Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Czy BP nareszcie się obudziło?

ZmkAg.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ile myślicie jeszcze podziałają boty? Czy zrobią coś całkiem innego typu nieudolna captcha lub zaczną znów banować? Bo ja sądzę że nie. Zmiana pakietów im nic nie da a jak nas wkurzą to znów zrobi się tak jak kamyk zlot botów na 1-1 i serwery padną na pół dnia a może i nawet dłużej xD

jp8p35.png
Opublikowano

A ja myślę że gościu co to napisał nie ma bladego pojęcia o co tak naprawdę kaman o.O jest całkiem zielony i o DO nie ma zielonego pojęcia bo gra raczej w inne gierki... to jego niby 26 ale w DO 2 wpis zaraz po powitalnym. Coś na powitanie musiał napisać no to tak chlapnął ale nie ma to żadnego przełożenia na ogólną strategię anty-botową bugpointu. Oczywiście to tylko moje gdybanie potwierdzone jednak wieloletnim doświadczeniem w tej grze.

Opublikowano

Na pewno wprowadzą coś co sprawi że bocenie będzie nieopłacalne. Boty są wszystkie wykrywalne, więc wystarczy że zbanują wszystkie naraz i połowa serwerów pójdzie w pizdu. I wcale nie będzie tak że nikt nie będzie w to grał. Będzie grało więcej ludzi - mniej botów na mapach czyli większy zysk dla graczy.

Boty są bardzo wykrywalne - czyli wystarczy że system wykryje bota i zablokuje dostęp do mapy na pół godziny. Dla korporacja takiej jak bp poradzenie sobie z takim problemem to pestka. Czemu jeszcze tego nie zrobili? muszą szykować coś naprawdę grubego

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

O wiele za późno się BP " otrząsnęło " .

Albo niech zrobią restart kont lub wszystkich od rejestrują i wtedy by było lepiej .

mca.png
Opublikowano

Jakby zrobili reset kont to stracili by wielu graczy.

Zastanówcie się. Masz konto na DO w które wtopiłeś 1tyś zł. Nagle ktoś ci wszystko kasuje. Ja bym z gry zrezygnował.

Opublikowano

Zastanówcie się. Masz konto na DO w które wtopiłeś 1tyś zł. Nagle ktoś ci wszystko kasuje. Ja bym z gry zrezygnował.

nie tylko ty bo wielu graczy :) i nagle zarobki BP by spadały a nie rosły....

Opublikowano

Nie wiem czy do prawda,ale ponoć dziś na pl1 na mmo na 1 i 2 gali latali admini po każdej mapie tak mi znajomi z klanu mówiłi.

No i co z tego że latali, latali latali i się wylogowali. Na chwile obecną mogą sobie jedynie polatać, botom nic zrobić nie mogą, no chyba że oddać salwę aby do portu zwiał.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

No i co z tego że latali, latali latali i się wylogowali. Na chwile obecną mogą sobie jedynie polatać, botom nic zrobić nie mogą, no chyba że oddać salwę aby do portu zwiał.

tylko mówie to co się dowiedziałem,a nigdy nie wiadomo może będą coś recznie kombinować przeciwko botom,ale lepiej żeby nie.

b_560x95.png

Opublikowano

Też tak myślę, tyle razy już ostrzegali, wprowadzali jakiś system karania graczy a boty i tak są

Chyba,ze wejdzie np jakiś nowy klient czy coś takiego

Opublikowano

@up wkońcu to gra przeglądarkowa, więc nie sądze, żeby wprowadzali clienta.

Jemu chodzi o to okno gry.

Wątpię, że będzie coś takiego. Bardziej udoskonalony system łapania botów.

Opublikowano

Tak, o to okno gry mi chodziło. Ale cały czas mówią, że będzie dużo zmian i nowości bo jak pewnie widzicie ciężko teraz o nowych graczy których w DO brakuje

Dla tych którzy mają słaby sprzęt i lagi client byłby dobry, jakby np można było grać z pobranym klientem jak i na przeglądarce. Ale wiadomo to gra przeglądarkowa, i musi być przez przeglądarkę.

Opublikowano

BP naprawde coś robi ...

PL2 zostało wczoraj wyczyszczone z botów, nie wsyzstkich niektórzy nie puszczali na mapie gdzie latali admini.

Wieczorem wpadli na PL1 ale info tam już poszło i może jakieś przypadkowe osoby mają bany.

Opublikowano

BP naprawde coś robi ...

PL2 zostało wczoraj wyczyszczone z botów, nie wsyzstkich niektórzy nie puszczali na mapie gdzie latali admini.

Wieczorem wpadli na PL1 ale info tam już poszło i może jakieś przypadkowe osoby mają bany.

co z banami to nie wiem,ale jak tylko wyszedł ibot to ściągłem puściłem na 1-3 sporo osób latało na bocie,po jakimś czasie przychodze wyłączam bota wbijam na ts od razu mam mówią mi że admini latali,patrze po mapie ale nikogo niema ,ani żadnego bota na 1-3 pograłem troche i znowu pusciłem przez jakiś czas nie było widać botów,ale teraz już sporo lata.

b_560x95.png

Opublikowano

O wiele za późno się BP " otrząsnęło " .

Albo niech zrobią restart kont lub wszystkich od rejestrują i wtedy by było lepiej .

Wystarczy że zrobią nowy serwer gdzie wystarczy że puścisz bota na godzinę i po koncie. Już podobno testują nowy system na testowych serwerach

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

zaczynam wierzyć ,że się obudzili :O

Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz

bf4-logo-retina_12.png?v=1405727469460rc

Opublikowano

Jak boty zaczną być wykrywalne to populacja graczy spadnie gdzieś o 30% jak nie więcej. Poza tym już wiele razy Big Point obiecywał, że boty będą wykrywalne i karane a ja bocę już z 3 lata czterema kontami i ani jedno nie dostało nawet warna.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Boty jest bardzo szybko przylapać zauważmy ze przeciętny kowalski :D Uzywa bota po 15h dziennie przez 1 tydzien
15*7=105h w ciagu tygodnia jest to niemozliwe dla normalnego czlowieka tu juz mozemy zoriętować się ze oni z tym nic nie robią
jezeli odejmiemy 168h(7 dni) od 105h ( dzialania bota 7dni w tygodniu po 15h dziennie ) wychodzi zaledwie 63h w ciaglu tygodnia wolnego czasu co jest nie mozliwe dla organizmu czlowieka (9h) wolnego czasu dla Człowieka na inne obowiązki ( spanie jedzenie spacery rodzina czy też zwykły odpoczynek ) no chyba ze taka osoba tylko zyje sobie na koszt rodziców i gra :D

Sami pomyślcie PB poprostu olewa te boty oni mają zysk zapewne od twórców botów ( bylo tak kiedys ze twórcy Kbota,Ibota oplacali BP i przez to te 2 boty staly sie wykrywalne ale nie banowane w takim stopniu jak bezplatne bio boty czy tez inne darmowe boty ) Nie zdaje mi sie żeby coś wykombinowali mega strasznie utrudniającego nam bocenie ;)

Opublikowano

Obudzili się bo im hajsu brakuje.

Jeśli czytasz tę sygnaturę to uświadom sobie, że jeśli czytasz to z prawą reką na myszce oznacza to, że jeśli balon pęka to twoim starym pękło coś innego dlatego tak powstałeś. Jeśli to przeczytałeś wiesz już co zostawić pod moim komentarzem.

1377863814-U611928.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...