Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gold Hack na serverach Gameforge? O_O

GrAvItY1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No wlasnie to tez boli dzieci is ;c Najlepiej jagby nie bylo zadnego sklepu ale z czegos musza utrzymac ta gre .

signature5y.png

Opublikowano

No niby tak, ale każdy by był równy, a nie te bogate gówniarze co kupują ND za kase rodziców i koksss -.-

Haha, piękny przykład ''polaczka-biedaczka''

Na tym świecie nie ma równych, są tylko równi i równiejsi, i jak ktoś ma kasę to może wydać na co chce. Tak samo ktoś ma iPhone a ktoś ma Nokie N8. Chciałbym zauważyć że w grach P2P w miesiące kosztuje ok 70zł a w NT wydasz 100zł raz na pół roku i powinno ci starczyć.

Opublikowano

"Dzieci is" haha. Śmieszny jesteś Ty jak i wiele innych ludzi którzy płaczą, że nie stać ich na IS. Może i dają rodzice, może i nie ale nie masz prawa wyzywać ich. Kupują to kupują, na ch*j drążyć temat? Idź dalej płacz, że nie masz ND...

"Hack" czy "bug" jest prawdziwy. Jest to mega hacker który zna się na tym co robi i chwała mu jak i jego rówieśnikom za to. Więcej cheatów plox :)

Opublikowano

Haha, piękny przykład ''polaczka-biedaczka''

Na tym świecie nie ma równych, są tylko równi i równiejsi, i jak ktoś ma kasę to może wydać na co chce. Tak samo ktoś ma iPhone a ktoś ma Nokie N8. Chciałbym zauważyć że w grach P2P w miesiące kosztuje ok 70zł a w NT wydasz 100zł raz na pół roku i powinno ci starczyć.

Co ty pierd***sz, sa 3 rodzaje ludzi w takich typu grach: bogaci, biedni i tak pomiedzy tymi dwoma, ktorych moga wydac kase na gre, ale wola kupic sobie piwo (lub co innego) i z kolegami czy kolezankami sie napic. Osobicie do 3 grupy sie zaliczam.

Ciekawe ile zajmie im zablokowanie tego. Jak znam zycie 2tyg+

Opublikowano

No niby tak, ale każdy by był równy, a nie te bogate gówniarze co kupują ND za kase rodziców i koksss -.-

Masz tutaj masc na ból dupy bo nie masz kasy na nd ani nie umiesz zarobic na dobre eq

masc-naboldupy.png

Wiekszasc ludzi ktorzy sa pro dzieki nd sa to ludzie ktorzy laduja za wlasna kase nd i nie laduja po 100nd czy po 500 bo 500 nd to jest 5 pudel czyli np 7kk pudlo = 35kk

35kk to nie jest naprawde duzo :> ludzie ktorzy laduja w nd to laduja przynajmniej po 3k nd tygodniowo / miesiecznie ale to ich sprawa co robia z swoja kasa co nie? Nie trzeba po nich jezdzic ze laduja w nd zarobili to niech maja. Ja nie lubie wydawac kase na gry wiec wole sie potrudnic w gry mmorpg ktore wymagaja czasu i cieprliwosci zeby ogarnac ladne eq i inne smiecie:>#

A tak wgl podobala by ci sie gra gdzie by wszysyc mieli wszystko najlepsze co jest mozliwe za darmo bez zadnego wysilku? Moglbym sie zalozyc z tb ze po miesiacu przestala bys grac przez za duzy nadmiar graczy o takim eq i nikogo by sie nie dalo zabic. Wgl jak by tak bylo wiekszasc ludzi by skonczyla gre. Wkurzaja mnie posty dzieci ktore maja po 50lvl na nt i sie wypowiadajaa jak by to bylo fajnie jakby to zostalo ujawnione... gdzie nawet dobry gracz jak ja musial pracowac nad swoja postacia z 3 lata zeby byla w miare dobra..

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Tak się składa, że mam pieniądze, mam dobre eq (u7,u6 i all +6) Sp też mam dobre (all powyżej +10) A na gre mogę wydawać miesięcznie ok 100zł, bo mam nadzianych starych, ale po co? A to, ze wy macie ból dupy, bo nie każdy chcę wzbogacać GF to już wasza sprawa.

@EDIT : A lvl mam aktualnie 77, poprzednio miałam 87, i jeszcze 2 konta, sprzed.. 2 lat? Powyzej 75. Może nie OSZAŁAMIAJĄ, ale chyba znam sie na grze. Nie sugeruj, ze mam 50 -.-

Opublikowano

podnieta z niczego -.- niby wy wszyscy macie racje a prawda jest taka że kto chce wydawać pieniądze na NT to niech wydaje nic mnie to nie obchodzi ja nie wydaje kasy na nostale ponieważ co to za gra kiedy wspomagasz się "Nosdolarami" lepiej do wszystkiego dążyć samemu a ci którzy wydają nw 500 nd miesięcznie to ludzie którzy tak dojdą do czegoś w nostale ale tak naprawdę lecą na łatwiznę i kiedy dojdą do końca swojej kariery w nostale nie będą zadowoleni a pro po to nie temat o ND w nostale tylko o człowieku który miał pomysł i go osiągnął to pewnie trudną pracą ponieważ chyba nikt jeszcze nie dał sobie 80kk w nostale :) a nawet 1kk więc niech ma mi tak on nie szkodzi bo trudem do tego doszedł i na pewno nikomu tego nie da :) chociaż można się ładnie pobawić : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...