Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack na Kamieniołom!

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

Czyli przesadziłeś tak jak ja ^^ Ja skoro już straciłem konto na PL'u to wrócę na DE i dobije ten 50 ^^ i potem się zastanowię nad powrotem na PL ;] A co do tego hacka to działa, owszem, ale nie możecie przesadzić z wynikiem wystarczy wziąć po 10k pkt/uderzenie uderzyć z 7 razy na nodelay i nie wyłączać robaczków, zdążycie. I macie 20x5 :)

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@PanParagraf

pomyliłem się bo w tartaku dostałem bana xD bo przesadziłem a nie dawno zostali powiadomieni gracze o tym że za wszystkie hacki związane z grami w minilandzie dostaje się perma i dostałem jakieś 3 miechy temu xD a tego cheata wybróbuje na jakimś koncie 30

Opublikowano

Powiem tyle: hack zajebisty, prosty w obsludze szybka gra lepsza niz combo x 10 na tartaku przy umiejetnym graniu nie masz bana ale nie mozna po 10k.. i 50k nabijac natomiast czemu do kamienia?:D FM po 4k Enigma... Do autora tematu prośba czy nie znajdzie się na staw?:D

Opublikowano

Ej cos mi nie dziala ;x odpalam i nic sie nie dzieje help ;x odpalałem pare razy i nic opisze ktos po koleji co robic z gory thx dam like ;p

Opublikowano

Hmm... Ja chciałem zapytać jak się skuć kozystając z tego bota :D Bo jak juz nabije te 25k pkt to w jaki sposób mam się skuć? Proszę o od . Poozdro

Opublikowano

Hmm... Ja chciałem zapytać jak się skuć kozystając z tego bota :D Bo jak juz nabije te 25k pkt to w jaki sposób mam się skuć? Proszę o od . Poozdro

Odznaczasz opcję "Infinite life", jeżeli masz ją zaznaczoną, a potem odznaczasz "no monster" i dajesz "Flooding monsters" xD

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Jezu koleś dziwisz się ze bana dostałeś nie znam czlowieka który dobije do 25k pkt a co dopiero 1kk ;D

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Włączam hacka. Wbijam na kamieniołom. Biore nagrode 5. . . BAN.

Nie polecam :P

Ps: Wypróbuję na nagrodach 4 i dam znać.

Opublikowano

@UP

Miałem identycznie, potem jeszcze zrobiłem na DOKŁADNIE (!) 20879 pkt, skułem się normalnie (nie było inf life, ani no monsters, po prostu rozwalałem te robaczki), wybieram 5 poziom i BAN, znowu.

Opublikowano

Jezus, a czy ja piszę, że za to nie ma bana?

Przecież to jest dział z hackami i botami, a jak mówi regulamin gry - są one ZAKAZANE.

Wszystko co znajduje się w tym subforum jest karalne i za każdy program jest szansa na otrzymanie blokady konta.

Poza tym hacki na minigry wykonuje się na małych poziomach, na noobach, a nie na mainach ;_;

Ja bana nie dostałem, może miałem szczęście - może nie, ale ostrożności nigdy nie za wiele.

Otrzymanie blokady konta to tylko i wyłącznie Wasz błąd.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Klaus, zamknij ten temat, bo beda na ciebie skargi leciec, ze dajesz hacka ktory jest wykrywalny. Nie wrzucaj hacka za ktorego mozna dostac bana. Za allinmghacka nie dostawalo sie bana kiedys, teraz zreszta tez.

1385975953-U914647.png

Opublikowano

@UP

@navendoston

Ty weź lepiej bądź cicho, bo zakładam, że "ostrzeżenie" właśnie Klaus Ci dał :)

Jestem takiego samego zdania, po co cheat, który jest wykrywalny? Fu*k logic ! I tak zakładam, że za ten post "uwłaczający twojej czci" mi pewnie bana dasz - cóż, są ludzie i parapety... Cheat działał dobrze, ale wykrywalny.

