Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Apokalisa Zombie możliwa ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Saltaz możliwe tak jak w 28 dni/tygodni później

A dla wszystkich hejterów co nie dowierzają czy jak bym wam 20 lat temu powiedział że będą telefony dotykowej uwierzyli byście ?

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedyś gdzieś czytałam, że zagłada to będzie właśnie apokalipsa zombie xD
I, że to nie są żadne żarty i, że zombie nie stają się już wirtulnością, lecz realnością, bo na świecie czegoś tam najwięcej powstaje, ale zdania nie mam.

Opublikowano

W biblii nie znalazłem nigdzie urywka o tym, że zamienimy się w zombie. Wzmianka jest tylko o plagach, potopach. Sądzę, że apokalipsa będzie wyglądała w taki sposób, że pierdolnie w nas meteoryt lub sami się powybijamy (wojna nuklearna). Zdetonowanie wszystkich złóż atomowych = wywalenie ziemi z orbity lub całkowite zniszczenie.

ale zombie? jahahahaha xD Za dużo The Walkig Dead;a i innych tego typu filmów :P

9368_gold.png

Opublikowano

A ta wzmianka co ludzie mają powstać z grobów gdy przyjdzie sąd ostateczny ?

Kto powiedział że sąd ostateczny to nie apokalipsa ???

Opublikowano

A ta wzmianka co ludzie mają powstać z grobów gdy przyjdzie sąd ostateczny ?

Kto powiedział że sąd ostateczny to nie apokalipsa ???

Sąd ostateczny to będziesz miał jak cie złapią na jaraniu.

Nie będzie żadnej apokalipsy.

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

Nikt mnie nie złapie bo nie jaram ;)

Przepraszam bardzo ale czy ktoś pisał że będzie jakaś apokalipsa ?

Ja tylko piszę że mogła by być możliwa ale te szanse są takie jak stan dróg w Polsce

Opublikowano

Przecież apokalipsa już była (12.12.12) o.O

@Top

A tak serio to jak na razie ten scenariusz jest mało prawdopodobny bo jak na razie nie ma ziombie :)

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

-_- chyba jak by były zombie to była by apokalipsa co nie ? to dlatego ze ich niema to jest mało prawdopodobne ?

Mimo wszystko jakaś tam szansa jest. Może być, że wykluje się jakiś wirus, który nas wszystkich pozamienia w trupy. Mimo wszystko tak jak mówiłem mało prawdopodobne .

9368_gold.png

Opublikowano

ściana tekstu nie czytalem ale uwazam ze apokalipsa zombie moze byc mozliwa

spokojnie, mam skina zombie do branda wiec jak by co to wszystko pod kontrola, wtopie się w tłum

Opublikowano

Kto wie? Może będzie Apokalipsa Zombie. Podobno NASA ma specjalną broń na wypadek ataku zombie.

Opublikowano

Ja także myślę że tego nie będzie zombie to tylko wytwór wyobraźni jednego reżysera który wymyślił w ogóle zombie zarabiają na tym kase i ludzie wierzą w to jak jacyś paranoicy dlatego nie musimy się bać bo to nie nastąpi.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Albo o tym grzybie jest wszystko wymyślone, albo to po prostu ściema.Napiszcie co sądzicie o tym, a nie od razu piszecie WARZ TO GÓWNO

Opublikowano

Admin zamknij ten kiczowaty temat który był przerabiany kurwizion razy . Nasa góra ma spłoczke do kibla a ta apokalipsa jest mozliwa tak jak zeby moje kapcie same zaczely chodzic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...