Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BF 3 Premium czy BF 4?

Keps™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Emm no tak ten.

Płatność przelewem nie wchodzi w gre za bardzo także ten...

Mam inną Aukcje:

http://allegro.pl/battlefield-3-premium-edition-pc-box-kurier-24h-a-i3300540238.html#tabsAnchor

Tutaj jest z podstawą? :)

Tak, to jest wersja z podstawką, możesz śmiało brać.

A co do BF4. Ludzie jesteście bardzo naiwni, nie mam nic przeciwko BF4 bo wygląda zajebiście, ale nie będzie to Frostbite3. NIE DA SIĘ(!) napisać silnika do takiej gry od zera w dwa lata!

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja powiem tak, ze jesli znudzila cie podstawka i masz ochote na wieksza rozperduche(np.walka w zwarciu) lub lubisz sobie polatac,ponapierdalac tylko czolgami, pojezdzic krosem, usychac z pragnienia na pustyni,odmrazac sobie dupsko i palce w gorach itd. to kup premium do B3, zeby miec zo robic w wakacje i reszte miesiecy oczekujac na B4. No i cos jeszcze. Pogrywam obecnie troche w B4 alpha,to jest tylko ta jedna mapka ktora pokazali na E3, no oczywiscie nie jest taka fajna jak sie wydaje, bo graficznie prawie tylko bialo szara ale dla 64-graczy i na sys.64( to chaba od razu odpowiedz dlaczego tak malo ludzi ja dostalo) i jesli inwestujesz w nowy komp to pomysl tez moze o przyszlosci i zainwestuj troche wiecej w ram jaki i sys.64 bitowy .To tylko taka moja dygresja.(Oczywiscie B4 bedze tez lecialo na x86) :)

Opublikowano

Jeśli masz dobry sprzęt to bym na Twoim miejscu poczekał na 4, większość osób tam się przeżuci, a po jakimś czasie rzadko kto będzie w 3ke grał.

Bez-nazwy_hanxnrr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...