Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Da się wyjść z Bronzu III?

Unlike

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moje nastawienie na bronze V było takie ''PIERDOLCIE SIE KURW JEBANE SZM JAK MOŻNA BYĆ TAK SŁABYM JA PIER DO LE !''

A tu kolega z klasy platyna III w 2 miesiące mówi '' dla mnie bronz to 2 dni roboty, heh''

Kurwica mnie szczeliła, napierdalam te rankedy i co ? i w tydzień bronz I.

Moja taktyka jest prosta, wpierdol się na mida fizzem i wygraj to solo...

Nie kłuć się, poprostu piszesz Mid i idziesz na mida, w grze chwalisz team za każdego killa i nie piszesz KS . . . jeżeli zaczną feedować piszesz na /all GG my team . . .

ogarną się i tyle. w tydzień bronze I gwarantowany a jutro wbijam na silver ;P

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Po 1. Przeczytajcie słownik. Nie ,,Siedze w bronzie" Tylko ,,Siedzę w bronze/brązie"!

Po 2. Te jebane pytania "Da się wyjść z bronzu III". NO JA PIERDOLE. Jakby się nie dało to ludzie by nie siedzieli w diamentach/platynach.

Po 3. Ten jebany płacz na forum "Ale ja mam same noob teamy w tym bronzie" a jak się wejdzie na jego lolking to kurwica strzela.

Po 4. Nie potraficie wyjść z Bronze/Silver? Siedźcie tam. Jest to wasz jebany poziom, i tam zostaniecie. Sposób na wyjście jest tylko 1. NAUCZYĆ SIĘ GRAĆ. No chyba, że chcesz wyjść na BoL'u, to wtedy usuń tą grę.

Po 5. „Patrzeć tylko i wyłącznie na swoje błędy – nie zawracać sobie głowy niedociągnięciami innych. SoloQ grasz po to aby trenować swoją mechanikę, a nie po to aby zgarnąć kolejne wirtualne punkty. Punkty przyjdą same kiedy to zrozumiesz.”

Po 6. PRZESTAŃCIE WBIJAĆ TE DYWIZJE TYLKO DLA JEBANEGO SZPANU.

Opublikowano

Poprostu graj solo, jeśli wiesz że jesteś lepszy daj dla kolegi żeby ciebie wycarrował. Jeśli chce to ja ci moge wyjść ponieważ ban Do Soboty ;3 xD

Opublikowano

da się

edit:

glupie pytanie, glupia odpowiedz:)

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

@devinak

Co do pkt.5 przeszkadza ci to? O_o no kuźwa chyba każdy ma prawo grać rankeda no nie?..

Tak, przeszkadza mi to. Pewnie dlatego, że potem dzieci na forum siedzą i tylo "PATRZ JAKA JA MAM DYWIZJE JESTEM TAKIM PROSEM W TEJ GRZE NORMALNIE BUGIEM" a jak wyjdziesz na ulice to tylko słyszysz "A wiesz, że ja dzisiaj wbiłem WOODEN XIX? Jestem taki prosem, wiesz?"

Opublikowano

Teraz ja napiszę moje świadectwo :D

Siedziałem od stycznia do marca/kwietnia w Bronze V, czasami wychodziłem do BIV ale od razu spadałem do BV, aż tu pewnego dnia....

Odkryłem Kayle! :D

Wziąłem się w garść, każdą grę grałem nią. W tydzień wyszedłem z Bronze V do Silver V :) I jak na razie w nim stoję...

Chyba najłatwiejsza gra do wycarrowania w Brązie, wystarczy dobry feed na topie, 3/0 i idziesz na wszystkie inne linie, spokojnie z OP dmg pociśniesz każdego 1v1 a nawet bota 1v2. Dobry build pod Hybrid i gg :)

Dowód(checknijcie ilość winów/lossów kayle :)] :

http://www.lolking.net/summoner/eune/27096291

Sam nie wierzyłem, że da się wyjść z BV, a tu odkryłem coś takiego! :D

A i najważniejsze!!!!!!!!!!

NIE FLAME'uj NA NIKOGO I NAJLEPIEJ POZA COMMUNICATE NIE PISZ NIC INNEGO DO KOLESI Z TEAMU! ZADNEGO 'OMG OMFG KS NOOB MOTHAFUCKA REPORT' itd.

Powodzonka! ;)

Opublikowano

ogólnie dopiero zaczynasz grać rankedy także masz przeawgę... dlaczego ? bo masz mało rozegranych rankedów i za wygrane będziesz dostawał wiecej LP... tutaj przykład mojego brata, zaczął grać rankedy i miał taką samą sytuacje, 3-7 i wyjebało go do bronse 3, stwierdziłem, że jak w końcu swoim kontem wyjdę do jebanego złota to go wybostuje do silvera, no ale młody zaczął dalej grać te rankedy i ku mojemu zdziwieniu doszedł sam do bronse 1 przez zagranie może 8 rankedów ??? stało się to dlatego, że być może miał trochę szczęścia i to w przeciwnym byli ci gorsi gracze, dodatkowo carrował gry YI ap co jest dziecinnie proste tym bardziej w drewnie, no i 40 lp za każdy wygrany mecz :O ( ja dostaje po 24 max -.- ja mam dobrą passe ) potem zrobiłem mu szybko kwalifikacje do silvera, no i jest tu..... oczywiście nie będę go dalej wybijał, chociaż u niego było by łatwiejsze wejść do golda niż u mnie skoro on dostaje za 1 mecz tylko pkt co ja za 2-3, ale wiem jakim on jest noobem, i nie chce żeby żeby psuł gre innym (a silver 5 to raczej jego poziom :D )

Nie ma co się martwić. Busterzy zawsze sa i będą lecz on i tak spadnie.

UP Silver to jednak poważna liga :>

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Więc tak.
Jako doświadczony kisiogór z brązu 1 powiem tak.

Jeśli chcesz wbijać się w górę na rankingach musisz:
1 - grać DUO z kolegą na skype/ts/vt
2 - Jeśli grasz duo to graj TOP / MID ew. jungle lub duobota jeśli team zzdaje się ogarniać.
3 - zero flame. Flame obniża morale, ludzie zamiast grać płaczą piszą pieprzą głupoty przez co cięzej grać.
4 - dużo gankować. Jesteś toplane? przepchaj linie i idź na mida, albo tepnij się na bota.
5 - uciszaj swój team tłumacząc że flame nie pomoże wygrać.
6 - nigdy nie poddawaj gry.
7 - graj 2-3 postaciami głównie, a nie że każdy mecz inną. Np, kolega na 320 rankedów 250 ma zagrane syndrą i 60 chogathem i obecnie jest platinum 3 :)

Tyle z mojej strony. Flame nie pomaga. A no i rzucaj dużo wardów.

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

ja ostatnio grałem duo z przyjacielem z platyny 1 ( on zaprosił mnie) do teamu wylosowało nam 2 goldów silvera i bronse 4 jako ja, przeciwko nam były same platyny i diamenty i co? wygraliśmy a wiecie czemu ? bo potrafiliśmy się zgrać. Zgranie się jest najważnieszą rzeczą w tej pier*****ej grze !!

Albo oni mieli konta z ebaya ^^

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

Ty, podobnie u mnie masz, z brązu nie mogę wyjść od jakiegoś miesiąca z 70 rankedów przejebanych a ledwo 20 wygranych, ja jak gram nawet duo to wpadam na taki team ze karhus idzie na adc :C

A tak szczerze to sam nie wiem co mogłoby ci pomóc :/

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...