunięte jedynie co można po nim wiedzieć, że używał nielegalnego oprogramowania i czas trwania to 7 dni, więc kurwa gdzie delete. Więc nie czepiaj się o mój angielski.

@Edit

Btw. To teraz Ty się będziesz do mnie dopierdalał dlatego, że Ciebie ośmieszyłem w jednym z tematów?

@Edit

Ale racja też, bo wątpię żeby administracja dawała bany za używanie botów tylko delete.

Opublikowano

Mojego pojęcia o Tibi możesz się czepiać, ale za przeproszeniem kurwa gdzie Ty widzisz w tym screen'ie, że konto zostanie usunięte jedynie co można po nim wiedzieć, że używał nielegalnego oprogramowania i czas trwania to 7 dni, więc kurwa gdzie delete. Więc nie czepiaj się o mój angielski.

@Edit

Btw. To teraz Ty się będziesz do mnie dopierdalał dlatego, że Ciebie ośmieszyłem w jednym z tematów?

@Edit

Ale racja też, bo wątpię żeby administracja dawała bany za używanie botów tylko delete.

Zgadzam się tobą a ty kidmodku sie tak nie wywyższaj swoją angielszczyzną i znajomością tibi bo popłyniesz stąd.

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Opublikowano

@Edit

@Edit

Dobra skoro sądzisz że to nie dlete niech kolega koksik wejdzie w account manager następnie zjedzie na dół i będzie miał takie coś (pożyczone od akwa)

I będzie mu pisało że delete..
xmMfHrm.png
Opublikowano

Dobra skoro sądzisz że to nie dlete niech kolega koksik wejdzie w account manager następnie zjedzie na dół i będzie miał takie coś (pożyczone od akwa)

Nie kłóćcie się, mam takie coś, już pogodziłem się ze stratą konta.

Co do nowych rzeczy, od jutra bocę 77ms'a na optional-pvp ;)

sybga.png

Opublikowano

Człowieku Ty się czepiałeś mojego angielskiego, no i radze czytać ze zrozumieniem :

Dante_/, dnia 13 Sty 2014 - 18:47, napisał:

Btw. Z jego screen'a nie widać było kary, więc DZIĘKUJE DOBRANOC.

@Topic

Pogrywam ( boce ) sobie trochę na aurera, więc też będę wrzucał screen'y :

Awans na 18lv.

hrrg.png

Locik z 2h ( w miarę dobrze jak na początek 1x medicine pouch, aż 0.5k )

f78b.jpg

Od kiedy kostka nazywa się "DIE"

sj27.jpg

A i jeszcze albo mam zjebany skrypt na robienie screen'ów na XenoBot albo chuj wie co, bo bot zrobił mi zdjęcie MpcForum jak przeglądałem tematy, zamiast dwóch awansów.

Opublikowano

lvl up

2vhskz4.jpg
Nwm czemu ale mam w skrypcie xeno dziwnie dziś ponieważ gdy idzie na hunta najpierw deposita daje kupi poty itd to pojdzie raz obejdzie i wróci na nowo do depo wie ktoś może czemu nie bedzie on chodził dopóki nie skończy sie cap/poty ? bo tak ustawiałem.. (używam xeno od dziś więc) *
xmMfHrm.png
Opublikowano

lvl up

2vhskz4.jpg
Nwm czemu ale mam w skrypcie xeno dziwnie dziś ponieważ gdy idzie na hunta najpierw deposita daje kupi poty itd to pojdzie raz obejdzie i wróci na nowo do depo wie ktoś może czemu nie bedzie on chodził dopóki nie skończy sie cap/poty ? bo tak ustawiałem.. (używam xeno od dziś więc) *

A masz całą mape tibi odkrytą kolego? Bo xenobot tego wymaga , jak nie to tibiamaps.org i musisz pobrac..

RMCF Ty MI MOZESZ GAŁKE SSAĆ :*

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Opublikowano

A masz całą mape tibi odkrytą kolego? Bo xenobot tego wymaga , jak nie to tibiamaps.org i musisz pobrac..

RMCF Ty MI MOZESZ GAŁKE SSAĆ :*

Mam mam pobrane wszystko :s

o 20:00 dam screena loota z 4h bocenia :s o ile nie dostane delete przedz ten czas

xmMfHrm.png
Opublikowano

ja astrabota no i ibota ; D Oczywiście palek wo gule nic nie bocił tylko recznie dosw było zdobywane ; D Jedynie mój ek był na bocie ; D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...