Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] MYM

Battlelet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Często nie znaczy zawsze ;)

W większych turniejach czytaj Major i Premier tournaments te drużyny spotkały sie raz i Fnatic wygrało 3:0 z MYM.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Fli_PL

Co do Gambitu to są teraz średniaki... po odejściu Edwarda mają zerowe zgranie.

Zwyciężyli z NIP i SK (a te drużyny to jest +1 do wygranych w lobby, straszne trashe). Przegrali z Fnatic, ok... ale z EG? ;f (Nie chodzi mi że EG to low team tylko że Gambit jako Top powinien to zgnieść).

Opublikowano

Myśle że MYM to bardzo dobrze zapowiadająca sie drużyna :D Jak narazie zaskoczyli mnie jak szybko zaczynają wygrywać z takimi profesjonalistami jak np. Fnatic . Może uda im sie wygrać mistrzostwa w S3 (mam nadzieje )

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Myśle że MYM to bardzo dobrze zapowiadająca sie drużyna :D Jak narazie zaskoczyli mnie jak szybko zaczynają wygrywać z takimi profesjonalistami jak np. Fnatic . Może uda im sie wygrać mistrzostwa w S3 (mam nadzieje )

Tak samo z C9 było, zobaczysz że i tak nie będą mieli do końca takiej formy. W końcu FNC, EG wyjdzie na topke.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Chłopaki z MYMU od dawna grali świetnie indywidualnie, brakowało im przygotowania do meczów. Przed LCS zaczęli korzystać z pomocy KiTTz`a właśnie w aspekcie przygotowania do meczu (taktyka, rozpracowanie przeciwników) no i jak widać efekty są świetne. Co do meczu z ATN to pamiętajcie, że wcześniej grali bez Creatona, który robi im te LCSy, także tutaj nie popadałbym w huraoptymizm.

Opublikowano

Fli_PL

Co do Gambitu to są teraz średniaki... po odejściu Edwarda mają zerowe zgranie.

Zwyciężyli z NIP i SK (a te drużyny to jest +1 do wygranych w lobby, straszne trashe). Przegrali z Fnatic, ok... ale z EG? ;f (Nie chodzi mi że EG to low team tylko że Gambit jako Top powinien to zgnieść).

Tak, nawet mniej niż średniaki, tak samo stało się z Curse po dojściu EDwarda (1-4, grzeją ostatnie miejsce) ale to dopiero pierwszy tydzień. Jak łatwo zauważyć najsilniejsze drużyny to te, które trwają w swoim składzie tak długo jak się da - na tym poziomie każdy członek drużyny musi umieć odczytać intencje pozostałych. Gambit jeszcze się odbije, ale muszą dłuuugo trenować z Darkenem (tylko mi się kojarzy z grą Darkeden?)

Co do SK i NiP to oni nie są do końca treshem, sa zgrani ale brakuje im skilla. Pewnie powiecie że Bjergsen ciągnie ich drużynę no niby racja ale pozostali członkowie też nie grają źle.

To samo tyczy się ATN gdzie to Creaton jest koniem pociągowym.

Zgadzam się że Gambit teraz to średniaki, ale kto wie, może Darken lepiej bedzie pracował z Genją a jak wiadomo Genja był mianowany najlepszym ADC EU więc nic jeszcze nie wiadomo.

MYM ma taki atut, że trzymają się razem ponad 2 lata, na dobre i na złe i aktualnie reprezentują nieziemski poziom zgrania, jedyne, czego im nie życzę a może im zabraknąć to kreatywności, bo Zyra jest do zbanowania to samo Elise, co wtedy zrobią Kubon i Libik? Mam nadzieję że mają po jednej postaci tak samo ogarniętej, wtedy MYM będzie nie do zbanowania a co za tym idzie nie do ogrania.

Nawiązując do Mistrzostw świata s3 też chciałbym zobaczyć albo MYM albo Fnatic ale wróćmy do rzeczywistości, Azjaci nie próżnują tylko robią cuda w meczach, choćby i na All-Star Ambition TFem na <200 hp zabijając tam kogoś i unikając ulti Caitlyn które było na pierwszy rzut oka nie do ominięcia bądź niewiarygodne zagrania Lee Sinem InSecta. Europejczycy muszą duuużo trenować i jeszcze więcej nauczyć się od azjatów jeśli chcą z nimi powalczyć.

Dla mnie to smutne ale mam dziwne wrażenie że era mistrzów świata z europy czy Ameryki skończyła się z momentem wejścia LoLa na Azjatycką scenę...

zmarzniętego truchła

...

Opublikowano

Jak to bardzo dobrze zapowiadajaca sie druzyna ? Wlasnie dopiero zaczeli grac bo oczekiwało się od nich właśnie wygrywanai z topką itp bo przecież już grają ze sobą od prawie 2 lat nizeminionym składem....

Tak, nawet mniej niż średniaki, tak samo stało się z Curse po dojściu EDwarda (1-4, grzeją ostatnie miejsce) ale to dopiero pierwszy tydzień. Jak łatwo zauważyć najsilniejsze drużyny to te, które trwają w swoim składzie tak długo jak się da - na tym poziomie każdy członek drużyny musi umieć odczytać intencje pozostałych. Gambit jeszcze się odbije, ale muszą dłuuugo trenować z Darkenem (tylko mi się kojarzy z grą Darkeden?)

