Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BloodWar.pl [Dedyk]

Adiros

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pograłem ok. 2h i serwer bardzo fajny, jest wiele ciekawych questów, ładnie lecą szkatki ALE czy licznik nie jest pod pod pod? xD bo jakieś 30 min temu było 29 graczy onlne, a teraz 619? :O

Opublikowano

Pograłem ok. 2h i serwer bardzo fajny, jest wiele ciekawych questów, ładnie lecą szkatki ALE czy licznik nie jest pod pod pod? xD bo jakieś 30 min temu było 29 graczy onlne, a teraz 619? :O

Jak 30min temu moglo byc 29 graczy ^^ cos ci sie pomylilo haha

0skarR0bak/Santrielmi3szk4 w P4czk0wi3 n4 ul.P0ln3j13 -.-

Opublikowano

Mam pytania do graczy. Nie czytałem dokładnie prezentacji, zaraz obejrze ale moglibyscie mi udzielić odpowiedzi :)

@Edit. po obejrzeniu prezentacji tylko te pytania mnie nurtują. ;)

1) Ile gra osób? Dużo sklepów w m1?

2) Jak z expem, trudny jest? Bo w rankingu widze mało dużych leveli.

3) Da radę grać bez IS'u? :)

4) Gdzie dropią rady pustelnika? :)

5) Jak jest ze zmiankami 1-5bonu? Trudno je zdobyć? Ciężko bonusy wchodzą?

6) Gdzie dropi 5bon? :D

Opublikowano

Kompletna porażka nie serwer, nieodpowiedzialni Administratorzy, nie interesują się graczami. Bugi non stop cofki. Podam tylko jeden przykład który powinien was odrzucić od tego serwera. Wbiłem sobie 20 lvl kupiłem z Item Shopu konia bojowego. Wchodzę do gry na następny dzień nie mam go, okazuje się że cofka. Piszę do Administracji to blokują szept. Piszę na forum temat zostaję usunięty konia dalej nie mam. Kolejna rzecz, wchodzę na event OX, piszę znów do Administratora dostaję kicka. Nastepna rzecz Administrator piszę że Sponsor się wycofał i nie płaci im a że wydali 2 tys na reklamę ( Pewnie na mpc prezka tyle kosztowała heh...) to serwer upadnie i wytryzma do konca wakajci. Także więc nie polecam serwera i pozdrawiam.

Opublikowano

Kompletna porażka nie serwer, nieodpowiedzialni Administratorzy, nie interesują się graczami. Bugi non stop cofki. Podam tylko jeden przykład który powinien was odrzucić od tego serwera. Wbiłem sobie 20 lvl kupiłem z Item Shopu konia bojowego. Wchodzę do gry na następny dzień nie mam go, okazuje się że cofka. Piszę do Administracji to blokują szept. Piszę na forum temat zostaję usunięty konia dalej nie mam. Kolejna rzecz, wchodzę na event OX, piszę znów do Administratora dostaję kicka. Nastepna rzecz Administrator piszę że Sponsor się wycofał i nie płaci im a że wydali 2 tys na reklamę ( Pewnie na mpc prezka tyle kosztowała heh...) to serwer upadnie i wytryzma do konca wakajci. Także więc nie polecam serwera i pozdrawiam.

Ciekawe ile % twojej wypowiedzi to brednie :P

Opublikowano

Możesz uważać za brednie. Nie mam dowodów to fakt, jedynie wiadomość z item shopu i co napisałem na forum mogą potwierdzić gracze. Możesz wierzyć lub nie mam to gdzieś. Ale wejdź do gry i spytaj graczy ile osób koni nie odzyskało na które wydało pieniążki to się przekonasz.

Opublikowano

Wiesz.. ja tam zbytnio tym się nie przejmuje i w żadnym wypadku nie zniechęcam się do servera, osobiście nie wydaje kasiory na is bo wole nie wiem.. sobie strzelić bronka :D Wydając flote na prywatny serv trzeba liczyć się z tym że jutro może okazać się że jest off.(Przykład) Z okazji takiej że lubie hardziki(czy to medium? tak czy siak<lol2>), wbiję.. przekonam się.. ostatecznie uczyć się będe na swoich błędach :P

Dla tych co mają zamiar grać.. zapraszam do chunjo!

Pzdr

Opublikowano

Byłem pewny, że tak się zakończy kariera tego serwera.

Administracja która nie potrafi być uczciwa wobec sponsora oraz siebie nie ma szans dalszego istnienia.

Pozdrawiam cały Team, który za pewne teraz się śmieje każdemu graczowi prosto w twarz.

Opublikowano

nie polecam serwera [HA]Adi wbiłł dzisiaj na serwer i rozdał pewym graczom 99lvl /hwang/eq . Potem zaczął bawić się serwerem . Był resp ripków/azraelów/zjaw/królów itp , a tutaj mały ss na którym widać dużo elit.wódz.orków ;p serwer na dniach pewnie bedzie off : http://scr.hu/screenshooter/0053487/gtbevbc

bk0ZyMF.jpg

Opublikowano

Wiedziałem że on długo nie postoi dlatego nie grałem .

Pozdrawiam IS-owiczów z BloodWar'a , admin teraz za waszą kase leży na Jamajce z Jointem w pysku.

08945921259705007813.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...