Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BF 3 Premium czy BF 4?

Keps™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

W Lipcu dostane nowy komputer więc chciałem zakupić BF 3 Premium.
Dowiedziałem się o BF 4 i teraz mam dylemat co kupić;/.
Co według was najlepiej kupić?

GNLS-Soxic.png

Opublikowano

A jakie części ? Bo z pewnością BF4 będzie mieć większe wymagania od BF3.

Jednak jeśli będzie wystarczający to ja chyba jednak zaczekałbym na BF4 bo wychodzi najprawdopodobniej w październiku a jak wyjdzie to jest ryzyko że serwery w BF3 opustoszeją

LOL

Opublikowano

Powiem Ci tak, BF4 będzie to samo co BF3 i tyle...

BF4 tak na prawdę to tylko wyłudzenie kasy od graczy...

Zgadzam się w 100%... BF4 bd się różnił tylko tym,że prawdopodobnie bd lepsza grafa,nowe mapy i bronie.. Tyle... Ja bym kupił BF3 Premium,iż jestem osobą niecierpliwą ;)

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

BF4 to wyłudzanie kasy od graczy? Sory ale wkurwiają mnie już takie posty nie, musisz kupować ich gry nikt żadnych pieniędzy od ciebie nie wyłudza, poza tym jeśli naprawdę masz racje i będzie jednak to samo tylko w nowszej odsłonie to chętnie to kupię, gdyż bf3 był naprawdę spoko. Nikt ci nie będzie tworzył nowych silników do następnej części gry. Co do treści tematu to teraz na originie jest promocja 50% na samo premium bez podstawki za 50zł, ja z gry jestem zadowolony kupuj zresztą dostaniesz dostęp do bety Battlefield 4 to wtedy ocenisz czy kupić następną część.

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

@up - Jakoś z BF2 do BF3 zrobili nowy silnik, to i tu mogli by zaszaleć :P

BF3 to był przełom pośród strzelanek, a BF4 przyjęty jest mniej entuzjastycznie :P

Nieregulaminowa sygnatura. Wyedytowano przez Naiko.

Opublikowano

@up - Jakoś z BF2 do BF3 zrobili nowy silnik, to i tu mogli by zaszaleć :P

BF3 to był przełom pośród strzelanek, a BF4 przyjęty jest mniej entuzjastycznie :P

Rok premiery BF 2: 2005, rok premiery BF 3 2011

Różnica, nie? Przed trójka było bad company 2, a nie 2.

461151420292002410470.png
Opublikowano

To samo?

- 5 osób w drużynie

- Zajebisty system destrukcji (nie oskryptowany tak jak w przypadku Kaspijskiej Granicy)

- Dowódca zespołu z możliwoścą wydawania rozkazów (nalot, przechwycenie danych, zrzut amunicji)

- Pojazdy z ogr. ilością amunicji.

- Specjalizacje odblokowują się wraz z współpracą z innymi graczami

- Nowe specjalizacje

- Nowe bronie, pojazdy

- Nowi żołnierze

- Nowa frakjca

- Nowe tryby

- Nowe mapy

- Nowe możliwości

- Nowy silnik

- Możliwość rozgrywki na otwartym morzu

- Windy

- Nowy system walki nożem

- "Podgląd dowódcy"

Chyba nie oglądali niektórzy wczoraj konferencji E3. BF4 jest na Frostbite 3.

Polecam obejrzeć :)

Oraz ten:

I ten:

Skończcie pierdolić, że będzie to samo.

Nie chcecie? Nie kupujcie

Opublikowano

O jezus nie chce mnie się pisać :P
Równie dobrze mogę dodać to, kiedy zmienili wymogi BF3, dodali dodatki itd...
BF2 BC2 to tylko kontunuacja :P

Nieregulaminowa sygnatura. Wyedytowano przez Naiko.

Opublikowano

Kurde śmieszą mnie komantarze typu BF4 to bedzie to samo co BF3 "odgrzewany kotlet". Ludzie to czego wam jeszcze brakuje w tej grze? Czego wy chcecie robotów, statków kosmicznych albo jeszcze chuj wie czego?? Bf4 warto kupic choćby dla nowych map, broni, lepszej grafy, a jak kolega wyżej napisał bedzie wiele nowych rzeczy. A wam nadal mało czy po prostu już tak piszecie przed każdą premierą gry że to bedzie to samo co w poprzedniej części ??

