Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

uMetin2 [Dedyk] [Medium]

uMetin.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezuu i znowu serwer zajebisty ale ten 6/7 bon na klasy ;xx jestem tego pewien że wycofanie tych 6i7 bonów naprawde pomoże serwerowi ;)) Dobrze radzę administracji to poważnie przemyśleć ;)) Na 100% po wycofaniu tego syfu przyjdzie dużo więcej graczy, sam zaczne grać z dużą ekipą :P

Zgadzam sie z tobąxD

:xx

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie no naprawdę klasowe 6/7 na żadnym serwerze nie przyjmuje się z dobrym skutkiem.
Można by usunąć póki jeszcze nikt nie ma;)

Opublikowano

Tak bawimy się podczas eventu!

[Otwórz spoiler, aby ukazać zdjęcie!]

992972_212633178885170_1045948409_n.jpg

Na szczęście stawiacie się na zabawy coraz liczniej i liczymy, że na kolejnych eventach, które odbędą się już niebawem, spotkamy się jeszcze większą grupą! :) Kolejnym razem- staniecie do walki z potężnymi bossami :)

1373986324-U917591.png

Zapraszam do prezentacji serwera uMetin2:

KLIK

Opublikowano

Serwer Jest TAKI SAM jak imetin nawet błędy te same są gdy używa się TP pomysły z yang te same co na imetinie tylko że tam za późno to wprowadzili i było kasy w cholere, z biegiem czasu tutaj kasa nie będzie potrzebna, będzie tak jak na imetinie wszystko kręcic się będzie w cenie pereł bo za yang kupimy tylko standard z handlarzy ... Dom aukcyjny ctrl+c z imetina .... jak zrobicie swojego serwera to może zagram na tą chwile jest pełno bugów oraz 6 i 7 na klasy dziękuje i dowidzenia.

76561198013232167.png

Opublikowano

6/7 na klasy to porazka nawet nie pobieram serwer jest juz przereklamowany sajonara fov bay wrócę jak zlikwidujesz bony na klasy

riiXrMY.jpg

PS. podoba ci się sygnaturka o naszym FuBu (Jareczku) to daj Like!!!

Opublikowano

uMetin2.pl

uMetin2.pl

Strona uMetin.pl nie dziala a sorry zle napisalem xD uMetin2.pl napewno wyprobuje, juz mi sie sciaga.. jestem bardzo ciekawy co jest w ISie ale nawet jesli nie bedzie nic ciekawe to i tak raczej bd gral

Jak wypróbuje to napisze ( tak za 30min )

start o 17 byl a w rank juz 100+ :)?

teraz jest 20.6.2013 i już 240 lvl (WTF) ale można się domyślic że to GM lub ktoś z administracji bo nazwa to testx a największe ogólnie to 135lvl gratuluje..

Opublikowano

teraz jest 20.6.2013 i już 240 lvl (WTF) ale można się domyślic że to GM lub ktoś z administracji bo nazwa to testx a największe ogólnie to 135lvl gratuluje..

jak pisalem tamtego to byl inny rank moze :)? gratuluje tobie, czytaj wszystkie posty. a co do serwa to nawet spoko tylko molo graczy ale przybywa powoli ;d

Opublikowano

mapa od 95 nie ma sensu 1 łucznik deda Cię bez większego problemu...bufa nie da się teleportnąć bo grozi banem jaki to ma sens?? żeby expić w red lesie??

0612itblogs01subaruwrxs.jpg
Opublikowano

mapa od 95 nie ma sensu 1 łucznik deda Cię bez większego problemu...bufa nie da się teleportnąć bo grozi banem jaki to ma sens?? żeby expić w red lesie??

Dlatego przestałem grać, wbiłem 100lvl w av2 i doszedłem do wniosku że nie ma już żadnego miejsca gdzie mógłbym nabijać poziomy.

Co więcej zorientowałem się że serwer jest praktycznie kopią iMetin. Nie lubię ludzie którzy tak chamsko kradną pomysły innym. Co prawda wszyscy kradną od gf

ale jednak jakiś wkład każdy w swoje złodziejstwo ma. Nawet strona jest podobna (logowanie, stan serwera, ilość graczy, ranking, buttony) do iMetin. Czuje się oszukany gdyż myślałem że serwer to jakaś innowacja, starannie zaplanowany, a tu taka niespodzianka...

