Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zemsta

SoJoker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Od ponad pół roku dzwoni do mnie pewna baba. Zdarzały się telefony o 5 lub 6 nad ranem. Za każdym razem dzwoni pyta o jakąś panią Elę. Wiem, że ma na imię Halina(nagrała mi sie na skyrzynke). Generalnie można do niej mówić, że pomyłka, ale chuj w to i dzwoni na drugi dzień ponownie.

Generalnie jestem już wkurwiony na to i chce się jakoś zemścić. Ma ktoś jakieś pomysły jak? Jak by co na PW mogę dać jej numer ;]

Opublikowano

Jest kilka opcji, zmiana numeru albo jak masz opcję to zablokuj ten numer i nie powinna móc dzwonić. Lub jeśli masz na abonament to zgłoś to po prostu i Ci zablokują ów numer.

Kocham kino akcji na forum. 

Admin Cienia
Opublikowano

Nie potrafisz, "przysłowiowo" zjebać kobiety tak żeby wkońcu dała sobie spokój ? ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

To przedstaw się jako Ela i powiedz, że jak nie przestanie dzwonić to idziesz z tym na policję lub do Wioli.

"Trolling" często pomaga.

Zablokuj jej numer i tyle.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Kobieta dostała zjebe pare razy z mojego numeru, nadal dzwoni.

W jakim jest wieku ?? Jeżeli to starsza osoba to możesz mówić 1000 razy i nie zrozumie.

mhraed.png

Opublikowano

Babka brzmi na 40+ , stawiałbym nawet na 50+ . Klaus -> Ciężko jako facet przedstawiać się jako kobieta, ale tego też próbowałem. Uwierzcie mi, że jak od pół roku dzwoni to wielu rzeczy próbowałem.

Opublikowano

Babka brzmi na 40+ , stawiałbym nawet na 50+ . Klaus -> Ciężko jako facet przedstawiać się jako kobieta, ale tego też próbowałem. Uwierzcie mi, że jak od pół roku dzwoni to wielu rzeczy próbowałem.

Wież, jak dla mnie to człowiek który ma coś z łbem, dzwonić tyle i nie rozumieć, jeżeli ma około 40-50 lat to pozdro,po prostu zablokuj numer.

mhraed.png

Opublikowano

Powiedz, że Ela już nie żyje, myśle, że to przyniesie skutek.

Opublikowano

Daj jej numer w ogłoszeniu np. na tablica.pl. W treści podaj, że oddaje jakiś fajny telefon za darmo, ponieważ nie jest to jej potrzebne/nie umie się posługiwać/ma lepszy telefon od tego. Gwarantuję Ci, że zmieni numer szybciej niż Ty.

Admin Cienia
Opublikowano

Jak nie daje spokoju to spróbuj innej motedy, tak jakbyś chciał się z nią umówić na randkę, w końcu coś na nią podziała :P Nie tylko ty miałeś problem z natrętnymi telefonami :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Jakaś baba wydzwania do ciebie od pół roku i to nawet o 5 rano a ty pytasz się na MPC co z tym zrobić o.O

Zgłoś kobietę na policje bo to już pod nękanie podchodzi...

Nawet nieśli robi to nie celowo to i tak sprawa powinna trafić wyżej. Może jakaś chora na głowę?

PS. ja ci nie radzę wystawiać jej numeru na portalach internetowych, bo jak baba jest jakaś psychiczna to może cię jeszcze podać do sądu za ujawnianie danych osobowych...

Zadzwoń do kogoś z sieci i niech ci zablokuje ten numer.

58815786.jpg

Opublikowano

Po co ona wgl do Ciebie dzwoni? Pomyłka z numerami? Powiedz, że czujesz się nękany i jeśli zadzwoni jeszcze raz to rozwiążesz ten problem, ale na drodze prawnej. xD

Opublikowano

Napisz na torowisku, że masz problem, i płacisz BTC od każdej godziny poświęconej na problem.

/gif

Opublikowano

Jak ona do ciebie dzwoni i 5 to ty zadzwoń do niej o 3 ;)

Idź do serwisu np.plus i niech Ci zablokują ten nr ;)

Opublikowano

podaj się jako sex telefon i że minuta kosztuję 5zł :D powinna przestać dzwonić

Opublikowano

@UP

Rozwaliłeś Mnie.

@Topic.

Zadzwoń do Operatora sieci z prośbą, niech zablokują ci ten nr. Albo po prostu zablokuj go sobie sam... Innej metody nie ma, bo jak baba przez pół roku dzwoni, to albo się zakochała, albo coś jest z nią nie tak ;).

Opublikowano

Jak do mnie ktoś dzwoni (pomyłka) to podaje się za tą osobę xD

Kiedyś dzwoniła jakaś babka i że czeka już na pieniądze i chce się umówić, umówiłem się z nią w centrum (strzelałem, udało się xD)

Ciekawe o co chodziło :D

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

To podchodzi pod stalking, czyli rzecz karalną. Stalking= nękanie przez dzwonienie lub smsowanie. Rzecz karalna,na policje z tym mozna isc :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...