Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Projekt] Moja Postac

PrawilnaTibia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 275
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2 dni przerwy, następne ss'y dodam dopiero w piątek.

Z ciekawszych rzeczy mogę powiadomić, że przerzucam się na innego bota.

68snq9.png

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Na jakiego bota sie przeczucasz i dlaczego ? GZ

Przerzucam się na WindBota z tego powodu, że w tej chwili jest na poziomie iBota i do tego w tej chwili przez 2tyg darmowy ;)

Nie mogłem się powstrzymać i dzisiaj też trochę pobociłem, proszę nie patrzeć w hudzie na WASTE, przez dłuższy czas podczas bocenia ogarniałem jak ma poprawnie działać looter ;)

2lsitkn.jpg

sybga.png

Opublikowano

Doubluje w celu odświeżenia tematu.

Jutro więcej SS, mam zamiar z pg'ować ms'a, zobaczymy jak to będzie.

Ek'a odpalam w sobotę, ale po 14 dopiero.

2pz0gad.jpg

sybga.png

Opublikowano

@Kosik11

Mam zamiar też przerzucić się na WindBot'a, więc mam pytanie czy ten HUD pobierałeś czy jest on wbudowany w bot'a?

Nie, wkleja się skrypt tak jak w RedBocie, ale prawie przy każdym skrypcie już jest.

sybga.png

Opublikowano

Niestety już nie aktualne bo zem sie wyje .. ; D 480k expa w du.. poszło ; D 2 gleba w ciągu 24h ; D

qq3r.png

Odzyskałem życie ; D Juz nie jestem Facc ; D

ducz.png

Opublikowano

@Kosik11

Mam pytanie do Ciebie wiesz może czemu nie działa mi teraz coś WindBot? Około tygodnia temu trochę sobie na nim pobociłem, ale poszedłem na XenoBot'a, a wczoraj jak spróbowałem się zalogować na niego to wyskakuje przy logowaniu do bot'a "Registration expired", zrobiłem jeszcze nowe konto, zaakceptowałem mail'a, ale i tak wyskakuje ten sam komunikat.

Opublikowano

@Kosik11

Mam pytanie do Ciebie wiesz może czemu nie działa mi teraz coś WindBot? Około tygodnia temu trochę sobie na nim pobociłem, ale poszedłem na XenoBot'a, a wczoraj jak spróbowałem się zalogować na niego to wyskakuje przy logowaniu do bot'a "Registration expired", zrobiłem jeszcze nowe konto, zaakceptowałem mail'a, ale i tak wyskakuje ten sam komunikat.

Może skonczył Ci się darmowy czas bota ?

sybga.png

Opublikowano

@Up

Właśnie, że nie bo wczoraj zrobiłem te nowe konto specjalnie, żeby to sprawdzić, ale i tak nie działa i to trochę mnie dziwi bo na innym koncie bot'a około tygodnia temu mi działało.

Opublikowano

@Up

Właśnie, że nie bo wczoraj zrobiłem te nowe konto specjalnie, żeby to sprawdzić, ale i tak nie działa i to trochę mnie dziwi bo na innym koncie bot'a około tygodnia temu mi działało.

To ja nie wiem, mogę Cie jedynie pokierować na oficjalne forum bota i tam szukać rady.

Dzisiaj wieczorem porcja SS'ow :)

sybga.png

Opublikowano

@Kosik11

Można wiedzieć na jakim serwerze grasz? A co do tamtego WindBot'a to jak pisałem na forum to niby skończyła mi się wersja testowa ( 2 tygodnie ), chociaż zrobiłem nowe konto, ale i tak nie działało ( może na ip jakoś konta są zapisywane ).

Btw. Gratulacje w wbiciu aż 8lvl'i w ciągu 12h.

Opublikowano

@Kosik11

Można wiedzieć na jakim serwerze grasz? A co do tamtego WindBot'a to jak pisałem na forum to niby skończyła mi się wersja testowa ( 2 tygodnie ), chociaż zrobiłem nowe konto, ale i tak nie działało ( może na ip jakoś konta są zapisywane ).

Btw. Gratulacje w wbiciu aż 8lvl'i w ciągu 12h.

Konto na Windzie jest rejestrowane na dysk twardy ( HARDWARE ID ). Gram na amerykańskim preview world ;)

Kilka awansów z MS'a :

90c7wm.jpg

sybga.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...