Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

uMetin2 [Dedyk] [Medium]

uMetin.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer ma coś wspólnego z imetin.pl? Nie tylko chodzi mi o nazwę, lecz o identyczną strukturę strony (nie mówię tu o grafice).

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Strona główna, jedna z lepszych, które widziałem. ;) A co do serwera. To opłaca się zagrać? Trudno się dropi, expi? Ciężko ze skillami? Gdzie dropią ulepki? Proszę o wypowiedź jakiegoś gracza. ;)

Opublikowano

Gram od wtorku, wbiłem 111lvl więc postanowiłem się wypowiedzieć na temat serwera.

To tak:

1. Serwer jest bardzo dobrze zaplanowany, system yang działa dobrze, serwer ma potencjał. Z ulepszaczami nie ma problemu, (chyba że perły-trochę się trzeba namęczyć)

2. Jest sporo bugów, kilku misji nie da się wgl przejść. Ludzie narzekają że mają problem z clientem gry.

3. Administracja. To jest chyba jakaś kpina z ludzi, to co robi admnistracja..hmm.. ona właściwie nic nie robi, teraz nawet forum nie działa i nie można się z nimi skontaktować. Jak można przez tydzień czasu nie naprawić ani jednego błędu, chociażby napisali że pracją nad czymś, ale nie, zero informacji. Gdyby GMowie chociaż trochę się zainteresowali graczami i zaczęli coś robić to naprawdę byłoby miło. Przecież serwer prywatny jest robiony dla ludzi, więc logicznym jest że wypadałoby ich posłuchać.

Pewnie zaraz ktoś mi napisze, że jak mi się nie podoba to żebym nie grał. To nie tak, że serwer jest zły czy GMowie tylko wystarczy trochę jeszcze popracować i wyszstko będzie dobrze.

Osobiście polecam serwer.

Opublikowano

Gram od wtorku, wbiłem 111lvl więc postanowiłem się wypowiedzieć na temat serwera.

To tak:

1. Serwer jest bardzo dobrze zaplanowany, system yang działa dobrze, serwer ma potencjał. Z ulepszaczami nie ma problemu, (chyba że perły-trochę się trzeba namęczyć)

2. Jest sporo bugów, kilku misji nie da się wgl przejść. Ludzie narzekają że mają problem z clientem gry.

3. Administracja. To jest chyba jakaś kpina z ludzi, to co robi admnistracja..hmm.. ona właściwie nic nie robi, teraz nawet forum nie działa i nie można się z nimi skontaktować. Jak można przez tydzień czasu nie naprawić ani jednego błędu, chociażby napisali że pracją nad czymś, ale nie, zero informacji. Gdyby GMowie chociaż trochę się zainteresowali graczami i zaczęli coś robić to naprawdę byłoby miło. Przecież serwer prywatny jest robiony dla ludzi, więc logicznym jest że wypadałoby ich posłuchać.

Pewnie zaraz ktoś mi napisze, że jak mi się nie podoba to żebym nie grał. To nie tak, że serwer jest zły czy GMowie tylko wystarczy trochę jeszcze popracować i wyszstko będzie dobrze.

Osobiście polecam serwer.

Jak sam widzisz- mamy problem z ip.b co utrudnia kontakt. Ciągle informuję o postępach prac, wszelkie błędy, które są uciążliwe stopniowo usuwamy i pracujemy nad ułatwieniem rozgrywki.

1373986324-U917591.png

Zapraszam do prezentacji serwera uMetin2:

KLIK

Opublikowano

to frustrujące za każdym razem kiedy korzystam z teleportacij lub pierscienia tele to wywala mnie z gry dla czego? mam waszego klijenta i patchera

Opublikowano

to frustrujące za każdym razem kiedy korzystam z teleportacij lub pierscienia tele to wywala mnie z gry dla czego? mam waszego klijenta i patchera

Czy masz przy tym jakiś komunikat/błąd?

