Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BUG] Kasztele

Mistrz Woren

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no to zrob kajaka i poslij na priv zebym widzial czy serio ..bo ja jakos od dluzszego czasu szukam i nic.. A jeszcze jedno.. kupujesz slot potem kasztel i znow slot i kasztel..czy np. wszystkie sloty po koleji a jak masz prely to wtedy kasztele(czyt. umiejetnosci)

i jak dopisujesz to jeden jakis znaczek czy kilka?

Opublikowano

Każdy kasztel z 0 na 1 lvl idzie dopiasś do knta to żadna filozofia i nie zakładajcie new tematów na ten temat Troche własnego wkładu a nie tylko nev temat

Opublikowano

Ty mowisz o slocie tak? ze z 0 na 1lvl? < to,to kazdy zna <<< Wybacz ale troche chaotycznie i niewyraznie piszesz ..

A ja pytam o samej umiejetnosci juz np. Rampa dla kul .. czy prochownica .. Czy to tez sie da za free zrobic z ZERA na 1lvl .. Jesli tak to jak?

Opublikowano

nie jestem slepy, ale ten filmik slabo pokazuje krok po kroku .. chodzi o to koles szybko zaznacza i nie wiem jak powielic proces ?!?

moze znajdzie sie jakis normalny kto sie zna na tym i napisze jak to zrobic n.p.: wchodzisz w to , potem to ...

wtedy kazdy zalapie mysle ze to najlepsze wyjscie bo nie kazdy musi miec ta wersje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...