Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack na Kamieniołom!

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli będziecie grali do 20-30k to nic się nie stanie. Jeśli nawet zagracie bez bota i wbijecie 1kk pkt (co jest nie możliwe) i tak dostaniecie bana :) Ktoś na forum nostale.pl przeprowadził takie "badanie" i z tego co pamiętam jeśli się nabije 70k+ to już banowali konto na stałe.

@Up Może wyłącz antywirusa :) ?

Opublikowano

Dobry hack , nabijam ciągle xD ja zawsze daje na 2500 ni to duzo ni to mało i mnie nie banują XDD masz lajka za to ;d

Procek: AMD Athlon X2 II 3.3GHz OC < do wymiany na phenoma >

RAM: 2GB DDR3

Grafika: HD Radeon 4870 1GB

Zasilacz: ATX POWER SUPPLY 420W

MOBO: Asrock N68C-S UCC

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja kiedyś sprawdzałem bota do tartaku, nabijałem 18-25k i tak przez jakoś 7dni i banika nie było.

P.S Już tego nie używam, nie chce się narazić na bana. :)

Opublikowano

Przyda się ;)

Żyj dla siebie, nie patrz na innych co o Tobie mówią :) 

oj12ja.jpg

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dzia ^^ za to dostalem bana po 11razie uzytku ^^
"Logowanie zakończone niepowodzeniem. Powodem moze być zbyt wiele nieudanych prób lub zablokowane konto w grze. Aby uzyskać więcej informacji należy skontaktować się z Team NosTale.pl "

2raz odpalenia nie dziala xD czyli = ban a gralem tak po 18k pkt ;p

Opublikowano

@up gdyby to byl ban to odrazu wyskakuje info ze konto zostalo zablokowane wiem bo mam tak na luku a dostalem wlasnie za minigry jesli pamietam to byl bot na tartak pare dni po wprowadzeniu automatycznych systemowych blokad

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Sam sprawdź. Wbij na kamieniołom, zaznacz 10k pkt/uderzenie, no delay, no monsters, inf life, potem nabij ok 1kk pkt i kliknij flooding monsters :) Modlę się, żeby był tylko na mies. KlauS - to nodelay daje, ze nie tracisz czasu na animacje, jak uderzasz. 

Ps. wiecie może czy ban z "automatu" będzie w pręgierzu?

PRZESTROGA DLA WSZYSTKICH -

NIE UŻYWAJCIE TEGO !

Idioci nabijacienpo 1kk pkt i narzekacie ze ban poszedł... Przecież to system zabezpieczeń wykryć i auto ban leci bez rzadnych świadków. Dla mnie dział super

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ciekawe po co wgl dodali te gry w minilandzie -.-
Grając uczcie, jak nabijesz do 20k 11x to też masz bana z systemu, więc nie wiem co mieli w zamiarze.
Ta gra nie ma sensu, fajnie było ale ja się niestety żegnam z tymi złodziejami.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale bot mi nie działa ; _; W oknie nostale mam już włączone okno z "gra rozpoczęta" wtedy włączam bota ustawiam 500 infinite life, no monsters i nodelay, daje "gra rozpoczęta" i bot nie działa, nic się nie dzieje .-. O co chodzi ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...