1373986324-U917591.png

KLIK

Opublikowano

Pytanko.

Dlaczego serwer jest Offline? :3 Przynajmniej tak pisze na stronce (Pobieram Clienta)

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Opublikowano

Przeteleportowałem się do świątyni hwang i wyłączyła mi się gra przy pasku ładowania. Tak samo z red lasem. Teraz nie można wejść na postać bo za każdym razem wywala grę.

Porażka.

kmr3.gif

Opublikowano

Bugi,bugi i jeszcze raz bugi... nie warto wchodzić na ten serwer, jest totalnym niedopracowanym dnem. Administracja się nawet nie stara, na dzień dzisiejszy nie zagrało tam chyba nawet 200 ludzi.

Nie polecam..

Opublikowano

jest nadal bug ze szaman ma na skilla metina na mapie od 100 ? typu :

http://scr.hu/0pqj/xfrty

patrzcie na pz

To stary bug, dawno wyeliminowany.

Bugi,bugi i jeszcze raz bugi... nie warto wchodzić na ten serwer, jest totalnym niedopracowanym dnem. Administracja się nawet nie stara, na dzień dzisiejszy nie zagrało tam chyba nawet 200 ludzi.

Nie polecam..

Graczy przybywa, nie ubywa, bugi znikają, więc Twoje słowa są 'totalnym dnem'.

1373986324-U917591.png

KLIK

Opublikowano

GRAŁEM !!!

NIE POLECAM !!!

CIĄGLE LOGA JAKIS BŁĄD C++ WYSKAKUJE GDY SIE TELEPORTUJE ...

WIĘCEJ BUGÓW NIŻ GRACZY ...

ADMINISTRACJA ZANIEDBUJE SERWER !

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

A ja bardzo chętnie zagram. Czekałem aż ktoś wprowadzi w życie ten pomysł z yang`ami.

Teraz tylko czekać na clienta : D

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Serwer jest marną kopią imetina tyle na temat tego serwera

To Twój ~10 post w tym temacie, każdy jest praktycznie taki sam. Szkoda, że nie oparty na dowodach.

1373986324-U917591.png

KLIK

Opublikowano

To stary bug, dawno wyeliminowany.Graczy przybywa, nie ubywa, bugi znikają, więc Twoje słowa są 'totalnym dnem'.

Raczej nie widzę, aby Ci graczy przybywało . Grają Ci sami, co grali.. nikt więcej, na ten serwer po prostu nie warto wchodzić, bo co z tego, że zrobicie sobie full eq, wbijecie max lvl i nie będzie się z kim bić brać wojen ? Pomyślcie.. Pozdro . ;)

Opublikowano

Nie polecam , czekam na nagrodę od 3 tygodni za konkurs z facebooka , pisałem w grze , na facebooku , na forum i nic ;] Adminów praktycznie w ogóle nie ma w grze.

Z tego co wiem, każdy konkurs z FB został już zakończony, a nagrody rozdane. Nie dostałem też od Ciebie żadnego PW, więc nie rozumiem zażalenia. Nie wykluczam przeoczenia, ale powinieneś to zgłosić.

1373986324-U917591.png

KLIK

Opublikowano

Serwer fajny, przyjemnie się gra. Fajną zmianą by było wprowadzenie do pana od zmiany bonów dodatkowego okienka gdzie będzie napisana obecna ilość yang.

Ogólnie 8/10. Pozdrawiam

Opublikowano

Z tego co wiem, każdy konkurs z FB został już zakończony, a nagrody rozdane. Nie dostałem też od Ciebie żadnego PW, więc nie rozumiem zażalenia. Nie wykluczam przeoczenia, ale powinieneś to zgłosić.

Gdzie mam zgłosić ??????????? 100 razy w grze pisałem , na fb pisałem i tu mi nikt nie zaprzeczy na forum też pisałem , więc mnie w ciula nie róbcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...