Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Czy BP nareszcie się obudziło?

ZmkAg.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To im się bardzo opłaci. Będzie więcej miejsca dla ludzi którzy kupują uri.

Ta wypowiedź nie ma sensu. Zauważyłeś gdzieś aby dla jakiegoś napakowanego kasą gracza brakowało miejsca na danym serverze ?

Jeśli boty usuną to walka tam będzie się toczyła między walutami, jakimi dysponują właściciele konta i tyle.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Ta wypowiedź nie ma sensu. Zauważyłeś gdzieś aby dla jakiegoś napakowanego kasą gracza brakowało miejsca na danym serverze ?

Jeśli boty usuną to walka tam będzie się toczyła między walutami, jakimi dysponują właściciele konta i tyle.

Wszyscy chyba wiemy ze bot zastępuje niektórym realną walute... wykrycie ich sprawa banalna ale z 2 strony poupadały by servery bo nie kazdego stać zeby inwestowac powiedzmy co tydzien w mhh po 100 zł zeby złozyc marne 2 zery i kappy i dorobic sie wkoncu tej Fulki bez której praktycznie na większych serverach nie ma co latać, Bądźcie spokojni będą nam to utrudniać ale nie pobanują nas wszystkich

Opublikowano

Serwery upadną przez brak botów? Ludzie, walnijcie się w czoło. Boty to największy problem tej gry, gdy ich zabraknie, normalni userzy będą jeszcze bardziej zmotywowani do gry i tym samym ładowania kasy.

Teraz jest tak:

-Idziemy na dk?

-Nie, bo pełno botów na mapach

Znikną boty:

-Idziemy na dk?

-No jasne, uzbieram 50mln i kupię irysa w środku dnia, bo żaden bot z 5555555555 kredek mnie nie przebije

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Serwery upadną przez brak botów? Ludzie, walnijcie się w czoło. Boty to największy problem tej gry, gdy ich zabraknie, normalni userzy będą jeszcze bardziej zmotywowani do gry i tym samym ładowania kasy.

Teraz jest tak:

-Idziemy na dk?

Znikną boty:

-Idziemy na dk?

-No jasne, uzbieram 50mln i kupię irysa w środku dnia, bo żaden bot z 5555555555 kredek mnie nie przebije

Nikt się w czoło nie będzie walił ... boty może i są problemem ale nie gry, tylko jej twórców. Nie wydaje mi się, że po ich wyginięciu userzy będą zmotywowani do gry. Jedyna aktywność która wzrośnie, to ta na allegro ... będzie mnóstwo ofert kont do kupienia, sam swoje też wystawię.

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Teraz jest tak:

-Idziemy na dk?

Znikną boty:

-Idziemy na dk?

Stuknij się w kaczan -,-.

Dzisiejsza przykładowa logika kowalskiego

" Bocę sobię, kupie premke rabatówkę będzie lepiej "

Przykładowa logika kowalskiego przy nie działających botach

" Nie mam czasu na gre, na ch** mi premka i rabatówka skoro nic nie mam, kasy wkładal nie będę, kończę grę "

Opublikowano

Powiem wam tak gracz który boci myśli tak jak napisał NaveR, a zwykły gracz bez bota myśli tak jak Zulek Bury.

Ja z racji tego, że nie używam bota myślę, że usunięcia botów zdecydowanie pomoże tej grze.

Opublikowano

Nie banuje tylko czasami zgania i zmienia ammo i formacje więc sie pilnujcie mi wywalil pol miliona x4 :(

Jak admin może komuś zmieniac ammo ?

Może poprostu zostawiłeś na x4 a na bocie miałem x1 i tak i tak nie zmienił sam

175001456602037225492.gif

Opublikowano

loguje się na konto danego gracza, wchodzi na mapę i ustawienia amunicje na x-4, bot robi relog'a i nawala z x4 ( tak to chyba idzie )

Może też wyjąć CPU na drony, zmienić ustawienia cpu na ammo/rakiety itd

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

normalnie kaqzdy admin ma dostep do twojego konta moze ci sprzedac cale eq itp. nie zna hasla bo wchodzi przez panel czesto gesto admini wyciagaja cpu dronow zeby pekaly .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...