Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] unbany na ravii, czyli sa rowni i rowniejsi

Danthe

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale co w tym dziwnego? Na Ravi zawsze tak było, jest i będzie...nie raz juz unbany byly... sam dostałem raz unbana.. ale nie miałem perma, tylko tydzien bodajże.

Opublikowano

Nie wiem po co się tym tak wzburzać i przeżywać. Przecież każdy myślący wie, że Miszczu, perry itd. mają sponsorowany IS przez Isamu, gdyż kręcą filmiki z jego serwera, co za czym ciągnie dodatkowych graczy. Miszczu dostaje itemy od b3nqa, żeby kręcić let's playe. Zresztą każdy let's play od miszcza jest przesiąknięty zachwalaniem ravii, jaka to ona jest wspaniała jak gmow'ie banują botów, jak to dużo ludzi tu i tam. A w rzeczywistości tak nie jest, bo Isamu i ekipa nie banują aż tak na IP, gdyż zdają sobie sprawę, że 50% serwera leci na cheatach i gdyby zaczął banować na IP, to ilość ludzi na serwie drastycznie by spadła(dlatego też nie ma supportu, bo zgłoszeń byłoby w huk).

Opublikowano

Powiem tak zawsze tak było ze jeśli ktoś ma,, plecy,, to może wszystko. Myślę że robi tak 3/4 graczy na ravii jeśli mają za to banowac na stałe to nie będziesz miał z kim grać ;p

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Jakoś nie wypływa to negatywnie na rozgrywkę. Gra mi się zajebiście i mam to wszystko w dupie, bo serwera tym nie niszczą. Idioci tacy jak założyciel tego tematu zaczynają coraz więcej marudzić, gadać na temat ravi, zakładać tematy na różnych, forach przez co robi się głośno i tym samym reklamują serwer. Powodzenia ;)

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

no właśnie, co w tym dziwnego...? od zawsze i wszędzie były podziały, wiadomo że przy.du.pasy Gm'ów mają łatwiej i mogą dużo więcej ... A co do samego serwera, to tak się składa że grałam tam kiedyś, ale dostałam bana za nic ^^ ( na dropku) Żadne prośby na ts'ie - o sprawdzenie logów ofc - nie dały skutków. Oni nie sprawdzą mnie i już, taka była odpowiedź. Więc serwera oczywiście nie polecam :)

Opublikowano

dokladnie

byla umowa ze gm-owie nie podwazaja swoich decyzji, co zlamal isamu

Kolejna sprawa ze to korzystanie z buga- przez to boss ktory z zalozenia mial byc silny pada w 5 sekund -,-

Opublikowano

na kazdym privie za wykorzystywanie błedów gry jest perm na każdym wczesniej jak na ravi bugowali is ze szczęśliwym numerkiem podostawali bana bo wykorzystywali błedy administracji a teraz kur_a nagle jak nie dostanie bana to jest ok bo to błąd administracji bo 99 lvl smiechu warte isamu najeżdża na fubu a sam co kur robi ? załosne

Opublikowano

na kazdym privie za wykorzystywanie błedów gry jest perm na każdym wczesniej jak na ravi bugowali is ze szczęśliwym numerkiem podostawali bana bo wykorzystywali błedy administracji a teraz kur_a nagle jak nie dostanie bana to jest ok bo to błąd administracji bo 99 lvl smiechu warte isamu najeżdża na fubu a sam co kur robi ? załosne

fubu jest 100 razy gorszy nawiasem mowiac

Opublikowano

ale isamu robi sie taki sam jak fubu sam mowil, ze zdejmować bana może tylko ten gm co go nakładał i teraz co ? okłamał wszystkich tym bardziej ze ma czarno na bialym nagrane jak ten bugowal poronca i dal mu ubana bo 99 lvl zalosne

Opublikowano

A teraz najważniejsze pytanie: gdzie jest napisane, że jest to bug w grze? To tak, jak byście w realnym życiu stanęli przy ścianie i zaczęli rzucać kamieniem, nie wejdzie w ścianę, tak? Tak samo jest z grą. Nie sądzę, żeby to był błąd. Czekam na informację, gdzie jest napisane że to bug, i tak nie wolno.

umarł

Opublikowano

A teraz najważniejsze pytanie: gdzie jest napisane, że jest to bug w grze? To tak, jak byście w realnym życiu stanęli przy ścianie i zaczęli rzucać kamieniem, nie wejdzie w ścianę, tak? Tak samo jest z grą. Nie sądzę, żeby to był błąd. Czekam na informację, gdzie jest napisane że to bug, i tak nie wolno.

Też nie uważam że to jest BUG ale rozchodzi chyba się niektórym w tym Mi że na Ravi niektórzy mają taryfy ulgowe jakieś, tak jak pisałem UP.

4anr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...