Co do SK i NiP to oni nie są do końca treshem, sa zgrani ale brakuje im skilla. Pewnie powiecie że Bjergsen ciągnie ich drużynę no niby racja ale pozostali członkowie też nie grają źle.

To samo tyczy się ATN gdzie to Creaton jest koniem pociągowym.

Zgadzam się że Gambit teraz to średniaki, ale kto wie, może Darken lepiej bedzie pracował z Genją a jak wiadomo Genja był mianowany najlepszym ADC EU więc nic jeszcze nie wiadomo.

MYM ma taki atut, że trzymają się razem ponad 2 lata, na dobre i na złe i aktualnie reprezentują nieziemski poziom zgrania, jedyne, czego im nie życzę a może im zabraknąć to kreatywności, bo Zyra jest do zbanowania to samo Elise, co wtedy zrobią Kubon i Libik? Mam nadzieję że mają po jednej postaci tak samo ogarniętej, wtedy MYM będzie nie do zbanowania a co za tym idzie nie do ogrania.

Nawiązując do Mistrzostw świata s3 też chciałbym zobaczyć albo MYM albo Fnatic ale wróćmy do rzeczywistości, Azjaci nie próżnują tylko robią cuda w meczach, choćby i na All-Star Ambition TFem na <200 hp zabijając tam kogoś i unikając ulti Caitlyn które było na pierwszy rzut oka nie do ominięcia bądź niewiarygodne zagrania Lee Sinem InSecta. Europejczycy muszą duuużo trenować i jeszcze więcej nauczyć się od azjatów jeśli chcą z nimi powalczyć.

Dla mnie to smutne ale mam dziwne wrażenie że era mistrzów świata z europy czy Ameryki skończyła się z momentem wejścia LoLa na Azjatycką scenę...

libik weźmie thresha lub nami a kubon renektona lub ryze ? -.-

Opublikowano

Główny problem z odejściem Edwarda z Gambitu polega nie na tym, że był on znakomitym supportem. Darken nie gra dużo gorzej (generalnie to ten sam poziom). Gambici przede wszystkim stracili swojego call`era, kogoś kto dyktował tempo rozgrywce wyznaczał cele, dyktował taktyki. Teraz to wszystko muszą sobie wypracować od początku.

Opublikowano

omg. krotko graja z tym supportem i od razu narzekacie.. dajcie im czas, szczególnie że nie wiadomo czy ten support będzie na stałe (najprawdopodobniej tak) .

<>

Opublikowano

Niestety w dzisiejszym meczy ForrelenLord rozwalił system swoją Lissandrą, a kilka złych akcji Mokatte też przesądziło o wyniku meczu. 4:1

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

gg wp ;__; adc gorszy od supporta.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Szkoda troche, hujowe picki. Tf i seju imo ssie. Shen i tresh by nam się bardziej przydał.

PS ja jebie dopiero teraz sie dowiedziałem że creaton to polak i sie dziwie dlaczego taki dobry.

OndteAw.png <- Dołącz się do teamu umieszczając plakietkę w profil / sygnatura.

Opublikowano

Szkoda troche, hujowe picki. Tf i seju imo ssie. Shen i tresh by nam się bardziej przydał.

Taaa, a zwłaszcza tf ssie prawda ? (sarkazm)

Popatrz wyczyny Tf'a, jak gra nim Alex Ich

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Co zrobil Thresh w pierwszych minutach na FB to mi jajka zmiazdzylo...

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Fallenlord czy jakos tak dal rade wytrzymac najlepsza anivie na swiecie wiec to chyba cos mowi.A ja jestem ciekaw sk przegralo wszystkie mecze, wypalili sie czy poprostu nie wymyslali nowych taktyk, bo nie bylo to oplacalne ?

Opublikowano

PS ja jebie dopiero teraz sie dowiedziałem że creaton to polak i sie dziwie dlaczego taki dobry.

Seju to aktualnie top 3 jungler, TF nadal strasznie mocny.

652601399840421198520.png

Opublikowano

.@up

ale według niego to i tak najgorszy jungler :D (co z tego że co 2 pick na lcs'ach to sejuani a co 2-3 ban to tf :D)

@top

możliwe, że już wypadli z rytmu, oby nie

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

No i moje psioczenie sie sprawdziło.. No cóż pozostały im jeszcze do rozegrania 3 pojedynki między sobą, z czego najbliższy już w nastepnym tygodniu, miejmy nadzieję, że MYM nie wystawi się tak na samym początku, bo gdyby nie to to pewnie by wygrali.. Zauważcie że Creaton w starciu z MYM już tak nie świecił jak poprzednio, mam nadzieję, że chłopaki wyciągną jakieś wnioski z dzisiejszego pojedynku.

Poniekąd, i tak dzisiaj Polska wygrała i mamy Polaka w drużynie która podobnie jak C9 jeszcze nie przegrała.

zmarzniętego truchła

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...