Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BUG] Kasztele

Mistrz Woren

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wcale nie wszystkie sloty możesz tylko z slot który ma poziom 0 zrobić go na 1 wyżej czyli tylko z 0 na 1 możesz podnieść parę miesięcy temu dało się wszystko za darmo podnieść pisząc wszystko mam namyśli od 0 do 6 za darmo sloty jak i dobódówki

334qlo8.jpg
Opublikowano

wcale nie wszystkie sloty możesz tylko z slot który ma poziom 0 zrobić go na 1 wyżej czyli tylko z 0 na 1 możesz podnieść parę miesięcy temu dało się wszystko za darmo podnieść pisząc wszystko mam namyśli od 0 do 6 za darmo sloty jak i dobódówki

wolisz zapłacić 200-300 tyś pereł to pozdro

Opublikowano

Czemu administrator wgl nie reaguje na off-top? Temat był o kasztelach a jak zwykle nic nie wnosi już nic konstruktywnego do dyskusji tylko zaczepia drugą osobę.

Opublikowano

Też powysyłałam z ciekawości na tych co tak licytują i bp i tak nic z tym nie zrobił więc się nie dziwie bp ma to gdzieś

Opublikowano

Ale zamknij morde , Krzysiu .. !! Ja tylko mówię , aby nie pisał , że to JEGO .. Może mógłby napisac "Linki do bugów , które wkleiłem na tym forum" I się nie udzielaj bo dzieci i ryby głosu nie mają ..

ty zamknij morde tylko umiesz krytykowac szmato jebana dobrze ze ziomeczek to dodal przynajmniej pomaga a nie jak ty placku jebany ....

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Raczej nie da się rozwinąć na 6 tylko na 1 poziom ale i tak wychodzisz około 2 baniek perelek do przodu jak ktoś wie jak to dalej rozwinąć proszę pisać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...