Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BloodWar.pl [Dedyk]

Adiros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cos z logowaniem sie stalo, ale na pewno niedlugo zostanie naprawione. Tym ktorym nie dziala serwer ( ogolnie) to musza sciagnac clienta i do tego wrzucic launchera i odpalac " metin2"

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cos z logowaniem sie stalo, ale na pewno niedlugo zostanie naprawione. Tym ktorym nie dziala serwer ( ogolnie) to musza sciagnac clienta i do tego wrzucic launchera i odpalac " metin2"

Serwer juz dziala normalnie byly ataki chyba ale juz jest wszystko ok,

0skarR0bak/Santrielmi3szk4 w P4czk0wi3 n4 ul.P0ln3j13 -.-

Opublikowano

Mam pytanie, kiedy będzie aktywna opcja odbugowywania postaci, bo w v2 mi i mojemu koledze sie postacie pobugowały, proszę o odpowiedz, lub pomoc w rozwiązaniu tego problemu. W razie czego postaci zbugowane mają nicki: xPitereo, Honor i AnalTerror. Z góry dzięki za pomoc. ;)

Opublikowano

mam pytanie ulepszacze jak na pl czy jak ?

jak nie to fajnie

i zmiencie zeby medale robilo sie co 1 sek tak jak na ravia wtedy bedzie fajnie a nie ze co 2h czy co 1 sek sie czyta ? :D

albo nie zagram skoro medale czyta sie 2h to pozdro na ravi jest latwiej o konia niz tu -.-

Opublikowano

jak nie to fajnie

i zmiencie zeby medale robilo sie co 1 sek tak jak na ravia wtedy bedzie fajnie a nie ze co 2h czy co 1 sek sie czyta ? :D

albo nie zagram skoro medale czyta sie 2h to pozdro na ravi jest latwiej o konia niz tu -.-

O to właśnie chodzi, żeby bojowca nie za łatwo zrobić, bo przy tutejszym dropie medali miałoby być 90% na wejscie?

Opublikowano

Nie Polecam Serwera . Dlaczego ?
- pelno bugów na yangi teleportacje GM-owie zlewaja to napisalem do jednego z nich [GA]NoAir ze dalem Tp do v2 i juz nie moge wejsc na konto odpisal mi na przywitanie co dalej ? milczal ..pisalo o tym wielu ludzi zaden pomocy nie uzyskal nie polecam syf nie serwer z prezentacji zapowiadalo sie ciekawie w grze wyglada to inaczej ..

Venum

Opublikowano

Lipa już off co do @up to masz rację serwer spoko ale admini zlewka na wszystko jak na NewEarth...

@Edit: Hahaha już str nie ma.

3181172649.png

"Muzyka uspokaja umysł,
ułatwia wzlot myśli,
a gdy trzeba, pobudza do walki."

Opublikowano

Strona jest caly czas i byla... jakbys siedzial na tsie i przeczytal na stronie glownej to bys wiedzial co sie dzieje...

Opublikowano

jak nie to fajnie

medale sie czyta co 1sek :) i leca lajtowo w lochu

xdddmtw.jpg

Opublikowano

Nie Polecam Serwera . Dlaczego ?

- pelno bugów na yangi teleportacje GM-owie zlewaja to napisalem do jednego z nich [GA]NoAir ze dalem Tp do v2 i juz nie moge wejsc na konto odpisal mi na przywitanie co dalej ? milczal ..pisalo o tym wielu ludzi zaden pomocy nie uzyskal nie polecam syf nie serwer z prezentacji zapowiadalo sie ciekawie w grze wyglada to inaczej ..

STRONA >>> KONTO >>> ODBUGUJ POSTAĆ... Dlatego nie odpisują.

giphy.gif

Opublikowano

Dokladnie wszystko dziala jak nalezy ponaprawiali bugi i jest git

0skarR0bak/Santrielmi3szk4 w P4czk0wi3 n4 ul.P0ln3j13 -.-

Opublikowano

a mam wam przekazac,

Za każdy gameplay z nickiem waszej postaci wysłany mi na pw tutaj na mpc dostajecie 50sm
do konca tygodnia wybiorą najlepszy gameplay ze wszystkich nadesłanych:
1 miejsce 500sm
2 miejsce 300sm
3 miejsce 150sm

Opublikowano

Może ktoś napisać ile ludzi gra na serwerze , czy są bugi , jak z expem ,dropem itd ? ;d ,bo nie wiem czy wbijać , z góry dzięki ;)

Opublikowano

ale ogl powiem wam ze sie stabilizuje rynek serva coraz wiecej sklepow na ch1 mila atmosfera na tsie coraz lepiej :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...