Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer z Modami* (Wystarczy pobrac tylko paczke) (21Slot) (44Mody) (Wszystko w temacie) (24h/7) Zapraszzam !

craftserve1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli nie ma cubów, a jest LWC. Lepiej wgrać frakcje i usunąć LWC.

Polecam plugin xClans jeśli Factions nie zadziała.

Sprawdze plugin xClans bo Factions bym zrobil ale nie dziala ;/

@REF

Opublikowano

TAKIEGO ZAJEB**TEGO I OGARNIĘTEGO SERWERA SZUKAŁEM! ! !

Jak craft coś robi to na serio :> Znam go z innego fajnego serwera:>

Pozdrawiam Sniperz

Powracam po długiej przerwie od mc na taki zajeb**** serwer czekałem .pobieram i wbijam :>

http://Nie działa mi avatar :<

Opublikowano

TAKIEGO ZAJEB**TEGO I OGARNIĘTEGO SERWERA SZUKAŁEM! ! !

Jak craft coś robi to na serio :> Znam go z innego fajnego serwera:>

Pozdrawiam Sniperz

Powracam po długiej przerwie od mc na taki zajeb**** serwer czekałem .pobieram i wbijam :>

Dziekuje ze sie podoba :D

Opublikowano

Wrzuci ktoś tą paczkę na inny hosting? np. speedy.sh. Na tym co jest podane pisze mi ciągle: Szacowany czas nieznany. Proszę o szybką odpowiedź. A co do serwera to zapowiada się ciekawie.

@EDIT Ok, pobrało mi się jakoś jak zostawiłem na chwilę. Zaraz wbiję

Opublikowano

Wrzuci ktoś tą paczkę na inny hosting? np. speedy.sh. Na tym co jest podane pisze mi ciągle: Szacowany czas nieznany. Proszę o szybką odpowiedź. A co do serwera to zapowiada się ciekawie.

Jestes 2 osoba ktora tak ma:

Rozwiazanie problemu:

Nacisknij Pobierz i czekaj az ci sie pobierze (Szacowany czas nieznany) Na to nie patrz tylko czekaj (to sie i tak pobiera)

Opublikowano

zapowiada sie dobrze a zrobisz lepszą reklame bo ta zniechęca i jeszcze napisz na dole coś takiego

UWAGA!

przed wejsciem do donwload linku wyłącz ad-blocka inaczej nic nie pobierzesz

ps. ile ta paczka zawiera bo nie pisze :[ tylko pisze ile sciongnolem

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

przepraszam ale nie czytam dokladnie bo jak szukam serwera to sciagam lub kopiuje ip i na tym kończe

ps. za 5min wbije na serwa

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Pomysł na serwer bardzo dobry ale jak na taką ilość modów powinniście zainwestować w lepszą maszynę, na pewno by więcej osób grało.

Opublikowano

serwer jest fajny zero lagów fajny adm ale przydal bys sie mod dragon egg i dragon ride zeby ujezdzacz smoka :D

Opublikowano

Czekałem na coś takiego , jakbyście jeszcze dodali mody na nowe przedmioty to było by zajebiście ! Pobieram i wbijam !

95960480783902571221.jpg

Opublikowano

Ja bym wam proponowal zrobic serwer jak kiedys valheim.pl SURVIVAL Z GILDIAMI BEZ CUBOW ITP Z MODAMI ^^ LAJOWAC ZEBY WIEDZIAL

We are legion, We do not forgive, We do not forget,Expect us!

6gboAN8.png?1

Opublikowano

serwer on zapraszam wszystkich czytających tą reklame :P

Opublikowano

Jest ts serwerowy albo coś ??

Bedzie server Muble

serwer jest fajny zero lagów fajny adm ale przydal bys sie mod dragon egg i dragon ride zeby ujezdzacz smoka :D

Mody bede dodawal na inna wersiie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...