Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Apokalisa Zombie możliwa ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bajki... za dużo amerykańskich filmów się naoglądałeś chociaż gdyby popatrzeć na to z innej strony skąd możemy wiedzieć jakie bronie posiadają niektóre państwa, broń biologiczna itp

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie będzie "zombie" Tylko taka jakby wścieklizna jak coś, że człowiek traci nad sobą kontrole i po prostu chce zjeść innego człowieka taki kanibal nie panujący nad sobą. Za 20 lat jakiś naukowieć może zmutować wirusa jakiegoś np. z tego grzybka i udoskonalić go pod własne potrzebny, a potem jakaś broń biologiczna i mamy epidemie :D Ale pewnie takie coś możliwe jest za 20 lat minimum :)

@Np. Illuminaci i ich "odwieczna groźba" mają oni tyle papy, że ja pierdole teraz tylko trochę czasu i może by coś z tego wyszło,

Opublikowano

Pomineliscie jeden fakt grzyb ten nie dziala na czlowieka, w ten sam sposob co na morwki

Czytaj temat zanim coś napiszesz...

w sumie poco to robić jak to zniszczy rase ludzką ?

nie ma korzyści powiedzcie kto zabija ludzi bez powodu

...

Serio napisałeś to co napisałeś?

Obudź się, jesteś między ludźmi.

Pozabijają się nawzajem i spokój będzie

shoob.png

Opublikowano

wy wszyscy zle na to patrzycie ... na swiecie juz sa zombie, czytaj jednostki kontrolowane przez czlowieka

zombie nie musi nie zyc, komputery zombie, hackerzy uzywaja ich do zabaw, nie zabijaja ich, tak samo robia ludzie rzadzacy tym swiatem, nie zabijaja milionow ludzi, wciskaja im kit po same uszy i ci idioci im wierza, ze bedzie lepiej, i wgl ... tak jak grzyb nie zabija mrowki tak ktos kto wszczepi chipa drugiemu czlowiekowi nie zabije go, bedie go kontrolowal jak zabawke .. nie, to nie sa bajki o chipach, poczytajcie w internecie, juz da sie praktycznie kontrolowac czlowieka, wszystko zmierza w ta strone ...

Opublikowano

Nie wiem czy wypowiadający się w tym wątku skończyli gimnazjum bo ten 'grzyb' jest w podstawie programowej X DD

I jest to niezbędne środowisku, jak wszystko co stworzyła natura. Do ludzi ma się to nijak.

//Za dużo gierek

Po co modyfikować jakiś grzyb (nie znam się na modyfikacji grzybów, ale podejrzewam ,że to średni pomysł) skoro

są już teoretyczne wirusy zombie. Leżą w tych wielkich, strasznych amerykańskich laboratoriach i czekają na swój moment

Opublikowano

Autor tematu moim zdaniem jest "pierdolnięty" na mózg haha pozdrawiam takie bajki to dzieciom w przedszkolu <3

CHUJ CI W DUPSKO SZMATO. -,-

//nieregulaminowa sygnatura
//BR3ND

Opublikowano

Nie będzie lecz szkoda ^^ . Taka apokalipsa od jakiegoś jebnięcia ziemi w pizduu była by lepsza ^^

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

@Connas dla twojej informacji jestem zdrowy psychicznie ;)

@Sensei® dzięki ? :)

Według mnie ( ach znów będa hejty bo nawiązuje do filmu :D) to zmodyfikowany grzyb będzie powodował takie objawy jak wirus z filmów 28 dni później / 28 tygodni później

Może i mam wybujałą wyobraźnie ( przyjmując że słowo wybujała oznacza tworząca nieprawdopodobne scenariusze / rzeczy ) ale patrząc na to co dzieje się wokół nas na różne wojny to niedaleko nam do apokalipsy a apokalipsa zombie to tylko coś trochę niemożliwego .

Opublikowano

Niech bedzie apokalipsa zombie, jestem za! Jak myśle że mam w tym je**nym kraju je*ać do 67lat to wole już takie rozwiązanie!

Sranie w banie nie będzie czegoś takiego.

Po pierwsze pewnie nikt by nie umiał tego przerobić na człowieka, po drugie co za pojeb by się za to brał ;)

Ruski? Al-Kaida ? Zamiast samolotów, C4, kamikaze itd.. byłoby właśnie to! Myśl jełopie zanim palniesz coś głupiego!

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Jedyne co jest możliwe i według mnie realne to wirus agresji, który w istocie tworzy "zombie" lecz o funkcjonalności człowieka. Organizm ludzki i jakiegokolwiek innego zwierzęcia bez tlenu czyli - nie oddychając, - tracąc 1/3 ilości krwi, - z uszkodzonym mózgiem, umiera. Komórki obumierają bez możliwości pobudzenia ich z powrotem do życia.

Hip-Hop nie umarł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...