Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BloodWar.pl [Dedyk]

Adiros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

caly czas graja ;p

a kiedy nowi gracze bedo mogli zagrac ? ja spadam za 30min wbije i mam nadzieje ze bedzie dzialala stronka etc.

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z ciekawości wszedłem w zapowiedź zobaczyć, jak sie serwer trzyma o kumpel tu przyszedł ale widze szału nie ma, mało ludzi stronka www zdechła nic ciekawego ;d

Opublikowano

Podany link do clienta na 1 stronie jest failem. Pobrałem rozpakowałem klikam na Bloodwar i wyskakuje patchserverlist.

Po co wrzucać coś co nie działa w dodatku 1gb transferu poszło ;f i czasu.

Opublikowano

to jest poyebane jednym slowem dlaczego 300 osob moze grac a 100 nie ? przez wasz blad ? gdyby capatcha dzialala na stronie mial bym juz konto(pewnie kilka osob rowniez) a tak to siedzimy tu i zastanawiamy sie czy warto czekac i czy nie isc na inny serwer (nie jest to jedyny serwer jaki istnieje na swiecie chcial bym wam przypomniec)

macie 20 minut i strona ma dzialac ;) jesli nie to sie pozegnamy ;)

Opublikowano

macie // porada od administracji na szybkie odswiezenie dnsow zeby bloodwar.pl dzialalo odrazu zmienic ip(wejsc na np vpn) i dns wam sie odswieza ;)

musie wejsc przez bloodwar.pl zeby captcha dzialala tak jak na wyzej zalaczonym screenie mi wszystko dziala

Opublikowano

powiem wam jak ja zrobilem, sciagnalem program hot spot shield (3mb) wlaczylem zeby miec amerykanskie ip i dziala wtedy bloodwar.pl na polskim ip bedzie dzialac w ciagu 24h powoli kazdemu bedzie zalaczac zalezy od dostawcy internetu

Opublikowano

juz jest strona na zaje*istej maszynie z hosteamu wiec ni huja nie moze pasc ;p // widac ze konta rosna powoli gracza juz dziala domena

Opublikowano

juz jest strona na zaje*istej maszynie z hosteamu wiec ni huja nie moze pasc ;p // widac ze konta rosna powoli gracza juz dziala domena

jeszcze nigdy takiego czegos nie widzialem .... zeby zarejestrowac sie na serwier sa potrzebne programy etc ..... zaje*isty serwer !!!!

zaje*ista ta maszyna

Oops! Google Chrome could not connect to bloodwar.pl

Did you mean: bloodwars.­pl

Additional suggestions:

Opublikowano

jeszcze nigdy takiego czegos nie widzialem .... zeby zarejestrowac sie na serwier sa potrzebne programy etc ..... zaje*isty serwer !!!!

zaje*ista ta maszyna

Oops! Google Chrome could not connect to bloodwar.pl

Did you mean: bloodwars.­pl

Additional suggestions:

chlopie, pisze ci ze musisz poczekac az ci sie dnsy zaktualizuja... niektorym po minucie niektorym po 8h zalezy od tego u jakiego uslugodawcy masz internet...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...