Opublikowano

fajnie by było gdyby można robić samemu własnego żołnierza ;p

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

@GRZYBIARZ12 polecam simsy, za rok wychodzi nawet nowa wersja The sims 4 także tam na pewno stworzysz swojego "żołnierza"

Poza tym tak doszedłem do wniosku że twórcy gier mogli by robić gry Hiper rozdzielczości, ogromne mapy i setki broni do nich, ale mam pytanko. Kto będzie co premierę gry kupował nowy komputer za tysiące złotych? Ale dobra dosyć mojego gadania każdy ma własne zdanie.

@topic wracając do twojego pytania pamiętaj że ta promocja dotyczy tylko samego premium bez podstawki!

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

Wy chyba nie oglądaliście konferencji mówiąc że to bf3 i nic sie nie zmienilo o.O Moim zdaniem cały czas opłaca sie kupic premium do bf3 jest teraz bardzo tanie a nie wyobrażam sobie granie na samej podstawce no i jestem niecierpliwy do bfa4 tak naprawdę długa droga

Stop gotowym zestawom komputerowym!

http://www.stopgotowcom.pl/

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Opublikowano

Mam dla Ciebie idealną radę :) Kup obie części, ponieważ obie są fajne a właściwie będą fajne :).

CPU: i7 5820k GPU: Asus GTX 660 RAM: G.Skill Ripjavs 4 16Gb MOBO: Gigabyte x99 Gaming 5P CASE: FD Define XL

Klawiatura: Sharkoon SkillerMech SGK1 Mysz: Razer Naga 2012 Headset: Sennheiser HD558 Mikrofon: Novox NC-1 Monitor: Syncmaster TA350

Opublikowano

Zrobie tak jak juz ktoś wspominał.
Kupie wersje Boxową na Allegro za 80 zł i potem jak już we wrześniu będzie dostęp do Bety to sobie pogram w Bete i zobacze czy mi się podoba czy nie :)
Zapewne i tak kupię BF 4 ale podstawową i przez jakiś czas raczej dodatków ine kupie :D

GNLS-Soxic.png

Opublikowano

Powiem wam tak jeszcze nikt z was nie grał w BF 4 a połowa to nawet w 3 a tak pierdolicie tylko spam szerzycie zamiast poczekać do premiery i każdy wyrazi wtedy swoją opinie :D

MOBO AsusP8Z77-V

CPU Intel® Core™ i7-3770K

RAM Kingston 16GB 1600Mhz DDR3

SSD OCZ Vertex4 128GB||PSU OCZ Fatal1ty 750W

GPU ASUS GeForce GTX 680 Direct CU || TOP

Opublikowano

Kupując wersję boxową na allegro pamiętaj o jednym. KUPUJ BF3 PREMIUM EDITION. Bf3 premium to samo DLC z dostępem do funkcji premium bez podstawki. A bez podstawki nada się do kosza ;) No i kupując bf3 masz dostęp do bety bf4, więc ją sobie przetestujesz ;)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

O matko byście patrzyli filmy z E3 to byście zmienili zdanie i nie pisali tekstów typu "bf4 to samo co bf3"...

======== Thank you. Zbieram [+] i [-] =======

Wakacje z MPC Forum :-)

Poradniki MPC Forum:

CS - Odzyskiwanie konta Steam:

http://www.mpcforum.pl/topic/649841-tutsteam-odzyskiwanie-konta/

Minecraft - Inne wymiary:

http://www.mpcforum.pl/topic/611802-minecraft-osiedlenie-sie-w-innym-wymiarze/

Opublikowano

Kupując wersję boxową na allegro pamiętaj o jednym. KUPUJ BF3 PREMIUM EDITION. Bf3 premium to samo DLC z dostępem do funkcji premium bez podstawki. A bez podstawki nada się do kosza ;) No i kupując bf3 masz dostęp do bety bf4, więc ją sobie przetestujesz ;)

Czyli rozumiem że ta aukcja to FAKE? :D

http://allegro.pl/battlefield-3-premium-pc-pl-box-folia-nowa-24h-i3288228614.html

GNLS-Soxic.png

Opublikowano

Nie jest to fake. Po prostu aukcja normalnego BF3 premium(oczywiście tego bez podstawki).

Oraz tak jak mówi UP jest promocja (szkoda, że teraz to zauważyłem ...). Więc korzystaj póki możesz ;)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Powiem Ci tak, BF4 będzie to samo co BF3 i tyle...

BF4 tak na prawdę to tylko wyłudzenie kasy od graczy...

zartujesz? BF4 bedzie miala nie tylko lepsze grafe itp. bedzie mialo FROSBITE 3 CZYLI BEDZIE GRA BEDZIE MIALA LEPSZY ROZP*ERDOL NIZ BF3, KOLEGO;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...