Opublikowano

@UP

@navendoston

Ty weź lepiej bądź cicho, bo zakładam, że "ostrzeżenie" właśnie Klaus Ci dał :)

Jestem takiego samego zdania, po co cheat, który jest wykrywalny? Fu*k logic ! I tak zakładam, że za ten post "uwłaczający twojej czci" mi pewnie bana dasz - cóż, są ludzie i parapety... Cheat działał dobrze, ale wykrywalny.

Wykrywalny czy nie, to trzeba umieć grać na cheatach, żeby nie wyrwać bana - jeżeli ustawiasz na full punktów i jedziesz cały czas tak samo to wiadomo, że zgarniesz bana... trzeba z umiarem i minimalizmem - wtedy unikniesz bana i stanie się cheat niewykrywalny.

Pozdrawiam

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Wykrywalny czy nie, to trzeba umieć grać na cheatach, żeby nie wyrwać bana - jeżeli ustawiasz na full punktów i jedziesz cały czas tak samo to wiadomo, że zgarniesz bana... trzeba z umiarem i minimalizmem - wtedy unikniesz bana i stanie się cheat niewykrywalny.

Pozdrawiam

Rozumiem to doskonale, zrobiłem najpierw sporo pkt i ban, spoko, spróbowałem drugi raz, DOKŁADNIE ! 20879 pkt i bez opcji inf life i no monsters, wybieram spokojnie nagrode 5 poz. i banik, znowu.

Opublikowano

Rozumiem to doskonale, zrobiłem najpierw sporo pkt i ban, spoko, spróbowałem drugi raz, DOKŁADNIE ! 20879 pkt i bez opcji inf life i no monsters, wybieram spokojnie nagrode 5 poz. i banik, znowu.

To jest już system.

Przecież on banuje nawet, jak grasz bez cheatów - jego luki są denerwujące.

Nic na to nie poradzę, że ich system jest beznadziejny.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

@UP

Idąc tą logiką wgl granie w minigry dla nagrody 5 poz. jest nieopłacalne, więc i cheat na nic się nie przyda :)

Słusznie, ale jak robisz ostrożnie(w końcu cheaty są do oszukiwania systemu gry), to nie dostaniesz bana.

Dziwne, że zrobiłem parę razy 20x5 i dalej nie mam bana.

Szczęście? Nie sądzę.

QtiV6xY.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Sposób na nie dostanie bana (ROBISZ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ, NIE WIADOMO CZY DOSTANIESZ CZY NIE)

1. Wchodzisz do gry

2. Ustawiasz opcję no monsters

3. Czekasz ok. 20 sekund

4. Po 20 sekundach ustawiasz na najwyższą ilość liczbę punktów i wbijasz 21k (może być wyżej, ale nie przesadzaj - u mnie najwyżej to 37k)

5. Potem włączasz moby i włączasz opcję, żeby było ich masa

6. Bierzesz nagrodę

@DOWN: Dla mnie tak, dla innych nie wiadomo.

Szukasz polskiej fam w NosTaleSE?

Zajrzyj tutaj lub napisz mi na PW!

http://www.mpcforum.pl/topic/627300-szukam-oferuje-rodzine/page-6#entry8177700

Opublikowano

Sposób na nie dostanie bana (ROBISZ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ, NIE WIADOMO CZY DOSTANIESZ CZY NIE)

1. Wchodzisz do gry

2. Ustawiasz opcję no monsters

3. Czekasz ok. 20 sekund

4. Po 20 sekundach ustawiasz na najwyższą ilość liczbę punktów i wbijasz 21k (może być wyżej, ale nie przesadzaj - u mnie najwyżej to 37k)

5. Potem włączasz moby i włączasz opcję, żeby było ich masa

6. Bierzesz nagrodę

To w końcu to sposób na nie dostanie bana czy nie wiadomo czy nie dostaniesz bana?xD

No cóż, grając nieuczciwie i niezgodnie z regulaminem, trzeba brać pod uwagę, że mogą sypać się bany ;).

Opublikowano

a mi nie dało ani razu bana jak po prostu ustawiłem opcje 10k pkt i napiepszyłem coś około 40k ich a potwory itp normalnie sżły chwilke poczekałem aż zjadą wszystkie życia i nadal bana nie mam a przegrałem już ponad 100 razy grę -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...