Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nostale] xXNosXx-xXBotXx - dziala na zminimalizowanym + funkcja ukrywania okna nostale.

Lobod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim!

Dziś chciałbym wam zaprezentować bota który potrafi grać na zminimalizowanym nostale.

Bot w fazie rozwoju wnet bd siadał albo pocił przy mało hp.

Config NosTale:

1351279709-U499649.png

Instrukcja:

1. Uruchom NosTale i zaloguj się na konto.

2. Uruchom Bota

3. Idź na spot gdzie chcesz expić

4. Naciśnij w Gui bota przycisk Opcje i skonfiguruj bota.

5. Naciśnij Start bot albo Klawisz Home

6. Ciesz się bez wysiłkowym Expem :D

Funkcje:

-Zbieranie lotu.

-Siadanie/Pocenie

-Poprawiono Pocenie

-Chodzenie po mapie max 4 punkty + droga Dodane Skróty klawiszowe:

Insert dla funkcji pokaż/ukryj Nostale.
Home dla Start/Stop bot.

Download:

Bot v 2.2

Link:

http://speedy.sh/rWNMz/xXNosXx-xXBotXx-v-2.2.exe

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/51ed8fa0ee2b2de3980ca5ea57fd6d2bd27d247be2a9f714ea1036b714531d6d/analysis/

Jest 6/47 bo zaszyfrowane.

Bot 100% by Me co potwierdza zmiana tekstu na belce okna nostale.

Autor nie odpowiada za możliwe blokady kont na skutek nie właściwego korzystania z oprogramowania.

kb8.png

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witaj oto moje spostrzeżenia w zakładce opcje powiększ okno bo nie widać do końca rozpiski keyów :P

bardzo mi sie podoba opcja nostale widoczne nie widoczne ^^ ( uwaga radze nie bawić tym bo kończy się na wariowaniu kompa)

podczas pracy bota antyvirus wykrył coś że niby działanie podobne do wirusa ale wszystko działa ładnie

Hmm moim zdaniem te opcje mógłbyś troche powiększyć że niby od jakiej ilości hp pocenie jakich skili jaki key itd itd :P

Podsumowanie bot działa ładnie ,ale na początku miałem leciutki problem ale działa ^^

Opublikowano

Plany:

Jeśli hp/mp spadnie poniżej x procent i opcja pocenia jest włączona to key 6/7 a jeśli nie to siadanie.

Jeśli ktoś ma jakiś pomysł to pisać.

kb8.png

Opublikowano

no bot fajny widac ze sie nawet znasz :x Nwm czy znasz sie bardzo dobrze ale w Nt brakuje bota ktory chodzi po calej mapce i bije a nie stoji tlyko w jednym meijscu. Czyli uzywa pointerow by chodzic do roznych mapek :) masz np do wyboru mapki z nt jak loch shanera itp ii poprosut ustawiasz po ktorych miejach bot ma sie ruszac jak nie znajdzie zadnyhch potowrow :) wiem ze to strasznie ciezak rzecz do zrobienia ale zaden z botow tego nie posaida a byloby to boskie :) (byl jeden taki bot ale koles chical zeby placili za niego po czym jak kupili bot dzialal 2 tygodnie i stworzyciel zamknal serwer na ktorym bot byl postawiony i nie dziala nikomu ;/)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Dziękuję za zgłoszenie.

Jeszcze dziś pojawi się nowa wersja. Która bd chodzić po mapie.

kb8.png

Opublikowano

Będzie on działał nq zasadzie zaznaczania 4 punktów myszką.

UPDATE 1.2 !!

kb8.png

Opublikowano

Witajcie mam otóż taki problem nie wiem może tylko na moim kompie występują takie błędy po zabawie z botem np 20min wyłączam go ^^ i coś tam spr sobie necie

chce wpisać fraze w google lipa bo jakieś opcje mi się włączają z przeglądarki ,wychodzę na pulpit mam zaznaczone ikony i nie mogę ich odznaczyć .

Jeżeli wie ktoś jak to naprawić pisać dam like :D

Opublikowano

Ja jeszcze mam propozycję taką, żeby :

1. Zamiast "brak" w okienku wyborze broni wpisać "Broń : " - dla tych co nie czytają instrukcji :)

2. Zrobić "fix'a" przy zmianie " >>NosTale widoczne<< " na " >>NosTale niewidoczne<< ", bo wywala.

3. Jeśli się da to zwiększyć ilość pointów. (Dobrym pomysłem byłoby też możliwość ustawienia w ten sposób, aby z każdej mapy przechodził przez portal aż do EvyEnergy i, np. jak się skończą batony czy coś to, żeby je kupował, takie "maksymalne ułatwienie" ^^)

I to właściwie tyle :)

Pozdrawiam, Paragraf.

Opublikowano

a ja mam problem za pierwszym razem działał mi bot a za każdym kolejnym razem przy odpalaniu wyskakuje mi błąd "Unable to open the script file" i nie wiem jak to naprawić.Czy mógłby ktoś pomóc

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jutro pojawi się nowa wersja która bedzie pocić i ewakuować przy hp<25%

kb8.png

Opublikowano

Funkcja uzywania waypointów bardzo mnie zachwyciła. Szukałem długo takiego bota.

Moim zdaniem dla wojownikow jest świetny. Ustawiacie sobie autosiadanie , waypointy na yakach, i mozecie leciec dropić piórka.

Miło by było zrobić tego bota w wersji darmowej, dodajac w Gui zakładke z mapką(tzn, mozesz ustawic sobie waypointy przez malutką mapkę w bocie), jak to było z pewnym bardzo dobrze zrobionym botem uzytkownika, ktory zgarnal kase i uciekł ;/

1385975953-U914647.png

Opublikowano

@Skr3nT Ustaw config tak jak w pierwszym poście i siadanie powinno działać.

kb8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...