Opublikowano

te 3 pakiety broni mnie dobijaja tak to wszystko ok ;) gdyby nie te expowisko od 95lv i te 6/7 na klasy to bym zagral tak to nie ;)

Dlatego przestałem grać, wbiłem 100lvl w av2 i doszedłem do wniosku że nie ma już żadnego miejsca gdzie mógłbym nabijać poziomy.
Co więcej zorientowałem się że serwer jest praktycznie kopią iMetin. Nie lubię ludzie którzy tak chamsko kradną pomysły innym. Co prawda wszyscy kradną od gf
ale jednak jakiś wkład każdy w swoje złodziejstwo ma. Nawet strona jest podobna (logowanie, stan serwera, ilość graczy, ranking, buttony) do iMetin. Czuje się oszukany gdyż myślałem że serwer to jakaś innowacja, starannie zaplanowany, a tu taka niespodzianka...

imetin to gowno totalne 6/7 w is i tylko od innych graczy mozna kupic co to ma za sens gra skoro przlizie jakies dziecko is kupi se te 6/7 sellnie i 2 dni max lv wbije i max eq ?

wiec pozdro ;) jak ukradli to super bo nie nawidze administracji imetina :)

pozdro kur\\//\\//@ Dudix3 4ever !

Opublikowano

Bo stronę graficznie robił Baksiu ... + zgaduje ze kodował skyfall , i leci na niemieckich skryptach tak samo jak strona imetina dlatego są tak podobne .. cala filozofia .. Ja wiem czyj to serwer to że zmienia nazwę to nic im nie da .. i to nie jest serwer imetina zapewniam Cię ... Na razie nie będę pisał kto to jest naprawdę ten HA bo niczym mi on nie zawinił i nie mam sensu pisać jego przeszłości wiem że chce odpokutować..

Pozdro..

oLqzgYC.png

Opublikowano

To dość logiczne, że buff, który ma za niski poziom na daną mapę nie może na niej przebywać.

Bo stronę graficznie robił Baksiu ... + zgaduje ze kodował skyfall , i leci na niemieckich skryptach tak samo jak strona imetina dlatego są tak podobne .. cala filozofia .. Ja wiem czyj to serwer to że zmienia nazwę to nic im nie da .. i to nie jest serwer imetina zapewniam Cię ... Na razie nie będę pisał kto to jest naprawdę ten HA bo niczym mi on nie zawinił i nie mam sensu pisać jego przeszłości wiem że chce odpokutować..

Pozdro..

Grafiki do strony nie robił Baksiu. Nie kodował jej żaden skyfall. Nie 'leci' na niemieckich skryptach. Nie wiesz czyj to serwer (właściwie każdy wie, choć to nasz jedyny projekt). Mylisz się w każdym słowie tego postu.

1373986324-U917591.png

KLIK

Opublikowano

To dość logiczne, że buff, który ma za niski poziom na daną mapę nie może na niej przebywać.Grafiki do strony nie robił Baksiu. Nie kodował jej żaden skyfall. Nie 'leci' na niemieckich skryptach. Nie wiesz czyj to serwer (właściwie każdy wie, choć to nasz jedyny projekt). Mylisz się w każdym słowie tego postu.

To dziwnie ze strona wygląda tak samo jak revolutiona ta srebrno / niebieska która robił baksiu tylko tyle ze kolory zmienione takie sami ramki , buttony wszystko jest tak samo ... wiec co ty próbujesz wkręcić czopie ?

Zresztą co ty wiesz jak nawet dobrze clienta nie umiecie zrobić na necie masz 1000 poradników jak pozbyć sie C++ z clienta ale nawet tego nie chce was się zrobić , co tepanie wywala clienta.

oLqzgYC.png

Opublikowano

Niezly fake z tymi zmiankami u handlary ! Zmienia sie u NPC bony najerzdzajac przedmiotem co wcale nie jest mile...

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Przeteleportowałem się do Red Lasu i mnie wywaliło. Teraz próbuje się zalogować to się nie da bo wywala przy ładowaniu paska po wyborze postaci.

Pobrałem od nowa klienta tak jak zlecił admin ,no ale niestety dalej nie działa. Odbugowanie postaci na stronce również nie jara.

Serwer Zbugowany. Jak na razie neutral ..

kmr3.gif

Opublikowano

Odnawiam :) Graczy wciąż powoli przybywa, kolejne Eventy za nami (a także przed nami!). Zapraszamy do wspólnej zabawy :)

1373986324-U917591.png

KLIK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...