Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy wierzycie w duchy

diablo660

Duchy  

129 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wierzysz w duchy

• Tak
      60
    • Nie
      69
  2. 2. Czy kiedy? co? ci? nastraszy?o

• Tak
      67
    • Nie
      62

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W takie coś się nie wierzy ;/

Jeszcze to zdjęcie przerobione..

Jedynie co to ktoś może Cię wystraszyć ;)

Opublikowano

Nie wierzę, a ten link to już jest tak stare i nudne. Wiadomo czego się spodziewać.

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Za dużo chyba w diablo pograłeś. Nie nie wierze. :ninja:

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Nie ma duchów. Wszystko dziwne rzeczy, które mają miejsce, są utożsamiane z obecnością duchów, bo ludzie nie umieją sobie tego w żaden racjonalny sposób wytłumaczyć. Ten gif, który wrzuciłeś nie jest straszny. ;x Jedynie może zadziałać Twoja psychika.

Opublikowano

Nie wierzę w duchy i nic mnie nie straszyło i nie straszy ;D

według mnie osoby, które widzą/słyszą tzw. "Duchy" to po prostu poczucie winy nawet jak nie są winni.

obwiniają siebie, że np. zginął jego wuj, a mógł być z nim i by do tego nie doszło.

59361337678322610843.png

Opublikowano

Nie wierzę w duchy - chociaż gdy byłem mały często widziałem moją zmarłą mamę (nie pamiętam tego zbyt dobrze, ale opowiadałem innym). Mimo to wierzę, że wszystko da się racjonalnie wytłumaczyć ;)

Przykład? Kiedyś miałem taką sytuację, że leżąc w nocy w łóżku przodem do ściany, poczułem na ramieniu jakby ktoś dotykał mnie zimną dłonią. Oczywiście się nie odwróciłem, za słabe mam nerwy xD Potem się okazało, że ugryzł mnie jakiś owad, nie pamiętam nazwy, przez którego w miejscu ugryzienia (czyli na ramieniu) coś się stało z krążeniem i krew nie dostarczała ciepła - takie "odrętwienie" ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

A ja wierzę :P Ale opowiadać nie będę, bo nie ma po co i nikt nie uwierzy :D

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Przecież chrześcijanie wierzą w drugie życie poza tym na ziemi, czyli w dusze. Tak samo ja wierze, że duchy istnieją, ale nie wiem czy sobie tak luzem latają po świecie.

Można to udowodnić gdy jest się w fazie OOBE, wtedy wychodzi się własną duszą z ciała, to jest prawda, na paranormlanych forach wszystko jest opisane

Opublikowano

Jak mi.sie coś przyśni,to nie moge potem spać. Nie wierze w duchy,ale mam bardzo sekretny sen

Opublikowano

Jak ktoś nie wierzy w duchy to i nie wierzy w Boga, bo Bóg jest duchem tylko, że świętym ;)

Tylko, że bóg jest wszystkim i niczym, nie próbuj mnie zrozumieć, bo w 100 % zwykly człowiek nigdy nie zrozumie istnienia Boga, jestem tak jakby agnostykiem

Opublikowano

Duchy? To zależy w co wierzysz żeby nie nakłaniać Cię do żadnej innej religii ;)

Nic mnie paranormalnego nie spotkało oprócz bycia samym sobą. Oczywiście jak ktoś sobie ubzdura że duchy istnieją i będzie w to wierzył głęboko to w końcu się pojawią.

Opublikowano

Jak ktoś nie wierzy w duchy to i nie wierzy w Boga, bo Bóg jest duchem tylko, że świętym ;)

Nie ma boga.

Przepraszam...

Z bogiem jest jak z mikołajem ;)

Duchów nie ma.

Przykro mi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...