Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

uMetin2 [Dedyk] [Medium]

uMetin.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozwole sobie odswiezyc bo widze,ze prezka gdzies zaginela.Fajny serwerek.opcja z yangami bardzo mi sie spodobala.Dzieki temu sa sklepy.Na starcie bylo 50os teraz 240 do tego piotrek kreci lp wiec z kazdym dniem bedzie coraz lepiej.Zmianki u npc troszke denerwuja ale da sie grac :-)

Srij9JT.png

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak tylko nie jasny jest dla mnie drop pereł, prawie nigdy nie widziałem by ktoś je sprzedawał i nikt nie wie gdzie dropią .

2hnxutd.jpg
Opublikowano

eryk1402, dnia 07 Lip 2013 - 22:20, napisał:

Tak tylko nie jasny jest dla mnie drop pereł, prawie nigdy nie widziałem by ktoś je sprzedawał i nikt nie wie gdzie dropią .

Jak to? Ciągle widzę je w sklepach/domu aukcyjnym :) Anyway, dropią z Berana, Red smoka, można je złowić...

1373986324-U917591.png

Zapraszam do prezentacji serwera uMetin2:

KLIK

Opublikowano

Cóż, na 'rynku' stoimy ponad miesiąc i możemy pochwalić się tym, że jeszcze żaden atak nas nie położył, nie mieliśmy też 'nagłych' upadków i większych problemów! Dzieki za bycie z nami ;)

1373986324-U917591.png

KLIK

Opublikowano

Pytanko rekrutacja GM ON ? I czy serw jeszcze troche postoi bo mało osób?

Tak, on- rekrutacja na forum. Postoi, dlaczego miałby nie postać? :)

1373986324-U917591.png

KLIK

Opublikowano

Licznik osób online na stronie jest prawidłowy ?

Na P-Server Nick : WielkiMustaf

"Żyję cicho krwawiąc, krwawię cicho żyjąc"

sygnav2.png

Nie Słucham Gatunku, Słucham Muzyki.

Opublikowano

uuuu ;] bardzo przejrzysta prezentacja , dużo się można z niej dowiedzieć , zaraz zawitam na serwer i dam edita :)

@edit grafika w grze jest zayebista , grywalność jeszcze lepsza , Zapraszam ;)

1374745634-U865057.gif

Opublikowano

U dozorcy nie da się zrobić magazynu, mam 10 yang

@Edit x2 % na ulepszenie jest do dupy, trzeba wydac 400 yang na zwoje błogo, jest czasochłonne a żeby ulepszyć na +9 to ja prdl ogarnijcie to ...

moby np w av2 za dużo walą, abs mam ponad 700 defa i nadal po 1-3 k walą, adminie patrzysz w ogóle co gracze piszą? OGARNIJ TO

Opublikowano

Niezly hejt jest na server, jesli to prawda ze jest podobny do iMetina to stracilem 2h na pobieranie aktualizacji ktore i tak nie dzialaja.

Nie moge wlg odpalic metina przez tego waszego launchera, nie wiem czemu i nie wiem jak to naprawic. Mam nadzieje ze ktos sie wypowie na ten temat i mi pomoze.

Zapamiętaj - Bez starań nigdy nie ma wyników.

Opublikowano

Niezly hejt jest na server, jesli to prawda ze jest podobny do iMetina to stracilem 2h na pobieranie aktualizacji ktore i tak nie dzialaja.

Nie moge wlg odpalic metina przez tego waszego launchera, nie wiem czemu i nie wiem jak to naprawic. Mam nadzieje ze ktos sie wypowie na ten temat i mi pomoze.

Opisz swój problem, bo wróżka ze mnie kiepska.

1373986324-U917591.png

KLIK

Opublikowano

Na serwer zawitał nowy, próbny Operator- Quinton! :) Dziś, o godzinie ~20 odbędzie się wykonany przez niego powitalny event. Zapraszamy!

1373986324-U917591.png

KLIK

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...