Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to normalne.. ?

.old

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Widzę, że coś się dzieje ;/ Otóż pare dni temu wyszedłem na rower (jak zawsze, jestem aktywny, po lesie sobie jeżdzę, po osiedlu, na inne osiedle itp.) i dopadło mnie zmęczenie, że teraz nie mam ochoty nigdzie wychodzić.. Po prostu tak nagle, nie chce mi się. Zawsze jeździłem codziennie, pod górki, skakałem itp. A teraz nie chce mi się do sklepu wyjść.. Dzisiaj tylko byłem w sklepie Biedronka zrobić zakupy. Ale ogólnie coś mi się nie chce ruszać, to jest normalne? Jak tak, to ile coś takiego trwa, czy coś muszę robić itp. Bo bym wyszedł na rower, ale mam niechęć ;/ Prawie cały dzień dzisiaj jestem w domu przed komputerem popijając biedronkową Colą. Na kompie nic nie robie, tylko teraz piszę post, szukam sobie jakiegoś etui do telefonu (http://www.mpcforum.pl/topic/968928-pokrowiec-na-telefon-s3-mini-nfc/) i bez celu klikam po pulpicie.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Może po prostu przechodzisz taki okres w życiu. Może to zmiana pogody/ciśnienia tak na Ciebie wpływa. ;-) Ale nie martw się! To jest całkiem normalne, że czasami Ci się nic nie chce.

Opublikowano

E tam, mam podobnie od roku xD

A tak srsly, to imo przez tą pogodę. Najpierw mocne deszcze - siedzenie w domu, a teraz nagle 30 stopni + i tak ciepło, że wyjdziesz na ~2h i jesteś zmęczony.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Ja tak mam już od 3 lat . Nie wiem czemu, nie wiem skąd nie chce mi się autentycznie nic . Nie chce mi się już grac na PC jedynie co to otworze grę pogram 5 - 10 min i off . Tak samo mam z wyjściem na dwór nie chce mi sie . Albo pamiętam nie chciało mi się wstać z łóżka to leżałem 2 tygodnie w łóżku, dlaczego ? . Bo nie chciało mi się wstac . Lenistwo to jest naturalna cecha u ludzi, nie masz się czym przejmować :) .

Opublikowano

To pierwsza oznaka typowego nolife, wiem bo jestem w fazie zaawansowanej.

Weź wyjdź na dwór, wejdź na rower i po prostu jedź gdzieś, rób tak codziennie.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

14 lat. To mam od niedawna, a mógłbym się gdzieś ruszyć, ale nie chce od tak. W piątek miałem test cooputera (ten 12 minut ciągłego biegu). Może faktycznie to chwilowe, bo wtedy jak byłem aktywny, to pogoda cały czas dopisywała. A teraz to ciągle deszcze, nawet autostrade zalało i karetka utknęła o.O A nigdy to się nie stało.

To pierwsza oznaka typowego nolife, wiem bo jestem w fazie zaawansowanej.

Weź wyjdź na dwór, wejdź na rower i po prostu jedź gdzieś, rób tak codziennie.

Raczej nie, mogę nie wbijać na kompa, ale nie mam nic ciekawszego do roboty, bo leje, a co w domu robić.. Porządki itp. robiłem :D Kiedyś, w wieku 7 lat maniaczyłem ciągle na kompie w jedną grę.

A ci, którzy napisali o pogodzie, to może to przez to ;/ Wcześniej wychodziłem codziennie na rower, mam nawet traskę od czego zacząć, dojadę tam, kupię jakieś picie (kupuje izotonika z biedronki). I śmigam dalej, po lesie, osiedlu itp. Biorę też kolege i już :D Ale z tym lenistwem nie chce przegiąć, żeby potem w ogóle mi nic się nie chciało.. Na kompie robie praktycznie to samo; Odpale UT 99, pogram z 10 minut, wyjdę, wbiję na forum, zobaczę, co nowego, wyjdę, wejdę na telefon, potem na kompa i to się potwarza.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Admin Cienia
Opublikowano

Po prostu masz "Wyjebane" i przeszła tobie chęć aktywnych zajęć na powietrzu :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Dam jeżdżę na bmx'ie 8 lat ;) i mam dniami podobnie ... Samo ci przejdzie albo bd miał po prostu tego dość az w końcu wyjdziesz :D Możliwe też za na ciebie tak pogoda wpływa ...

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Bo kilkudniowym wysiłku to normalne, że jesteś zmęczony. Może robiłeś to zbyt długo i codziennie więc za długo i za często. Lepiej jest to robić regularnie ale krótko. Po kilku dniach regeneracji zacznij od nowa regularnie a krótko, codziennie, albo spaceruj nie koniecznie musisz jeździć na rowerze. :)

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Ten tydzień właśnie taki miałem, przychodziłem ze szkoły, i tylko skakałem między facebookiem a mpc bez celu. Minęło mi to po 2-3 dniach ;)

Opublikowano

Rower to dla mnie najlepsza forma ruchu ;) Dodam, że z 2 tyg. temu robiłem traski 14km (wcześniej tego nie robiłem). To może albo pogoda, albo regeneracja sił jest przyczyną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...