Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] MYM

Battlelet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MYM pokonało Fnatic w wielkim stylu a jak wiemy Fnatic to mistrzowie S1 i mistrzowie LCS Spring.

Na chatach jest już popularne "Fnatic met their makers".

Obecny wynik MYM to 4 Win : 0 Lose czyli szczyt w tabelce LCS!

Pokonali:

SK Gaming

LemonDogs

Ninjas in Pyjamas

Fnatic

Szykuję się nowy mistrz czy może zostaną zmieceni przez Team Alternate, co myślicie? Jestem ciekaw :P

Opublikowano

Myślę, że będzie wyrównany pojedynek - oba teamy jak widać są w bardzo dobrej formie dlatego myślę że będzie na prawdę dobry pojedynek :)

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

Póki co MYM jest w świetnej formie.

Jak pokonali Fnatic, to pewnie z Alternate nie będzie większych problemów niż z nimi. A jak wiemy, MYM już kilka razy Alternate pokonało.

Oczywiście trzymam za nich kciuki, na pewno dadzą rade z nimi wygrać.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Moim zdaniem Mym wygra z nimi lecz będą mieli problemy.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Mecz byś świetny momentami myślałem, że xFnatic wyrównuje i będzie problem, ale Kubon pokazał co potrafi Kha'Zixem.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

@up

O czym Ty piszesz? Jaki Ty mecz ogladales bo ja nie znam xfnatic i nie widzialem aby Kubon gral Khazixem :O

Btw. Tak jak wczesniej pisalem, Alternate nie ma szans z mymem. Wystarczy zobaczyc ich wczesniejsze mecze jak mym ich niszczyl :D

Opublikowano

Kubon swietnie gra ta eliska takze mysle, ze dadza rade, sa w swietnej formie.Kolego mogl bys mi podeslac link do tabelki wynikow ?

Opublikowano

@up

O czym Ty piszesz? Jaki Ty mecz ogladales bo ja nie znam xfnatic i nie widzialem aby Kubon gral Khazixem :O

Btw. Tak jak wczesniej pisalem, Alternate nie ma szans z mymem. Wystarczy zobaczyc ich wczesniejsze mecze jak mym ich niszczyl :D

z xPeke mu sie pojebało pewnie xD

M%C3%B6nastic_eune_64_1_logo.png

Opublikowano

MyM rozpier**lało zwykle Alternate.

W Grand Final:

1 mecz MyM 28 - 10 ATN

2 mecz MyM 33 - 8 ATN

GG EASY :D Oby znowu zjechali ich niczym challenger brąz :D

Opublikowano

Raczej easy win dla mymu będzie z ich aktualną formą, przewiduję hard stomp i win przed 30 min

A to co robią to po prostu pokazują reszcie europy gdzie ich miejsce na scenie lola jest co już powinni zrobić dawno temu, bo chłopaki grają ze sobą w niezmienionych składzie od 2 jak nie 3 lat :X

Opublikowano

zajebiście im jak narazie idzie, no ale cóż, to dopiero 1 tydzień wszystko może się zmienić

Ostatni będą pierwszymi, a pierwsi ostatnimi

<>

Opublikowano

widzialem każdy mecz MyM poza ninja

mogę powiedzieć że coś się u nich zmieniło

kiedyś był czaru i ekipa, teraz jest prawdziwy MyM

myślę że zwycięstwo z alte jest raczej kropką nad I a nie jakmś wielkim osiągnięciem

tak więc - MyM !!!!!!!

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

Wg. mnie nie ma co osądzać jutrzejszego wyniku po poprzednich grach. Fnatic też cisnęło MYM ale dzisiaj dostali pięknie. Skoro to dyskusja to przedstawię swoje mniemanie..

W summer promotion series kiedy zobaczyłem, że MYM przeszło pierwszą fazę i będzie walczyło z DB to bardzo mi się to spodobało, niewiele słyszałem o tej drużynie a pierwsza czysto polska ekipa w turniejach takiej klasy to nie byle co. Czekałem grzecznie i bez łezki póki naprawią problemy i widziałem 4 gry MYM vs DB, na początku szkoda mi było że tak w dupę dostali ale 3 i 4 gra to był pokaz klasy. 5tej nie oglądałem bo stwierdziłem że jak MYM przegra to nastepny dzień będę chodził podkurwiony :D bo już ich polubiłem. Kiedy nadszedł chwalebny week 1 summer split z niecierpliwością czekałem na MYM vs SK chociaz już wtedy szczerze nie dawałem im zbytnich szans, co najwyżej desperacka obrona jak to miało miejsce w pierwszym meczu przeciw Dragonborns. No ale udało im się, super, Polacy wreszcie pokazali że też potrafią grać, dzieci twitcha już wyraźnie urażone i bez większego poparcia ich zdań dalej spamiły że Polacy nie powinni tu grać i że prezentują zły poziom... Dzisiaj w meczu MYM vs. Fnatic nie przewidywałem innego wyniku niż pkt dla FNT (jestem ich fanem od I-szego sezonu) szczególnie kiedy w pewnym momencie czaru dostał ostro po dupie ale w miarę trwania gry zwycięstwo MYMu stawało się oczywiste. dla mnie z jednej strony to nie było dobre bo Fnatic przegra, czego nie lubię ale z drugiej strony fajnie widzieć jak debiutujący Polacy roznoszą jak gnój po polu prawdziwego potwora w eSporcie. Po ostatniej walce nie mam wątpliwości co do skilla MYMu, te zwycięstwa na pewno wpłyną pozytywnie na ich morale ALE nie zapominajmy, że mamy jeszcze takie drużyny jak Gambit czy EG, może nie wypadają jak na razie zbyt dobrze ale chyba każdy kto oglądał spring split wie, że potrafią. Gambit na początku będzie osłabione przez zmianę supporta, ale dajcie im jeszcze do 2 tygodni a zobaczycie że znów zaczną siać teksańską masakrę Alexem i Diamondem na SR.

Podsumowując, na początku liczyłem tylko na to aby MYM nie grzało końcowych lokat w LCS ale po tym co pokazali to zastanawiam się czy nie będą walczyć o czołówkę :) Nie napalajmy się tak na MYM, to dopiero pierwszy tydzień z dziesięciu, Fnatic też jeszcze nie grąło na maksa, to samo Gambit. MYM ma ambicje na podium ale nie ma co chwalić dnia przed zachodem słońca.

Chociaż jak to ktoś napisał na fanpage'u kogoś z MYMu to miłe usłyszeć "The Polish Power" od casterów, którzy już niejedno widzieli, szczególnie że Shushei i HosaN się nie popisali w spring splicie.

No i klasyk

5y9WSUh.jpg

Czaru rzeczywiście miota jak szatan

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...