Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BUG] Kasztele

Mistrz Woren

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to już chyba każdy zna ;)

Na rozstaju drogi

Wiedźmin był raz dumał

Jak rżnąć hufiec wrogi

A chędożyć umiał...

Opublikowano

MMistrz Woren .. Ja mam tylko jedną prośbę .. Wklejaj sobie kopiuj .. ALE NIE PRZYWŁASZCZAJ , ŻE TO TWOJE BUGI !! BO WSZYSTKO CO WKLEJASZ TO MASZ Z ELITEPVPERS.PL .. NIE PRZYWŁASZCZAJ , ZE TO TWOJE !! BO TO NIE JEST TWOJE :) (zmień opis)

Opublikowano

Pewnie, wielu graczom (takim jak ja :P) się przyda, wcześniej tego nie znałem, a pogrywam od czasu do czasu :). Like leci :>.

28bb3w1.png

Opublikowano

jejaa.... ale macie problem, ze w profilu (bo chyba o to chodzi) napisał sobie, ze jego..

równie dobrze mogło mu chodzić, o to, ze "jego" w takim sensie, że sam je wstawił na forum i mniej więcej opisał, a że do pomocy użył filmiku innego gracza to już inna sprawa.. ale Wy jak zwykle musicie czepiać się bzdetów

nie wiem również jaki problem macie do wstawiania tutaj bugów z epvp. nie każdy ma tam konto i na bieżąco tam zagląda

poza tym, jakby każdy wstawiał lub chwalił się swoimi bugami, to to forum za kilka tygodni z pewnością by pod umarło i nikt by tu nie zaglądał

co do buga, to aktualnie mniej aktywnie grałem w sf i nawet nie wiedziałem o jego istnieniu, więc dzięki za opublikowanie go :)

Opublikowano

MUSI działac

Na rozstaju drogi

Wiedźmin był raz dumał

Jak rżnąć hufiec wrogi

A chędożyć umiał...

Opublikowano

jejaa.... ale macie problem, ze w profilu (bo chyba o to chodzi) napisał sobie, ze jego..

równie dobrze mogło mu chodzić, o to, ze "jego" w takim sensie, że sam je wstawił na forum i mniej więcej opisał, a że do pomocy użył filmiku innego gracza to już inna sprawa.. ale Wy jak zwykle musicie czepiać się bzdetów

nie wiem również jaki problem macie do wstawiania tutaj bugów z epvp. nie każdy ma tam konto i na bieżąco tam zagląda

poza tym, jakby każdy wstawiał lub chwalił się swoimi bugami, to to forum za kilka tygodni z pewnością by pod umarło i nikt by tu nie zaglądał

co do buga, to aktualnie mniej aktywnie grałem w sf i nawet nie wiedziałem o jego istnieniu, więc dzięki za opublikowanie go :)

Ale zamknij morde , Krzysiu .. !! Ja tylko mówię , aby nie pisał , że to JEGO .. Może mógłby napisac "Linki do bugów , które wkleiłem na tym forum" I się nie udzielaj bo dzieci i ryby głosu nie mają ..

Opublikowano

Ale zamknij morde , Krzysiu .. !! Ja tylko mówię , aby nie pisał , że to JEGO .. Może mógłby napisac "Linki do bugów , które wkleiłem na tym forum" I się nie udzielaj bo dzieci i ryby głosu nie mają ..

tak tak tak "linki do bugów,które wkleiłem na tym forum" co Ty kurwa se wyobrażasz że Ci ktoś tak napisze? jesteś zdrowo jebnięty na umyśle

Opublikowano

Nie używam gg już kiedyś pisałem ci o tym

Co do buga próbowałem ok 12 godziny i działał poszukaj w poprzednim temacie o bugu na kasztele tym który ma 11 stron jest tam na 10 stronie link do filmiku który wkleilem może to ci coś pomoże a jak nie to o 22.30 wrócę z pracy to co z tym zrobimy

Cze

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...